سلام بر دوستان .برگ سفید اعزامیهای 90/6/1 اومده تو پلیس+10 کسایی که میخواند برند بگیرند
سلام بر دوستان .برگ سفید اعزامیهای 90/6/1 اومده تو پلیس+10 کسایی که میخواند برند بگیرند
اونایی که سربازیشون را خریدن چی؟ اونم قبول نیست؟
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
امروز رفتم بگیرم ا شلوغ بود پشیمون شدم ایشالله فردا.
شما کجا افتادی؟
من افتادم شهدای کرمانشاه سپاه
منم یه جورایی تو پادگانم....این روزای اخر اجازه نمیدن که بعد شیفتم برم خونه باید همونجا تو یگان بمونم
من اخر شهریور خدمتم تمومه با توجه به 20 روز مرخصی استحقاقی که باقی مونده برام میگم....
ما پایان دوره نداریم هرچقدر استحقاقی نگه داریم بهمون میدن همونو چیزی به اسم پایان دوره نداریم کلا
البته اگر باباش 30 ماه جبهه داشته باشه معاف میشه ولی اگر 29 ماه جبهه داشته باشه 9 ماه کسری میگیره.
فرض کن کسی باباش 29 ماه جبهه داره. چه ضد حالی میخوره. یعنی طرف حاضره دوباره جنگ شه باباش بره یک ماه دیگه جبهه باشه.
انصافا هم خیلی نامردیه. بابات سی ماه جبهه داشته باشه معافی ولی 29 ماه جبهه داشته باشه باید 9 ماه بری که خدمت که تا مدارک رو ارسال کنی و اعزام بشی یک سال از زندگی عقب میفتی به خاطر اون یک ماه بابات!
شما پذیرش از سپاه گرفته بودید؟ بسیج یا تکمیلی دارید؟
آره پذیرش سپاه گرفته بودم .بسیج وتکمیلی هم داشتم
داداشم سال 78 اونجا بود.
میگفت یک هتل 5 ستاره ای هست که دومی نداره.
البته شنیدم این چند سال اخیر کمی قانون مند شده.ولی در کل لیسانسی.برو صفا کن اونجا.
اگر آموزشی افتاده سپاه کرمانشاه من شنیدم خوب نیست . پسرعمه من با لیسانس اونجا بود.
البته این مشکلی که داشت این بود که تو دو ماه بهشون یک ساعت هم مرخصی نداده بودن. بدبخت ها داشتن دیوونه میشدن! از نظر بهداشتی هم جالب نبوده
کلا هر نیرویی هستین بدونین آموزشی خوب نیست. خوبی تو آموزشی معنی نداره!
قبول دارم که اموزشی همه جا سخت هست.
ولی بی تعصب باید بگم بعضی دوستان انتظار دارن که ببرنشون هتل.
اگر جاهایی مثل سیرجان میرفتن یا جاهای دیگه مثل پرندک یا آموزشی های نیرو انتظامی اینجور نمی گفتن.
ولی من هم گفتم اخیرا قانون مند شدن و دارن سفت میگیرن.
در مورد مرخصی هم همه جا اینجوره غیر از چندین پادگان مشهور مثل 01 و ..
نظافت هم بیشتر پادگانا بدجوره وضعیتشون.
در کل دوستان عزیز از همون اول سخت نگیرید که بهتون بد میگذره.دیگه این شرایط برای همه هست.
امیدوارم روزی این خدمت اجباری تو ایران برداشته بشه.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)