نظر منم همینه. تازه موضوع مشکوک تر اینه که اگه اشتباه نکنم میانگین درصد نفرات برتر تو درس فیزیک 15 در صد از قبلی بیستر شده بود . در حالی که انصافا سوالا از قبلی سختتر بود. من 32 زدم ترازم شد 8900!
نظر منم همینه. تازه موضوع مشکوک تر اینه که اگه اشتباه نکنم میانگین درصد نفرات برتر تو درس فیزیک 15 در صد از قبلی بیستر شده بود . در حالی که انصافا سوالا از قبلی سختتر بود. من 32 زدم ترازم شد 8900!
سلام
واسه تقویت شیمی چی کار کنم این چن روز بچه ها؟
88 رو 40 زدم فک میکنم خیلی پایینه:(
بین المللی رامسر ؟ من نشنیده بودم تاحالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آزاده یا دولتی؟!
سلام بچه ها
این ایرانسیما(iransima.ir)چطوری باید ازش نگاه کرد؟
هر چقد میزنم نمایش برنامه اجرا نمیکنه
iribsima.زخئ هم که تا 21 خرداد رو داره
من از 20 به این ورو ندیدم خواهش میکنم کمکم کنید.
سایت دیگه ای سراغ ندارید؟
سلام
می خواستم بدانم تگر شبانه درس بخونم می توانم سال دیگر کنکور روزانه 91 قبول بشم می توانم بروم از لحاظ تطبیق واحد چی غیرانتفاعی چه طور؟
با تشکر از شما
سلام
میخواستم بدونم در حوزه رفع نقص کنکور دانشگاه آزاد امکانش هست انتخاب اولمو حذف کنم و بعد انتخاب دوممو بیارم اول؟
(دو تا رشته شهر بیشتر نزدم)
سلام.جون من زود تر به ایت دو سوال نگاه کنید و به من جواب بدین
سوالات 95 و 98 سراسری 89 ریاضی داخل.
سوال 95 (زبان)هم گزینه 1 درسته و هم 2
سوال 98 آخه strict (سرسخت) چه ربطی به exact (دقیق . کامل)داره؟
این که خیلی مشکوک نیست. منم قبول دارم از دفعه قبل سخت تر بود ولی درصدم یه خورده بیشتر شده بود که طبیعیه چون به نسبت دفعه قبل خیلیا درساشون مرور کردن و آمادگیشون بیشتر شده. با 42 درصد ترازم حدودا 10 یا 11 هزار شده.(دقیق یادم نیست ). ولی در عوض ریاضیش آسون بود. نمی دونم چرا ریاضی رو اینجوری می دن. با 50 درصد ترازم شده همون 10 هزار ( که معلوم میشه ریاضیش آسون دادن ولی فیزیک سخت و واقعا فیزیکش سخت بود. هر سوال اینقدر پیچوندن که وقت کم میاری جواب بدی )نظر منم همینه. تازه موضوع مشکوک تر اینه که اگه اشتباه نکنم میانگین درصد نفرات برتر تو درس فیزیک 15 در صد از قبلی بیستر شده بود . در حالی که انصافا سوالا از قبلی سختتر بود. من 32 زدم ترازم شد 8900!
کسی نبود جواب بده؟؟؟
احتمالا مشکلی پیش اومده. چون iribsima فکر کنم توسط یک برنامه نویسی برنامه هاش اضافه می شوند٬ برای همین اگه تو این سایت اضافه شده پس ایران سیما هم اضافه نکرده. سایت دیگه ای هم نیست٬ این فرصت برابر هم طرفدار چندانی نداره که سایت ها بیان بزارن برای دانلود.سلام بچه ها
این ایرانسیما(iransima.ir)چطوری باید ازش نگاه کرد؟
هر چقد میزنم نمایش برنامه اجرا نمیکنه
iribsima.زخئ هم که تا 21 خرداد رو داره
من از 20 به این ورو ندیدم خواهش میکنم کمکم کنید.
سایت دیگه ای سراغ ندارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)