بستگی به کاری که با اینترنت داریانجام می دی و حجمی که دریافت می کنی داره یک حساب ساده کنی خودت راحت می فهمی کدام سرویس برات بهتر است.![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بستگی به کاری که با اینترنت داریانجام می دی و حجمی که دریافت می کنی داره یک حساب ساده کنی خودت راحت می فهمی کدام سرویس برات بهتر است.![]()
با دوشاخه ضد برق خیر اتصال برقرار نمیشه.سلام سوال داشتم در ارتباط با نصب مودم
این نویزگیر که در طریقه نصب تو سایت صبانت نوشته چیه از کجا باید خرید و آیا حتما لازمه؟ و ثانیا دوشاخه اگه از ضد برق باشه اصلا نمیشه نصب کرد؟
دوستان سلام. راستش يه كانكشن 128 واقعي ميخوام براي E-Learning قيمتش هم برام مهمه . از بين داتك ، سپنتا و پارس آنلاين(يمك گرونه) كدوم رو انتخاب كنم؟
پيشاپيش از راهنمايي شما سپاسگذارم
لطفا منطقه مخابراتی و 4 شماره اول تلفنتان را بگید تا دوستان بتوانند راهنمایی کنند.![]()
من اسپیلتر خریدم و نصب کردم و همه مراحلم موبه مو طبق دستوراعمل صبا رفتم ولی وقتی می خوام وصل بشم خطای 680 میزنه میگه نو دیال تون-تماس گرفتم گفت خط مشکلی نداره به نظر شما علت چی می تونه باشه؟
680 . خط تلفن وصل نيست .اگر سیم مودم به spliter زدی ببین درست زده باشی یا تکی تست کن
اول از بذل توجه شما دوست عزيز متشكرم . من ساكن شهرري هستم با پيش شماره 3339
منطقه مخابراتی عرب سرخی
آسیاتک /صبانت/ لایزر/ پارس آنلاین/سپنتا شما رو پشتیبانی میکنند.
اگر از دانلود تا 5گیگ رد ماه دارید صبا رو پیشنهاد میکنم سرعت (368)256دانلود بین 40 تا 50 قیمت بین 13800تا 18900
در غیر اینصورت آسیاتک سرعت 128 سرعت دانلود 12 قیمت 20000 تومان اگر دانشجو باشی و 256 بتونی بگیری قیمت 24000 بدون محدودیت در دانلود
سلام
به نظر شما پارس آنلاین خدماتش خوب هست یا نه ؟
آقا کسی علت رو نمیدونه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)