تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 860 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما دوستان هر دو خوش اومدید.

اما هر چی نکته و .... داره دیگه تو دستمه.به هر شایعه ای هم جواب میدم.
    سوالی هست درخدمتم.
    از دیدار شما خوشحالیم. ان شاءالله از اطلاعات مفیدتان استفاده خواهیم کرد.

سوالی هست درخدمتم.
    خدمت از ماست.

__

سلام
    من تازه عضو این سایت شدم اونم فقط بخاطره این بازی.میخوام اگه میشه یه جاییو بگید که من برم بازی و مبدل اون رو بگیرم که رو کامپیوترم بازی کنم.البته میخوام ماله پی اس 2 باشه.اگه میشه راهنماییم کنید
    علیک السلام.

از رهگذری در این باره پرسیدم، مبدل را نداشتند. گفتند که به دوستتان بگوئید که باید دانلود کنید. اسم: Ps2EMU

برای انجام بازی Harvest moon: Save the homeland که مال پی اس 2 است، گفته میشه که سیستمی ورای این هزاره نیاز هست. اما شما می تونید با یک سیستم عالی در حد همین سیستم های جدیدی که در سیاره ی ما زمین موجود هست، بازی کنید. فقط اگر سیستم را ندارید، نخرید. چون همی نمی ارزد.

بازی رو هم باید بخرید. محل سکونت خودتون رو ننوشتید، اما اینجا در استان بسیار مهم کرج، (البته در بخش های مرکزی و کلن دهات های بالا)، هرکی از ننه ی مبارک قهر کرده بازی پلی 2 می فروشه. اگر در اسم مشکل دارید که اون بالا براتون نوشتم.

The light of the moon shine and arise, soon
    signs of the moon of the harvest time.
    you draw hammer, hoe, sickle or scythe
    don't be so careless to your pets and do no crime

_

در آغاز فعالیت Moosivandm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

با سلام وعرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید...
    از شما دوستان کدوماتون دموی Jeff و Sasha رو دیدن؟ منظورم اون دموییه که تو دست Jeff یه عکسه و دربارش صحبت میکنه.
    ودموی بعدیم دموییه که همسرتون نزدیک تپه مادر خوابه وشما اون رو میبینید.

نتونستم از دموی اول تصویری بردارم ولی ان شاء الله مشکلم حل بشه، دموی دوم رو میزارم. (البته اگه دوستان بگن که اون رو ندیدن!)

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

با سلام وعرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید...
    از شما دوستان کدوماتون دموی jeff و sasha رو دیدن؟ منظورم اون دموییه که تو دست jeff یه عکسه و دربارش صحبت میکنه.

نتونستم از دموی اول تصویری بردارم ولی ان شاء الله مشکلم حل بشه، دموی دوم رو میزارم. (البته اگه دوستان بگن که اون رو ندیدن!)
    اولا عضویت رو تبریک می گم گرچه یکمکی دیر شده وامیدوارم بتونی با توجه به اولین پست کمکمون کنی
    دمو
    اولی کی می گی برام نااشناس چنین دموی رو نه تو پست بچه ها دیدم نه خودم دیدم
    این دمو دومی که میگی هم همینطور ولی چرا فقط با یکی از دخترا که دقیقا یاد نیست کیه پیش دریاچه نزدیک کوهاین دمو رو بچه ها گزاشتن ولی خواب نیست

امیدوارم که مشکلتون حل بشه واین دمو اولی رو بزارین که من مشتاقم ببینم ولی با توضیحات کامل

ویه توصیه برای شما اینکه سعی کنین از صفحه270به بالا رو بخونین که یه چیزای گیرتون میاد وابهام هاتون تا حد زیادی از بین می ره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

PS2. . . Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon
    این بازی رو نمیشه یه جوری دانلودش کرد و ریخت روی DVD و با PS2 بازی کرد؟؟ خیلی تو کفشم... گشتم پیدا نشد...

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

PS2. . . Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon
    این بازی رو نمیشه یه جوری دانلودش کرد و ریخت روی DVD و با PS2 بازی کرد؟؟ خیلی تو کفشم... گشتم پیدا نشد...
    اوه پسر چه بلند پروازی هستی تو!

مال PS2 شو نیافتم. ولی PSP چرا:
    (حالا چرا میزارم اینجا با اینکه نمی خواهی ... نمیدونم!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این یوخده گنده است، برای راحتی این رو بزن تو رگ:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته اینکه اینها لینک torrent هستند. امیدوارم بدونی قضیه اش چیه. (( ))

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

5

اوه پسر چه بلند پروازی هستی تو!
    آخه توی این تعطیلات می رم شمال و بیشتر سرگرمیم همین PS2 هست! گفتم از الان ردیفش کنم واسه تابستون یه حالی بکنم(Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon رو می گم)...
    نکته اینکه اینها لینک torrent هستند. امیدوارم بدونی قضیه اش چیه
    اتفاقا نمی دونم قضیش چیه، ولی زیاد شنیدم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی این Harvest moon: save the homeland رو بازی کرده؟ بازی بدی نیست(تنها خاصیتش سه بعدی بودنشه)
    من 30-40 روزی از بازی رو رفتم ولی چیز خاصی نداشت، فقط باید یه داستان خطی رو دنبال کنی و طوری پیش بری که روستایی که توش زندگی می کنی رو تا آخر سال(به علت بعضی از مشکلات که نمی دونم چیه) خراب نکنن!
    این جوری که پیداست بازیش فقط یه ساله...! و آیتم ها خیلی کمه! اگه کسی این رو بازی کرده یه ذره در موردش شرح بده! می شه ازدواج کرد؟ اصلا رمز و رازی تو بازی هست؟؟!

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    اول از همه تشکر میکنم از کاربر leyth به خاطر پستای بالا.

از شما دوستان کدوماتون دموی Jeff و Sasha رو دیدن؟
    توضیحتون در مورد این دمو خیلی کم اگه میشه بیشتر توضیح بدبد.اما فکر کنم بدونم کدومو میگید.همونی که وقتی وارد سوپر مارکت میشد جف و ساشا خوشحال در مورد نقاشی های جف صحبت میکنن.این دمو رو سال دوم وقتی یه بار به سوپر مارکت میرید میبینید(احتمالا باید با جف و ساشا دوست شده باشید)اونا درمورد نقاشیای جف صحبت میکنن که یکی میخواد اونا رو بخره.واسه همین اونا میخوان سوپر مارکتو جمع کنن.بزنن تو خط نقاشی.چون واسشون سود نداره. این خبر به بقیه دهکده میرسه و اونا هم که همیشه جنس مفتی و نسیه میبردن میان و قرضاشون رو میدن تا نزارن این این کارو کنن.اطلاعات بیشتر یادم نیست.اما خودم تازه رسیدم سال دون روز اول.رسیدم بیشتر توضیح میدم.

این هم احتمالا به دختری که باهاش ازدواج میکنید ارتباط داره.هر دختر دموی متفاوتی دارن.اما من تاحالا این رو ندیدم.اما دموهای دیگه ای با کارن دیدم.خواستید میگم.

موفق باشید

9. 2 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

بازم سلام.
    در مورد اون دموی جف و ساشا,همون طور که گفتم نقاشی جف رو انتخاب کردن و اون ها هم واسه همین میخوان دیگه مغاز رو جمع کنن.که اهای هکده اشتباهی فکر میکنن به خاطر نسیه بردن اوناس.واس همین میان قرضاشون رو میدن.جف هم خوشحال میشه میگه هم پولامو پس گرفتم هم نقاشیم ok شد.
    واسه دیدن این دمو سال دوم وارد سوپر مارکت شید حرفای جف و زنش رو بشنوید و خراج شید ودوباره وارد شید.

دموی دومی هم که گفتید به دختری که باهاش ازدواج میکنید ربط داره.با کی ازدواج کردید؟

به سلامت

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من الان می رم بازی می کنم بازیم از روز 30زمستان سال اول مونده عکسو براتون می زارم عیدسرم خیلی شلوغ بود اصلانتونستم بازی کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •