این انتی ویروس چجوریه؟خوبه بده؟
من الان از East استفاده میکنم خوبیش اینه زیاد سرعتمو نمیگیره میخواستم ببینم این چجوریه
2.8 cpu 775lga
ram 512ddr400
این انتی ویروس چجوریه؟خوبه بده؟
من الان از East استفاده میکنم خوبیش اینه زیاد سرعتمو نمیگیره میخواستم ببینم این چجوریه
2.8 cpu 775lga
ram 512ddr400
با سلام
توضیحات صفحه اول تایپیک رو بخونید خیلی بدردتون میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم دیگه east رو کنار بزارین حالا به جاش چه از کومودو استفاده کنین و یا محصول دیگه ای
موفق باشید
با درود
دوستان من تا به امروز از
ویروس یاب: مایکروسافت سکیوریتی
+
دیوارآتش: زون آلارم
+
ضد جاسوس:Malwarebytes
+
ویروس یاب آویرا به صورت خاموش
بهره می بردم. حالا می خواستم دیوارآتش خودمو با کومودو جایگزین کنم. کدوم ویرایش از این دیوارآتش رو دریافت کنم؟ (آیا در کنار این نرم افزارها می تونم بسته ی رازداری (امنیتی) کومودو رو نصب کنم و تنها ویروس یابشو از کار بندازم؟ )
با سپاس
بیا دوست عزیز این اخرین ورزن فایروال کمودو
به نظر من بهتره فایروالو جدا نصب کنی اگه سوییت کمودو رو کامل نصب کنی و بعد انتی ویروسشو از کاربندازی احتمال تداخل با دو انتی ویروس دیگت وجود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ممکنه مشکلی پیش نیاره ولی به نظر من احتیاجی نیست همون فایروال نصب کنی بهتره
Last edited by kases; 21-02-2012 at 16:57.
من این ها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم 4 تا رو شناخت اگه اشتباه نکنم یکی از فایلها رو که نشناخت اجرا کردم در تسک منیجر فایلی به نام lsm.exe ران شد وقتی میخواستم end process کنم سیستم ریستارت میشد بعد از چند بار هم سیستم دیگه بالا نیومد و صفحه آبی رنگ میومد مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم من شخصا از اینترفیس کمودو خیلی خوشم میاد ولی با وجود این مشکلات نمیشه بهش اطمینان کرد
سلام
شما lsm.exe را ترمینیت میکردی! چرا؟؟
عکسو ببینید، SAFE
===============
===============
من توی این چند روزی که اینجا نبودم خودم را متمرکز کردم روی CCE و تستهای زیادی ازش گرفتم و دیشب هم یک فیلم بلند ازش تهیه کردم که 40 مخرب را همزمان اجرا میکنیم روی سیستمی که هیچ آنتی ویروسی نصب نیست و بعد با CCE سیستم را پاکسازی میکنم و الانم دارم ادیتش میکنم چون فیلم حدود 2 ساعته و باید ادیت بشه و بزودی اینجا براتون فیلم را میزارم.... تا با نحوه پاکسازی و قدرت پاکسازی CCE آشنا بشید.
یکی از نکاتی که در فیلم تاکید میکنم و نشون خواهم داد اینه که بدونیم چه پروسه هایی را ترمینیت و دیلیت بکنیم...
الان فقط یک عکس از اون بخش از فیلم که مد نظرمه بزارم و ببینید که چه پروسهایی باید ترمینیت و یا دیلیت بشه:
![]()
Last edited by Jadda; 21-02-2012 at 19:26.
ممنون از بابت جواب ولی دوتا سوال به نظر شما کرش کردن ویندوز دلیلش end task فایل lsm.exe بوده و باگی که قبلا در کمودو وجود داشت در خصوص تراست کردن اشتباه رفع شده یا هنوز هست
سلام مجدد
1) اگر چندین بار این کارو بکنید بعید نیست که به مشکل اساسی دچار بشید...
نکنه ای که باید بگم اینه که پروسه lsm.exe مخرب نیست و جزو فایلهای سیستمی است ...
2) در مورد اون باگ هم باید بگم یا اصلا وجود نداشته یا اگر هم این باگ در CIS بوده، الان رفع شده... من قبلا و همچنین الان اصلا این مشکلو در کمودو مشاهده نمیکنم.
شما احتمالا بعد از اجرای فایل تسک منیجر را باز کردید و بعد چشمتون به یه فایل عجیب و غریب به اسم lsm.exe افتاد و فکر کردید مخربه و کمودو هم مخرب را تراست کرده!
اینکه کمودو سایر فایلها رو تراست کرده بود در قسمت تراست چک کردم اونجا رفته بودن
یک سوال هم دارم cce نرم افزار رایگانه؟ چه تفاوتی با خود سوییت کمودو داره؟
سلام
1) من اون بسته مخربها را دانلود کردم و چیزی عجیبی ندیدم....
2) (COMODO Cleaning Essentials (CCE رایگانه و پرتابل است و ابزارهای پاکسازی برای سیستم آلوده را در اختیار کاربر قرار میده.... و دو ویژگی عمده اش هم "پاکسازی" + "تعمیر" سیستم آلوده است. دو نسخه متفاوت برای ویندوزهای 32 و 64 بیتی داره.
تفاوتش هم اینه که CIS تمرکزش روی محافظت و پیشگیری است و CCE تمرکزش روی پاکسازی و درمان
ابزارهای خوبی هم داره مثل KillSwitch که عکسشو قرار دادم و Autorun Analyzer :
و بعد از پاکسازی سیستم را تعمیر هم میکنه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)