تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 1291 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432482882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

14

شما اگه بتونید کسی رو پیدا کنید که مودمشو بیاره منزل شما و به سیستم وصل کنه و کانکت بشید و کیفیت آنتن رو شخصا ً ببینید خیلی میتونه کمکتون کنه.خاصیت مهم و خوب وایمکس همین نقل و انتقال بدون درد سرشه!
    کدوم منطقه هستین؟و نوع کاربریتون از اینترنت چیه؟
    راستش من ساکن اصفهان هستم و نوع کاربریم هم معمولیه ولی معمولا زیاد آپلود و دانلود دارم . خواستم یه 256 مخابرات بگیرم که گفتن به دلایلی فعلا مقدور نیست . متاسفانه کسی رو هم نمیشناختم که تست کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش من ساکن اصفهان هستم و نوع کاربریم هم معمولیه ولی معمولا زیاد آپلود و دانلود دارم . خواستم یه 256 مخابرات بگیرم که گفتن به دلایلی فعلا مقدور نیست . متاسفانه کسی رو هم نمیشناختم که تست کنم .
    یه نکته رو هم من بگم و اون اینکه زیاد به نقشه داخل سایت ایرانسل توجه نکنید. چون توی چند وقت اخیر ظاهرا گسترش بکه داشتن اما هنوز رو نقششون اعمال نشده. اگر به کسی دسترسی ندارین که مودم داشته باشه یه زنگ به ایرانسل بزنید و از خودشون بپرسید. احتمالا اطلاعات خودشون کاملتره. در کل زمانی که شما ثبت نام هم بکنید تا موقعی که تائید نکردن ( بخش فنی شون) که شما می تونید از مودم داخلی استفاده کنید نباید پول بریزید. این قانون ایرانسل هست. پس زیاد نگرانی ای هم وجود نداره. ایشالا که پوشش خوب داشته باشید و از اینترنت لذت ببرید.

3. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه میشه از ایرانسل به مبین نت منتقل شد؟؟؟ من نامحدود داشتم 6 ماهه ولی الان پایه اش رو گرفتم که واسم کمه 3 گیگ.... ولی مبین سرویساش واسه من خیلی بهتره..... گیگابایت اضافه اش هم ارزونتره..... میشه کمک کنین؟؟
    فکر نکنم مشکلی داشته باشه باید با مبین نت تماس بگیرید و سوال کنید!
    اره مبین نت شبانه رایگان هم داره

adsl من که وصل شد دیگه باید وایمکس را تغییر سرویس بدم به مصرف ازاد...

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فکر نکنم مشکلی داشته باشه باید با مبین نت تماس بگیرید و سوال کنید!
    اره مبین نت شبانه رایگان هم داره
    شما این حرف رو چندین بار دیگه هم زده بودین و چند نفر رو گمراه کردین , چیزی رو که اطلاع ندارید جواب ندید
    و در جواب شما دوست عزیز خیر مبین نت و داتک و ایرانسل هیچ کدوم مودم همدیگه رو قبول نمیکنن فقط مبین نت اون اوایل که راه افتاده بود مودم ایرانسل رو قبول میکرد که الان دیگه همونم قبول نمیکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما این حرف رو چندین بار دیگه هم زده بودین و چند نفر رو گمراه کردین , چیزی رو که اطلاع ندارید جواب ندید
    و در جواب شما دوست عزیز خیر مبین نت و داتک و ایرانسل هیچ کدوم مودم همدیگه رو قبول نمیکنن فقط مبین نت اون اوایل که راه افتاده بود مودم ایرانسل رو قبول میکرد که الان دیگه همونم قبول نمیکنه
    من کسی را گمراه نکردم گفتم از نظر من فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه تماس بگیرید بپرسید!
    شما که اطلاع داشتید می خواستید قبلا که دوستان مطرح کردن پاسخ بدید!

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من از اول این ماه پهنای باند رو از 128 پایه به 512 پایه تبدیل کردم .ولی سرعت دانلودم همچنان کمه و حتی از دانلود با سرعت 128 هم پایینتر اومده!یعنی بدتر شد!!!امشب با پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل رو گفتم!اپراتور بعد از گرفتن آدرس پرسید به بزرگراه اشرفی اصفهانی(واقع در غرب تهران) نزدیک هستید گفتم تقریباً!
    گفت اونجا مشکل اختلال سیستم وایمکس داریم!تا 24 ساعت آینده با مرور گر های مختلف و دانلود منیجر سرعت دانلودتونو بنویسید و از طریق سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم سرعت دانلود و آپلود و پینگ رو چند بار چک کنید و البته جای مودم رو هم مدام تغییر بدین ببینید چطور میشه!اگر تا 24 ساعت بعد این مشکل رو داشتین دوباره تماس بگیرین تا چک کنیم ببینیم مشکل از چی میتونه باشه!
    از دوستانی که نزدیک به اشرفی اصفهانی باشن، کسی به به این مشکل بر خورده؟ یا با دیدن آدرس منزلم یه چیزی گفته بپیچم؟
    نا گفته نماند نیم ساعت بعد از قطع کردن تلفن سرعت دانلودم به 20 کیلو بایت رسید(عجب کارآگاه بازی شد).بنظرتون طبیعیه؟کسی به این مشکل برخورده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من از اول این ماه پهنای باند رو از 128 پایه به 512 پایه تبدیل کردم .ولی سرعت دانلودم همچنان کمه و حتی از دانلود با سرعت 128 هم پایینتر اومده!یعنی بدتر شد!!!امشب با پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل رو گفتم!اپراتور بعد از گرفتن آدرس پرسید به بزرگراه اشرفی اصفهانی(واقع در غرب تهران) نزدیک هستید گفتم تقریباً!
    گفت اونجا مشکل اختلال سیستم وایمکس داریم!تا 24 ساعت آینده با مرور گر های مختلف و دانلود منیجر سرعت دانلودتونو بنویسید و از طریق سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم سرعت دانلود و آپلود و پینگ رو چند بار چک کنید و البته جای مودم رو هم مدام تغییر بدین ببینید چطور میشه!اگر تا 24 ساعت بعد این مشکل رو داشتین دوباره تماس بگیرین تا چک کنیم ببینیم مشکل از چی میتونه باشه!
    از دوستانی که نزدیک به اشرفی اصفهانی باشن، کسی به به این مشکل بر خورده؟ یا با دیدن آدرس منزلم یه چیزی گفته بپیچم؟
    نا گفته نماند نیم ساعت بعد از قطع کردن تلفن سرعت دانلودم به 20 کیلو بایت رسید(عجب کارآگاه بازی شد).بنظرتون طبیعیه؟کسی به این مشکل برخورده؟

والا من محدوده یوسف آباد هستم. سرعتم هم 512 هست. یعنی قاعدتا باید سرعت دانلودم حداقل 50 باشه. اما بالاتر از 30 نمی رفت. زنگ زدم همین حرف ها رو منهای اینکه اونجا اختلال داریم به من هم زدن. من جای مودم رو عوض کردم بهتر شد شرایط اما همچنان به 50 نمیرسه. برام جالب بود که دو بار زنگ زدم شماره تلفن گرفت گفت از پشتیبانی بهتون زنگ می زنن اما کسی باهام تماس نگرفت!!!

9. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پاسخ مبین نت در مورد استفاده از مودم ایرانسل:

با سلام
    در حال حاضر چنین امکانی موجود نیست ، اما شرکت مبین نت در حال بررسی این مسئله است و کمتر از یک ماه دیگر این مسئله امکان پذیر می شود، لازم به ذکر است شما با خرید طرح ویژه شرکت مبین نت یک مودم رایگان دریافت می کنید .
    با سپاس

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پاسخ مبین نت در مورد استفاده از مودم ایرانسل:

با سلام
    در حال حاضر چنین امکانی موجود نیست ، اما شرکت مبین نت در حال بررسی این مسئله است و کمتر از یک ماه دیگر این مسئله امکان پذیر می شود، لازم به ذکر است شما با خرید طرح ویژه شرکت مبین نت یک مودم رایگان دریافت می کنید .
    با سپاس
    این حرف رو دقیقا قبل از عید به منم زدن , کسی به امید این حرف نباشه که امید واهی هست , اینا میخوان مودم های خودشون رو بفروشن و هیچ وقت همچین کاری نمیکنن

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

من قرارداد 6 ماهه بسته بودم...دیروز 6 ماه تموم شد.ولی قطع نشده!جریان چیه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •