با سلام ...
با تشکر از پاسختون ...
خوب نقاط اکسترمم میشه ریشه ی مشتق اول و حاهایی که مشتق تعریف نشده که به دست اوردم .
تعیین علامت هم در x=-1 نقطه ماکزیمم و x=1 نقطه ممینم توی 0 هم که نه ماکزیممم بود نه مینیمم .
خوب حالا باید چی کار کرد ؟
با سلام ...
با تشکر از پاسختون ...
خوب نقاط اکسترمم میشه ریشه ی مشتق اول و حاهایی که مشتق تعریف نشده که به دست اوردم .
تعیین علامت هم در x=-1 نقطه ماکزیمم و x=1 نقطه ممینم توی 0 هم که نه ماکزیممم بود نه مینیمم .
خوب حالا باید چی کار کرد ؟
اگر مشتق را مساوی صفر قرار دهید، طول نقاط اکسترمم بدست می آید:
از مثلثات می دانید:
در نتیجه با استفاده از روابط بالا، می توانید مقدار y در نقاط اکسترمم و سپس برد را بدست آورید.
اما یک راه حل دیگر، استفاده از رابطه پرکاربرد زیر است. برای هر x حقیقی داریم:
که در آن:
می توانید این رابطه را اثبات کنید؟
دو جاش اشتباه هست!
اول اینکه، خط اول و دوم معادل هم نیستند، مگر اینکه شرط y≥0 را در کنار معادله دوم ذکر کنید.
دوم، در محاسبات یک مثبت و منفی را اشتباه کردید.
Last edited by 1233445566; 29-11-2011 at 00:19.
با سلام ...
با تشکر از پاسختون ....
بله متوجه شدم .
======================
این پست 3813 هم درست متوجه نشدم![]()
اثبات رو هم نمیدونم . حالا یه خورده روش فکر کنم بعدا اگه نشد بفرمایید .
سلام.
اول از همه باید دقت کنین که x=0 اصلا تو دامنه تعریف تابع نیست. بنابراین حتی اگه ریشه ی مشتق هم باشه نمیتونه نقطه ی اکسترمم محسوب بشه.
خب از اونجایی که در x=1 مینیمم نسبی داریم و تابع در همسایگی صفر مثبت به سمت مثبت بینهایت میل میکنه و از اون طرف هم تابع در مثبت بینهایت باز هم به سمت مثبت بینهایت میل میکنه بنابراین در x های مثبت، برد تابع از y=1 تا مثبت بینهایت هستش.
عین همین استدلال برای x=-1 و در نیمه ی سمت چپ تابع وجود داره. (تابع در صفر منفی و همچنین در منفی بینهایت، در هر دو به منفی بینهایت میل میکنه) و چون x=-1 ماکزیمم نسبی هست بنابراین برد تابع در xهای منفی از y=-1 تا منفی بینهایت هستش.
موفق باشین.
90/9/8
Last edited by davy jones; 29-11-2011 at 11:20.
با سلام...
نامساوی دوم به این صورت اثبات میشه
من برای اثبات از نامساوی معروف کوشی شوارتز (لاگرانژ ) استفاده می کنم
Last edited by hamed6672; 29-11-2011 at 15:39.
برای نا مساوی اول هم از سه راه زیر میتونی ثابت کنی :
با عرض سلام و ادب
ببخشید در مورد معادلات کامل یک سوال داشتم
در اين مسأله و است. و داريم:
فقط می خواستم بدونم چجوری جواب دوتا 1 شد و فهمیدیم معداله کامل هست
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
الان x به توان 2 هست + y که تقسیم بر روند y هست . میخوام بدونم چجوری این میشه 1 .
از کجای این مشتق میگیریم ؟
ممنون
Last edited by mani_irani_68; 29-11-2011 at 23:42.
سلام.
ببخشید فرمولها و صورت سوال دیده نمیشه. لطفا اگه به صورت عکس هست، جای دیگه ای آپلود کنین
موفق باشین.
90/9/9
من هنوز توی اون بحث جالب موزائیک کاریم
از توضیحات دوستان ممنون ولی توی چند صفحه ی قبل من اینجا حساب کردم که با در نظر گرفتن فرمول مساحت و دایره در چند ضعلی های منتظم به حد زیر 0.0796 میرسیم که متناسب با نسبتی که دایره داره نیست...
کجای کار رو اشتباه کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)