نیمه اول بازی رئال - سویا که 3-0 تموم شد. به نفع رئال. گل ها رو به ترتیب راموس، کریستین رونالدو و کاکای عزیزم زدن. همین که کاکا داره دوباره اماده میشه خودش کلی ارزش داره.
نیمه اول بازی رئال - سویا که 3-0 تموم شد. به نفع رئال. گل ها رو به ترتیب راموس، کریستین رونالدو و کاکای عزیزم زدن. همین که کاکا داره دوباره اماده میشه خودش کلی ارزش داره.
بازی که دیدن نداره یه 6 یا 7 تا میزنین دیگهداور هم عجیب از مورینیو میترسه
اصولا پنجره نقل و انتقالات اروپا همیشه 31 آگوست بسته میشه، ولی زمان شروعش رو دقیق نمیدونم ولی احتمالا بعد پایان فصل باید شروع بشه باز باید چک کنم
میگم از این به بعد برو تو کار توتو، پیشبینی و bet&win![]()
رئال 6 تا زد! 4تاش رو فقط رونالدو زد، یه جورایی نصف راه آقای گلی رو تو همین بازی طی کرد!
Last edited by kasra_khan2003; 08-05-2011 at 10:46.
بايد تبريك گفت به رونالدو به خاطر سوپر هت تريكش
رئال وقتي بر اساس داشته هاش بازي ميكنه هم زيبا بازي ميكنه هم خوب ميبره
ولي جداي از همه چيز
سويا رو تا حالا اينجوري نديده بودم
چقدر بي تفاوت بازي ميكردن
همين بازيهاست كه متاسفانه آبروي لاليگا رو ميبره
در نيمه دوم بازي دفاعيه اين تيم و شكل استقرار دفاعاشون واقعا حتي از تيمهاي آسيايي هم پايينتر بود
به نظر من رئال سزاوارنه برد و بازي طبيعيه خودش رو انجام داد
ولي واقعا سويا فكر كنم رئاليها هم موافق باشن كه ضعيفترين بازي اين فصلش رو انجام داد
بايد تبريك گفت به رونالدو به خاطر سوپر هت تريكش
رئال وقتي بر اساس داشته هاش بازي ميكنه هم زيبا بازي ميكنه هم خوب ميبره
ولي جداي از همه چيز
سويا رو تا حالا اينجوري نديده بودم
چقدر بي تفاوت بازي ميكردن
همين بازيهاست كه متاسفانه آبروي لاليگا رو ميبره
در نيمه دوم بازي دفاعيه اين تيم و شكل استقرار دفاعاشون واقعا حتي از تيمهاي آسيايي هم پايينتر بود
به نظر من رئال سزاوارنه برد و بازي طبيعيه خودش رو انجام داد
ولي واقعا سويا فكر كنم رئاليها هم موافق باشن كه ضعيفترين بازي اين فصلش رو انجام داد
بازم یه برد عالی دیگه، مقابل یه تیمه بزرگ دیگه اونم بازم خارج خونه..
+
کریس چی کرد، خدا میدونه! 4 تا!
اون توپ آخریش هم اگه گل میشد، دیگه عجیب غریب میشد!: دی
+
اخرای دقیقه 70، من یکی که نفهمیدم ایکر چطور اون توپ رو از 2 قدمیش گرفت؟!
یادآور اون سیو معروفش در برابر همین سویا بود واقعا...
+
البیول خیلی بد بازی کرد..
با توجه به نتیجه، خوزه اون رو تویه پست هافبک دفاعی تست کرد که به نظر من، کاملا هم مردود شد! خیلی بد بود..
+
بهترین ها به ترتیب:
کریس(اگه 4 گل بزنه و بهترین نشه، پس کی(when) قراره بهترین بشه؟!)
راموس..تویه دفاع عالی بود..البته به جز صحنه گل دوم که اونم تقصیر اربلوآ بود...
اوزیل..چقدر دوست داشتنیه این بشر..چه پاس هایی میده واقعا...واقعا هوش عجیبی داره...
ژابی هم تا وقتی تویه زمین بود، عالی بود..یکی از بچه های رئال باید زحمت بکشه و یه کلیپ از پاس های 40-50 متری و عجیب دقیقش تهیه کنه! یادمه یه زمان میگفتن بکهام، وقتی سانتر میکنه، طوری توپ هاش دقیقا که انگار با کامپیوتر اندازه گیری میکنه! زابی هم همینه با یه تفاوت بزرگ! ژابی در حین حرکت توپ ها رو اینطوری میفرسته در حالیکه بکهام توپ های کاشته و بدون مزاحم رو اینطوری میزد!
خلاصه تبریک میگم به دوستان رئالی...
+
یه زمان دلم برای سرهنگ تنگ شده بود اما از اون روز که برگشته، هر بار که بازی رئال رو گزارش میکنه، میزان علاقم بهش کمتر میشه تا اینکه امروز تبدیل به نفرت شد تا حدودی!
از لحاظ اطلاعاتی، یه جورایی در حد جواته! (آلبیول اومده زمین، میگه "فکر کنم گارای به بازی اومده!")
این اظهار نظراتش هم که دیگه هیچی..
امشب هم که شاهکار کرد درباره مورینیو..
میگه مورینیو هی کار خاصی نکرده تویه رئال!!!!
مرد مومن، رئال رو بعد 18 سال قهرمان جام حذفی کرد و بعد 8 سال رئال رو از مرحله یک هشتم بالاتر برد و و در آخرم تویه نیمه نهایی اونطوری حذف شد وگرنه الان فینال هم میبود..
لیگ هم اگه هیگواین مصدوم نمیشد، الان وضعیتش خیلی فرق میکرد...
تازه این همه کار کرده، در حالی بوده که اولین فصلش رو سپری کرده و جوون ترین تیم لیگ و یکی از جوون ترین تیمهای تاریخ رئال رو داره!
من نمیفهمم اگه این فوق العاده نیست، پس چی فوق العادس؟!
میگه شانس اورده جام حذفی برده و گرنه اخراجش میکردن!! تازه از اون ور هم میگه هوادارا اصلا راضی نیستن ازش!!!
من نمیدونم پس این همه بنر حمایت تویه ورزشگاه و تویه هر بازی براش به نمایش در میاد، هویجن؟!
واقعا متاسفم براش...
مسی 31 گله هست و رونالدو 33 گله .
+
در جدول Fair Play هم سوسیداد با 70 کارت زرد و بدون کارت قرمز در مجموع فصل اول هست ، بارسا هم با 67 کارت زرد و 2 کارت قرمز در رده ی دوم ، وضعیت رئال هم چندان تعریفی نداره ، رتبه ی نهم جدول با 85 کارت زرد و 7 کارت قرمز .
+
در جدول پاس گل هم مسی با 18 گل در صدر ، دنی آلوس با 14 پاس در رده ی دوم .
اما بازی با سویا ؛ این سویا حتی سایه ای از اون سویایی که در برابر بارسا بازی کرد و مساوی گرفت هم نبود ، البته رئال هم خوب میبره والنسیا و سویا و اتلتیکو و... رو ، فقط برابر اوساسونا و خیخون به مشکل میخوره
ویرایش : اصلاح آمار
Last edited by Ezel; 08-05-2011 at 10:56. دليل: اصلاح آمار
یعنی رونالدو با 4گل دیشب تازه شده 29؟؟؟؟؟نه بابا!مسی 31 گله هست و رونالدو 29 گله
اشتباه نمیکنی سروش؟؟
ویرایش : اصلاحیعنی رونالدو با 4گل دیشب تازه شده
چرااشتباه نمیکنی سروش؟؟![]()
Last edited by Ezel; 08-05-2011 at 10:55.
آمارشون یکم قدیمی بید
تفاضل گل دو تیم: بارسا(+70) رئال(+56) هست.
تعداد گلای زده رونالدو هم الان 33 هست ضمن اینکه مارکا میگه 34. مسی هم 31 گل زده.
+
متاسفانه این وضعیت لیگ خیلی ناامید کننده هست! حالا شاید چون آخر فصل هست و سویا هم دید که نمیتونه کار خاصی تو جدول انجام بده اینجوری بازی کرد... به هر حال ما مشکلات درون باشگاه رونمیدونیم.
الان 2-3 تا مربی ترازاول اروپا بیکار هستن، امیدوارم حداقل یکیشون بیاد اسپانیا، بلکه این وضعیت بهتر بشه!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)