تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 4428 اولاول ... 2823323723783793803813823833843853863924324828821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اگه مال شما مثل گاوه سرعتش،مال من مثل اسب میمونه تو روزا...شبا گاو میشه!

اکثرا دانلودم بالای 1.5 گیگ هست شبا...دیگه نمیدونم به این 2.45 میگید استثنا یا نه!

بعضی وقتا هم پیش میاد سرعتم پایین میره! مثلا 2 شب پیش سرعت رو 50-60 بود!(بازم سایت باز نمیشه عکسش رو بزارم!)

محل سكونت: شوش دانیال(ع)

نه من منظوم ازین گاوا هست که توی مسابقات ازش استفاده میکنند و تو گاو بازیا با سرعت میزاره دنبال مردما من منظورم از اونا بود

کار خاصی میکنی که این جوری میشه ؟ نگاه کردم دیدم 23 ساعت مودمت روشن بوده حالا منم از اون وقت تاحالا که اینو گفتی مودممو خاموش نکردم ببینم منم همچین نتیجه ای میگیرم ؟

خدارو چه دیدی یهو میبینی اگه مودمو ساعت قبل روشن کنی و ip گرفته باشی سرعت دانلود بره بالا -چی کار کنیم دیگه اینم خودش یه فرضیست/

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

شبانه ی رایگان من که 1 هفته ای میشه هر 5 دقیقه یکبار دیسکانکت میشه !! دانلود شبانه ام از 1.7 گیگ متوسط رسیده به 500 مگابایت !! زنگ میزنیم نمایندگی شوتمون میکنن پیش پشتیبانی اونا هم شوتمون میکنند پیش نمایندگی !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کار خاصی میکنی که این جوری میشه ؟ نگاه کردم دیدم 23 ساعت مودمت روشن بوده حالا منم از اون وقت تاحالا که اینو گفتی مودممو خاموش نکردم ببینم منم همچین نتیجه ای میگیرم ؟
    نه کار خاصی نکردم! ...شاید به قول شما از این باشه که مودمم اکثر مواقع روشنه!...اگه شمام از این کار نتیجه گرفتید حتما اعلام کنید/مرسی

4. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه کار خاصی نکردم! ...شاید به قول شما از این باشه که مودمم اکثر مواقع روشنه!...اگه شمام از این کار نتیجه گرفتید حتما اعلام کنید/مرسی
    دانلود شبانه بسته به شهر و مركز مخابراتي داره.
    چون شركت ها به اندازه كاربرهاشون پهناي باند ندارند يعني مثلا براي همه نميتونن سرعت 1 مگ در لحظه بدند اينه كه تقسيم ميشه سرعت بين همه.
    توي روز استفاده كننده كم هست و ترافيك رايگان نيست كاربرها كمتر استفاده ميكنن و سرعت بالاست.
    ولي شب چون اكثرا استفاده ميكنن سرعت مياد پايين.
    به شبهاي مختلف هم ربط داره كه چقدر مصرف كننده باشه، مصرف كننده كمتر زندگي بهتر!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

شبانه ی رایگان من که 1 هفته ای میشه هر 5 دقیقه یکبار دیسکانکت میشه !! دانلود شبانه ام از 1.7 گیگ متوسط رسیده به 500 مگابایت !! زنگ میزنیم نمایندگی شوتمون میکنن پیش پشتیبانی اونا هم شوتمون میکنند پیش نمایندگی !
    در منطقه شما کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

توي روز استفاده كننده كم هست و ترافيك رايگان نيست كاربرها كمتر استفاده ميكنن و سرعت بالاست.
    پس چرا واسه من روز ها هم همون مثل شبه
    128 شب 16 روز هم 16

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس چرا واسه من روز ها هم همون مثل شبه
    128 شب 16 روز هم 16
    به جز خوزستان.
    خوزستان بودي ديگه؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

اینترنت من از ساعت 2 شب قطع شد و تا ساعت 5 و نیم قطع بود و فقط یه سری سایت هایی که سرورهاشون توی ایران بودند باز می شد فکر کنم کم کم می خوان اینترنت ملی رو اجرایی کنن ...
    جالبه از سایت خود پارس آنلاین فایل رو با سرعت 160 ثابت داشت دانلود می کرد!!!!!
    و چندتا سایت ایرانی (دولتی) هم که باز کردم سریع باز شدن ولی دریغ از یه سایت خارجی!!!!!!!

باز لنگر قایق خورده به فیبر نوری .... نترسین

سایتهای دولتی ایرانی باز میشن چون سروراشون تو ایرانه

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

در منطقه شما کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
    بله دوستم هم این مشکل رو داره . تماس های اون هم همین نتیجه ی من رو داشته !

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دانلود شبانه بسته به شهر و مركز مخابراتي داره.
    چون شركت ها به اندازه كاربرهاشون پهناي باند ندارند يعني مثلا براي همه نميتونن سرعت 1 مگ در لحظه بدند اينه كه تقسيم ميشه سرعت بين همه.
    ولي شب چون اكثرا استفاده ميكنن سرعت مياد پايين.
    به شبهاي مختلف هم ربط داره كه چقدر مصرف كننده باشه، مصرف كننده كمتر زندگي بهتر!

قبول ندارم -چون به محض ساعت 1 ییهو افت میکنه به محضی که وارد شبانه میشیم پس غیر ممکنه همه کاربرا به محضی که شروع میشه دانلود بزنند به هر حال تا 15 دقیقه عقب جلو داره پس از 190 به صورت نزولی باید بیایم پایین نه یهو در 1 صدم ثانیه 190 بشه 20

دومین دلیلم اینه که اگه 2 روز تا صبح بیدار بمونی میبنی که مثلا تا ساعت 3:30 سرعت میانگین 25 هست تا 3:30 شد یهو میشه 35 یا بعد از ساعت 4:30 یهو میشه 45 و به محضی که ساعت 6 رو رد میکنیم میشه 130-140

پس معلومه که اینا به سیستم کاملا دادند که چی کار کنه و سرعت چند باشه وگرنه حجم کاربران باز هم هر شب ساعت 3:30 و 4:30 یهو با هم خاموش نمکنند برند بخوابند

اینا همه از خساست ها و سیاست های اون شرکته

من قبل از این پیشگامان داشتم با 128 دقیق شبی 900 مگ میگرفتم و با 256 نزدیک 1400 مگ اما وضع یهو عوض شدو شد شبی 300 مگ و پشتیبانی جوابش این بود که سرعت کم نشده واقعی شده و همینم که در ساعات رایگان داریم سرعت واقعی و نه کمتر رو میدیم خیلییی خوبه وگرنه توی روز شما پول 128 یعنی 16 رو دادی دیگه شب که .....(منظورش این بود اسب پیشکشو که دندونشو نمیشمارند)

از یه طرفم میگفت سرعتو که باز بزاریم بعضیا اینترنتشون قطع میشه و میشه 4-5 کیلوبایت و یکیم 3 گیگ دانلود میکنه که دیگه اون از شانسشه و نزدیکی به مرکز مخابراتو عوامل دیگه

و در پایان هم اینو میگفت که اگه عشق دانلود داری پول بیشتر بده 1 مگ یا 2 مگ بگیر اون وقت چند گیگ میگیری
    یعنی چی ؟یعنی میخواست پول بیشتر بگیره میگفت عادلانه نیست شما داری با پول 128 اندازه یه 512 دانلود میکنی

اینا هم از یه طرف میخواند مشتریای سرویس های پایین ترو از دست ندند از یه طرف پول بیشتری بابت سرویس های بالاتر و از اون طرف زودتر تموم شدن حجمند و از یک طرفم خساست و حتی شاید دستور از بالا که سرعت بالا ندید به هر حال عوامل مختلفی داره و این هجوم کاربران شاید فقط 5 تا 10 درصد تاثیر بزاره

---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------

باز لنگر قایق خورده به فیبر نوری .... نترسین

سایتهای دولتی ایرانی باز میشن چون سروراشون تو ایرانه

اینا همه تقصیر وزیر راهه این کشتیا رو کنترل نمیکرد هی میخوردند تو این کابل ها حالا وزیر جدید میخواد هم مواظب هواپیماها باشه هم کشتیا بلکه راه رو عوض کنند ما اینترنتمون ثبات پیدا کنه

12. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •