انقدر که کسی جواب نداد خودم ور رفتم باهاش فهمیدم
انقدر که کسی جواب نداد خودم ور رفتم باهاش فهمیدم
سلام دوستان.
بعد باز كردن بوت لودر به مشكل عجيبي خوردم.
جديدا هر بازي كه نصب ميكنم موقع اجرا ارور the application ...(process com...)has stopped unexpectedly. please try again و force close ميده. جاي اون نقطه چين ها هم اسم بازي هست. مطمئنم اين بازي هايي كه ريختم هم تست شده . چنديد نفر گفتن كه اجرا كردن بدون مشكل. ولي براي من ارور ميده . حتي از x8.blogfa.com هم بازي هايي كه دانلود كردم هيچ كدوم اجرا نميشه و همين پيغام رو ميده . با 4 5 تا رام هم امتحان كردم. چيكار كنم ؟ الان 1 گيگ بازي دارم كه تاحالا نديدم چين !!!!!!![]()
سلامنسخه 2.4.0 رام StornMix منتشر شد
این رام مبتنی بر CM7 می باشد که توسعه یافته .ممکن است بیش از حد بزرگ باشد، اما می تواند شما را افسون کندرام STORNMIX برای هسته اصلی است
فهرست تغییرات- تاریخ انتشار : 14 اردیبهشت 1391
- ناشر : AgungDaVici از اندونزی
- ویرایش : 2.4.0- بر اساس Cm7 گالکسی ایس پورت شده
- طراحی جدید و در تنظیمات
- تغییرات در چارچوب
- تغییر رابط کاربری سیستم
- اضافه کردن لینک سریع شبکه (tw!iter، FB، بـ ـوتـ ـیوب، ایمیل)
- اضافه کردن تنظیمات توسعه (sparepart، performance..)
- و پانل سریع تر در انجام تنظیمات
- اضافه کردن N7p andEngine
- به روز رسانی برخی از libs ها
- فونت جدید
- رنگ و پس زمینه جدید
- و برای رام اصلی است
- صفحه کلید اصلی
- تغییر سبک قفل صفحه نمایشاشکالات
-؟ گزارش کنید
راهنمای نصب :
* باز کردن محیط xRecovery
* نصب این رام
* کامل پاک کردن با فول وایپ
* در انتظار لذت بردن باشیددریافت رام از لینک زیر :
سلام lilitopoli به احتمال زیاد گوشیتون بوت لودرش باز مونده باشید حالا برای اینکه صد در صد مطمئن شوید با برنامه ی s1tools چک کنید ولی باز کردن یک بار بوت لودر برای همیشه کافیه
فایل هایی که میریزید تو پوشه ی firmwares باید پسوندشون ftf باشه بنابراین با برنامه ی winrar باید برید تو پوشه ی هسته وبا زدن گزینه ی rename و گذاشتن یک نقطه سپس نوشتن ftf فرمت هسته رو عوض کنید.
من بله شما ام های اندروید 4 که به تازگی مشکل دوربینش هم حل شده پیشنهاد میکنم واقعا رام های عالی هستن ولی یک نسخه ی اون بیشتر تو وبلاگ ایکس 8 نیست ولی تو سایت های خارجی چندین ورژن خیلی خوب اومده
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط تنها مشکلش اینه که دوربین فیلمبرداریش کار نمیکنه
در ضمن تو اندروید 2.3 رام اقا نریمان خوب
دوست من xtreme forces شما زام اندروید 4 رو که لینکش دادم نصب کن ببین مشکلت حل نمیشه
در ضمن میشه بازی هایی رو که داری اسمشون رو بگی؟ و مطمئنن مشکل از باز کردن بوت لودر نیست احتمالا روش نصب رامت یا اینکه رام هایی که نصب میکنی مشکل داشته باشه
و خانوم lilitopoli من اینترنتم خراب بود به همین خاطر نتونستم جوابتون رو بدم و سیستم عامل اندروید اگه زیاد باهاش ور برید خودتون همه چیزش رو یاد میگیرید.
Last edited by adel.alizadeh1994; 05-05-2012 at 19:50.
بازم ممنون از اطلاعات کاملتون.تا مشکل دوربین اندروید 4 حل بشه فعلا از ginger xperia 25 استفاده میکنم.حالا مثلا اگه بخوام یه رام با ی کرنل دیگه نصب کنم باید این کرنلی که الان هست و حذف کنم؟اگه آره چطوری
اسم apk ةاش رو مينويسم. Iron_Fist_Boxing_v4.02 كه بوكسه و حجمشم 40 مگ بود.
AirAttackHD كه اينم 47 مگ بود ... NFS-Shift-THD-v2.0.29 كه 100 مگ هست و يكي گفته بود كه اجرا شده به راحتي .
Ricky-Carmichael-s-Motocross كه موتور سواريه .. يه سري بازي از x8 blogfa گرفتم كه هيچ كدوم اجرا نشد حجمشونم بين 30 تا 40 مگ بود.
يه بازي گرفتم تنيس بود 300 مگ اونم اجرا نشد . نميدونم چش شده
سلام lilitopoli مشکل دوربین تو اندروید 4 حل شده در ضمن رام 4 خوب هم تو سایت های خارجی برای ایکس 8 موجوده این رام 4 هم که لینکشو بهتون دادم مشکلش فقط تو فیلمبردای هست و هنگام عکس گرفتن باهاش کاملا سالمه.
و فقط کافیه با برنامه ی فلش تول کرنلتون رو عوض کنید کرنل جدید جایگذین قبلی میشه.
خب رامت چیه؟
من از رام مینی سی ام 2.1.9 که استفاده میکردم بیشتر بازی های گرافیکی و اچ دی مثل modern combat 1 و gangestar west coal که تو قسمت بازی های اندرویدی همین فروم هست دانلود کردم و همشون رو اام بدون مشکل اجرا شد تازه روی رام نریمان هم که امتحان کردم همه بازی های اچ دی به راحتی اجرا شد منم یه بازی که از وبلاگ ایکس 8 گرفتم رو گوشیم نیومد برو تو قسمت فروم بازی های اندرویدی همین سایت و تو قسمت بازی های اچ دی برای ایکس 8 یه همینطور تایپیکی تو صفحه ی اول هست اون بازی رو دانلود کن ببین میاد یا نه البته اگه لینکاشون تا حالا سالم باشه در ضمن دیتاهاشون هم همه سالم هست بازی modern combat sandstorm رو دانلود کن محشره من تا اخرش رفتم عالیه
فعلا رمم جا نداره باید یه رم 4 گیگ بخرم رام الانم ginger xperia 25 .
اسم بازیش چی بود؟
آقا عادل میشه ی رامی که هیچ مشکلی نداشته باشه معرفی کنین؟اون رامی که گفتین فیلمبرداری نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)