بر اساس کامنتهای سایتهای gsmarena و phonearena و یکی از دوستان در همینجا گفتم.
خریدن این گوشی بدون گارانتی رو پیشنهاد میکنی؟ راستش کمی می ترسم. 16 گیگش 550 .گارانتی پارس مایکروتل هم اگر درست قیمت داده باشه و موجود باشه 660
بر اساس کامنتهای سایتهای gsmarena و phonearena و یکی از دوستان در همینجا گفتم.
خریدن این گوشی بدون گارانتی رو پیشنهاد میکنی؟ راستش کمی می ترسم. 16 گیگش 550 .گارانتی پارس مایکروتل هم اگر درست قیمت داده باشه و موجود باشه 660
من چند بار رفتم مایکروتل و تقریبآ هر روز هم دارم زنگ میزنم که ببینم اگه ته انباری اگر I9000 دارن برم بگیرم ولی دیگه I9000 ندارن چونکه دیگه تولید نمیشه
حرفی که خودشون زدن و دیگه I9000 تولید نخواهد شد و الان فقط و فقط I9003 sl هست و تمام I9000 های بازار از قدیم مونده و خریدش ریسکه چون بدون گارانتیه
من نمیدونم چرا دوستان میگن بدون گارانتی خرید بشه . وقتی گارانتی به این خوبی مثل مایکروتل هست بایستی دوستان رو تشویق به خرید گوشی با گارانتی بکنیم
من sl رو دستم گرفتم و تست کردم . من میخواستم I9000 s بخرم اما وقتی مه دیگه با گارانتیش موجود نیست میرم و I9003 sl میخرم که فقط به قول دوستان و فروشنده مایکروتل در صفحه نمایش تفاوتش به چشم میاد و ظرفیتش کمتر هستش و 4 گیگ است و بقیه موارد عینآ I9000 است
دوستانی که قصد خرید با گارانتی رو دارند زیاد دل دل نکنند . من که هفته دیگه میخرمش
مایکرئتل گفت تا 4 ماه دیگه محصول جدید نمیاریم و همین I9003 هستش و اگر جدید بیاد Galaxy s2 هست که قیمت بالای 800 خواهد بود
این هم از اطلاعاتی که تو این چند روز جمع کردم
اینطور که بنظر میرسه شما تجربه گارانتی پارس مایکروتل داشتید... بیشتر توضیح میدید؟
منم نظرم اينكه با گارانتي اصلي فقط بخريد ، حداقلش اينكه مطمئني گوشي تقلبي نميگيري
منم SL مي خوام بخرم ، قيمت دقيق با گارانتي اصليش رو كسي داره؟
دوستاني كه گوشي رو دارند آيا سنگين نيست خيلي ؟
البته باید گفته بشه که GPU مدل 9003 از 9000 ضعیف تر هستظرفیتش کمتر هستش و 4 گیگ است و بقیه موارد عینآ I9000 است
قیمت sl با گارانتی اصلی 549000 تومان است
درسته که sl نسبت به s از gpu ضعیفتری برخورداره اما از گوشی هایی گران تر از خودش بسیار قویتر است و تمام بازی ها و ویدیوهای HD رو به راحتی نشون میده
من توی یوتیوب خیلی فیلم دیدم از sl و پس از این فیلم هایی که دیدم تصمیم قطعی گرفتم
به نظر من کسی که داره 500 600 پول بالای گوشی میده براش خیلی مهمه که گوشیش اصلی باشه و خدمات پس از فروش داشته باشه مثلآ نصب نرم افزار و تعمیرات و ... و از همه مهمتر اینکه اورجینال باشه و دست خورده و باز شده نباشه .
من خودم رو مثال میزنم . من دارم 500 پول میدم میام 50 تا دیگه میذارم روش میرم با گارانتی اصلی میخرم و خیال خودمو راحت میکنم که این گوشی اصله و تا حالا باز نشده و آکبنده
اما بدون گارانتی خیلی ریسکه تازه اونم توی بازار ایران که خداییش خرید بدون گارانتی اشتباه محض
البته گارانتی داریم تا گارانتی که گارانتی اصلی سامسونگ پارس مایکروتل هست که 3 تا فروشگاهش رو من اطلاع دارم توی تهران و بهترین گارانتی و معتمد ترین گارانتی هست که تا حالا هرچی ازش شنیدم خوب بوده و خوشنام هستش
شما اگه بخوای بازی هایی که میگی رو نصب کنید باید گوشی رو روت کنید و اگه گوشی روت بشه از گارانتی خارج میشه/
گوشی بدون روت هم عملا چیر مفیدی نمیشه روش نصب کرد.
من به جای شما باشم 100% I9000 میخرم
شاید بشه تفاوت i9003 و i9000 رو اینطوری لیست کرد :
_ تفاوت cpu : استفاده از OMAP 3630 بجای Hummingbird
_ تفاوت gpu : استفاده از PowerVR SGX530 بجای PowerVR SGX540
_ تفاوت ram : استفاده از 478 MB بجای 512 MB
_ تفاوت display : استفاده از Super Clear LCD بجای Super AMOLED
_ تفاوت اندازه : 123.7 64.2 10.6 بجای 122.4 64.2 9.9
_تفاوت وزن : 131 گرم بجای 119 گرم
و تنها پیشرفت i9003 نسبت به i9000 :
تفاوت باطری : استفاده از باطری 1650 میلی آمپری بجای باطری 1500 میلی آمپری
البته رم i9003 هم همون 512 هست ولی مقدار در دسترس اون 478 هست ( از نظر رم پایین تر از i9000 نیست )_ تفاوت ram : استفاده از 478 MB بجای 512 MB
---------------------------------------------
ببینین دوستان عزیز تنها ضعف های مهم i9003 نسبت به i9000 اینا هستن :
1 - کیفیت صفحه نمایش پایین تر ( البته در برابر i9000 پایینه ولی کیفیت خوبی داره خودش )
2 - ضعیف تر شدن چیپ گرافیکی ( استفاده از SGX530 به جای SGX540
دو تفاوت مهم اینا هست
اگه نه تفاوت های دیگه مثل 0.7 میلیمتر ضخامت بیشتر یا 1 میلیمتر طول بیشتر و یا 12 گرم وزن بیشتر اصلا شاید به چشم هم نیان ! )
--------------------------------------------------------------------------------
برای نصب بازی ها اصلا نیازی به روت نیستشما اگه بخوای بازی هایی که میگی رو نصب کنید باید گوشی رو روت کنید
روت کردن فقط برای نصب یه سری نرم افزار ها و کاستوم رام ها هستش
Last edited by MOHAMMAD2010; 16-04-2011 at 15:49.
یک عدد 16 گیگ galaxy s خریداری شد. 550 بدون گارانتی . پلمپ دار. ورژن 2.2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)