راستش من ساکن اصفهان هستم و نوع کاربریم هم معمولیه ولی معمولا زیاد آپلود و دانلود دارم . خواستم یه 256 مخابرات بگیرم که گفتن به دلایلی فعلا مقدور نیست . متاسفانه کسی رو هم نمیشناختم که تست کنم .![]()
راستش من ساکن اصفهان هستم و نوع کاربریم هم معمولیه ولی معمولا زیاد آپلود و دانلود دارم . خواستم یه 256 مخابرات بگیرم که گفتن به دلایلی فعلا مقدور نیست . متاسفانه کسی رو هم نمیشناختم که تست کنم .![]()
یه نکته رو هم من بگم و اون اینکه زیاد به نقشه داخل سایت ایرانسل توجه نکنید. چون توی چند وقت اخیر ظاهرا گسترش بکه داشتن اما هنوز رو نقششون اعمال نشده. اگر به کسی دسترسی ندارین که مودم داشته باشه یه زنگ به ایرانسل بزنید و از خودشون بپرسید. احتمالا اطلاعات خودشون کاملتره. در کل زمانی که شما ثبت نام هم بکنید تا موقعی که تائید نکردن ( بخش فنی شون) که شما می تونید از مودم داخلی استفاده کنید نباید پول بریزید. این قانون ایرانسل هست. پس زیاد نگرانی ای هم وجود نداره. ایشالا که پوشش خوب داشته باشید و از اینترنت لذت ببرید.![]()
فکر نکنم مشکلی داشته باشه باید با مبین نت تماس بگیرید و سوال کنید!
اره مبین نت شبانه رایگان هم داره
adsl من که وصل شد دیگه باید وایمکس را تغییر سرویس بدم به مصرف ازاد...
شما این حرف رو چندین بار دیگه هم زده بودین و چند نفر رو گمراه کردین , چیزی رو که اطلاع ندارید جواب ندید
و در جواب شما دوست عزیز خیر مبین نت و داتک و ایرانسل هیچ کدوم مودم همدیگه رو قبول نمیکنن فقط مبین نت اون اوایل که راه افتاده بود مودم ایرانسل رو قبول میکرد که الان دیگه همونم قبول نمیکنه
من کسی را گمراه نکردم گفتم از نظر من فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه تماس بگیرید بپرسید!
شما که اطلاع داشتید می خواستید قبلا که دوستان مطرح کردن پاسخ بدید!
سلام.
دوستان من از اول این ماه پهنای باند رو از 128 پایه به 512 پایه تبدیل کردم .ولی سرعت دانلودم همچنان کمه و حتی از دانلود با سرعت 128 هم پایینتر اومده!یعنی بدتر شد!!!امشب با پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل رو گفتم!اپراتور بعد از گرفتن آدرس پرسید به بزرگراه اشرفی اصفهانی(واقع در غرب تهران) نزدیک هستید گفتم تقریباً!
گفت اونجا مشکل اختلال سیستم وایمکس داریم!تا 24 ساعت آینده با مرور گر های مختلف و دانلود منیجر سرعت دانلودتونو بنویسید و از طریق سایتهم سرعت دانلود و آپلود و پینگ رو چند بار چک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو البته جای مودم رو هم مدام تغییر بدین ببینید چطور میشه!
اگر تا 24 ساعت بعد این مشکل رو داشتین دوباره تماس بگیرین تا چک کنیم ببینیم مشکل از چی میتونه باشه!
از دوستانی که نزدیک به اشرفی اصفهانی باشن، کسی به به این مشکل بر خورده؟ یا با دیدن آدرس منزلم یه چیزی گفته بپیچم؟
نا گفته نماند نیم ساعت بعد از قطع کردن تلفن سرعت دانلودم به 20 کیلو بایت رسید(عجب کارآگاه بازی شد).بنظرتون طبیعیه؟کسی به این مشکل برخورده؟
والا من محدوده یوسف آباد هستم. سرعتم هم 512 هست. یعنی قاعدتا باید سرعت دانلودم حداقل 50 باشه. اما بالاتر از 30 نمی رفت. زنگ زدم همین حرف ها رو منهای اینکه اونجا اختلال داریم به من هم زدن. من جای مودم رو عوض کردم بهتر شد شرایط اما همچنان به 50 نمیرسه.برام جالب بود که دو بار زنگ زدم شماره تلفن گرفت گفت از پشتیبانی بهتون زنگ می زنن اما کسی باهام تماس نگرفت!!!
![]()
پاسخ مبین نت در مورد استفاده از مودم ایرانسل:
با سلام
در حال حاضر چنین امکانی موجود نیست ، اما شرکت مبین نت در حال بررسی این مسئله است و کمتر از یک ماه دیگر این مسئله امکان پذیر می شود، لازم به ذکر است شما با خرید طرح ویژه شرکت مبین نت یک مودم رایگان دریافت می کنید .
با سپاس
این حرف رو دقیقا قبل از عید به منم زدن , کسی به امید این حرف نباشه که امید واهی هست , اینا میخوان مودم های خودشون رو بفروشن و هیچ وقت همچین کاری نمیکنن
من قرارداد 6 ماهه بسته بودم...دیروز 6 ماه تموم شد.ولی قطع نشده!جریان چیه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)