rune های اون ها tier 3 هستش از لول 20 به بالا می تونن بخرنش قویترن و گرون تر
rune های اون ها tier 3 هستش از لول 20 به بالا می تونن بخرنش قویترن و گرون تر
تبریک میگم دوستان دوباره کاملا قطع شد! الان وسط بازی بودم بعد یه هفته ****شد به بازی!!![]()
ای اقااااا ... یکی باید به مسولین محترمه بازی لول رو یاد بده شاید خوشش اومد ورداشت از تو لیست سیاه
یعنی این چند میلیون نفری که از اینترنت استفاده میکنن منتظر معجزه ای چیزین ؟؟؟ بابا به خودتون بیاید .... همینطوری که کاری پیش نمیره
ای کاش مشکل فقط لول بود ... الان خیلی از سرویس های دیگر هم دچار مشکل شدند و ریشه تمام این مشکلات هم نبود متخصص در داخل کشوره ... رفتن کلی پول دادن سیستم های جدید برای فیلترینگ از Cisco خریدند (Cisco که مستقیما به ایران نمیفروشه با واسطه کشورهای دیگه خریدند) و حالا موندن توش چطور این گندی که زدن رو درست کنند (پت و مت رفتن دریل خریدن باهاش میخواستن چرخ و فلک درست کنند ولی شده آسیاب بادی) . اگه تحریم نبودیم یه گارانتی یا خدمات پشتیبانی چیزی از Cisco داشتن که این وضعیت رو به راه کنه... ما کلی نامه به همه جا دادیم ولی الان میدونم مطمینا این سیستم فیلترینگ رو برش نمیدارن چون خیلی هزینه بابتش دادند.
این سیستم فیبترینگ اشون شبها می خوابه که ما می تونیم بازی کنیم ؟ اینا می دونن دارن چی می کنن![]()
نه نمیخوابهقبلا بعد از سی ثانیه ارتباط رو قطع میکرد اما الان سرور های بازی مجاز شناخته شدند - دو حالت وجود داره : 1- پهنای باندی که برای ارتباط با سرور های خارجی تعیین شده به اندازه کافی نیست و تعداد کاربران زیاده سیستم کم میاره در نتیجه لگ میوفته تو بازی و اگه خیلی تبادل اطلاعات به سمت سرور های اروپا زیاد بشه کلا قطع میشه 2- دارند دستکاری میکنند سیستمشون رو برای مقابله با تمامی روش های دور زدن فیلترینگ از این رو فعلا سیستم unstable و هر آن ممکنه قطعی و لگ پیش بیاد - شبها هم که همه خوابند هم تبادل داده کمه هم پت و مت ها خوابیدن در نتیجه میشه بازی کرد ... در هر حال درست میشه عجله نکنید باید به پت و مت ها فرصت بدیم
Last edited by hm741; 10-05-2013 at 15:45. دليل: type fault
مگه خودت Runes نداری مال مردم رو کش میری؟
--------------
اینترنت تکلیف خودشو نمی دونه...
یه Custom ساختم رفت تو کاملا خوب بود ...
رفتم بازی نمی رفت تو ! باعث شد یکم تغییر رنگ بدم![]()
Last edited by Witcher6610; 10-05-2013 at 15:31.
من زیاد بازی نمیکنم ها اما نمیدونم چه کرمیه وقتی میبینم خرابه کلن یه حالت عجیبی بهم دست می ده .
تا اوکی نشه حال منم اوکی نمیشه
![]()
شما حواست باشه leave نخوری چون فک کنم این سری یه 1 ماهی بن شی.........![]()
Last edited by farhadhttp; 10-05-2013 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)