خب اگه تیک رو نزنی دکمه وسطو بزنی همه ی لانچرها رو نشون میده اگه تیکو بزنی دکمه وسطو که بزنی اون لانچری که دیفالتش کردی میاد![]()
خب اگه تیک رو نزنی دکمه وسطو بزنی همه ی لانچرها رو نشون میده اگه تیکو بزنی دکمه وسطو که بزنی اون لانچری که دیفالتش کردی میاد![]()
خوب منم میخوام همه لانچر ها رو نشون بده دیگه
حامد باباروت کردم.دمت بابا قوری
Last edited by mostafa_khan001; 16-07-2011 at 21:23.
یه برنامه هست به نام home switch یا همچین چیزی.میزنی باهاش لاچر رو انتخاب میکنی.اونم میشه.ولی وقتی دیفالت شد دیگه اون گزینه نمیاد.باید به روش مافوق انجام بدی و این حرفا
با قند شکن هم تست کردی؟کش مرورگرت رو خالی کردی.چه مشکلی داری باهاش؟حامد چرا پیچیدش کردی؟خوب با دکمه وسطی راحت میشه لانچر ها رو سوییچ کرد دیگه جیگر
قربون شکلت این لینک 4 شیر اصلا بالا نمیاد واسم.....نمیدونم چیه چند وقته این 4 شیر خیلی مزخرف شده...با فیل قر هم نیومد....یه جا دیگه اپ کنی ثواب این دنیا و اون دنیا رو از آن خود میکنی
حالا من آپلود سنتر از کجا بیارم اینوقت شبرا،شب عیدی.همه جا بستس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جان حامد عاشقیگفتم که روت کردم
بوخوت پستها رو خووووو
قربون مرامت پهلوون...خوب حالا که روت شد چه کارش کنم؟!
یاد بچگی هام افتادم با یو اس بی گوشی فلش میکردیم![]()
چرا من دقت نمیکنم؟هان؟
بزار چندتا برنامه بدم بهت که روت لازمه و کاربردیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری ادم خیلی اذیت میشه
هی باید دکمه منو را برنی بعد لانچر را انتخاب کنی
من یه بار اینطوری کردم اعصاب ادم خراب میشه
مخصوصا وقتی بیرون هستی و کار واجبی داری
راستی دوستان این لانچر پرو اره قبول خوبه
تمام لانچرها را فعلا پاک کردم
sbp خیلی خوبه اما فکر کنم گوشی رم کم میاره
بعضی وقتها گوشیم خیلی کند میشه که شدتش کم و زیاد هست وقتی هم که خاموش روشنش میکنم درست میشه..
یه برنامه task killer/ task manager بریز.برنامه های باز رو باید ببندی تا سرعت بالا بره.بعضی وقتها گوشیم خیلی کند میشه که شدتش کم و زیاد هست وقتی هم که خاموش روشنش میکنم درست میشه..
راستش دوربین گوشی من تا حالا چندین بار وسط فیلم برداری قاط زده و باعث از بین رفتن اون فیلم هایی که گرفته بودم شده فکر کردم احتمالا از مموری باشه و میخواستم مطمئن بشم که فروشنده های شریف!!عوض نکرده باشن. سرعت رایت مال من 4.5 مگ هست و روش نوشته کلاس 2 ولی اسم برند روش نداره فقط نوشته 8gb micro sdhc و made in china راستی کسی مشکل منو داشته؟ راه حلی داره؟
آره برا منم دو سه بار اینطوری شده به خاطر پایین بودن کلاس مموریه
مموری کلاس 2 برا خود گوشی نیست خودشون میذارن برا من مموریم سامسونگه
راه حلشم یه مموری حداقل کلاس 4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)