سلام جیگر
ببین همون کور آی 5 هم خیلی خیلی قویه و از نظر سی پی یو کم نمیاره
مشکل سر جی پی یو یا همون کارت گرافیکشه
اگه یه چیزی می خوای که کلا هیچ جا کم نیاره پیشنهاد می کنم به 15 اینچ ها یعنی 721 و 723 فکر کنی چون 13 اینچ کلا واسه بازی ساخته نشده
از نظر وزنی فرقشون نیم کیلو گرمه ولی از نظر کارایی اصلا قابل مقایسه نیستن
مثلا 723 کال آف دیوتی 6 رو مثل یه بازی تک سی دی تازه با ویندوز راحت اجرا می کنه
الان با 724 هم می تونی این بازی هارو انجام بدی حالا با یه خورده تنظیم پایین تر، ولی فکر 2 سال دیگه هم باید باشی
از نظر قیمتی هم که حساب کنی با اینکه گرون تر در میاد ولی خب مثلا 1800 بدی و 1 سال راضیت کنه کجا و مثلا 2600 بدی و لاقل 3 سال اعصابت راحت باشه کجا
البته تصمیم نهایی با خودته ولی هر سئوالی داشتی بپرس اینجا همه اپل دارن و راهنماییت می کنن
مرسی سعید جان بابت راهنماییت ، اول از همه به اوناییکه تو این تاپیک مکاشونو
خریدن تبریک میگم و بعد به اوناییکه میخوان بخرن مثل خودم یه لینک معرفی میکنم که اگه انگلیسیشون بدک نباشه خیییلی بدردشون میخوره یعنی از همه جهات یه لپ تاپو میسنجه و امتیز میده ------------>>>>>>>www.notebookcheck.net<<<<<<--------------
که خود من به شخصه به تمام سوالاتم رسیدم .
سعید جان با حرف شما موافقم<<طبق گفته این سایت>> تو 15" واقعا لپتاپی تو برنده اپل رو دسته MC723LL/A نیست که از همه لحاظ قوی باشه (البته پولشم یه خورده قویه :() ) و تو 13"ها اگه واسه بازی بخواین MC375LL/A و اگه برای گردشگری تو نت و هر کاری بجز گرافیک استفادتون باشه میتونید رو گزینه MC700LL/A حساب کنید که زیاد پولم خرج نکنید ...
---->>Review apple macbook pro for MC375LL/A
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---->>Review apple macbook pro for MC723LL/A
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید