تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 481 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام من یه مشکل بزرگ با ویواز دارم
    لطفا راهنماییم کنید
    ویواز من ازاین دو گیگ رم هاست، ولی الان یه مدتی فیلم هاش پرش داره(یعنی مثل N70 یه باره تو یه لحظه فیلم گیر میکنه بعد چند فریم رو از دست میده)، گفتم شاید مشکل از رمه، یه رم "های اسپید" توشیبا براش گرفتم، ولی مشکل باز حل نشده، تا حالا چهار با از طریق اپدیت، فلشش کردم(در واقع همون آپدیت کردم) ولی مشکل هنوز حل نشده
    البته وقتی با حافظه کم خود گوشی فیلم میگیرم همچین مشکلی تا حالا ندیدم
    دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!! کسی میتونه کمکم کنه؟ کسی این مشکل رو داره؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بچه ها شما محافظ صفحه نمایشی که کیفیت خود محافظ اصلی ها رو داشته باشه تو بازار پیدا نکردین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تجربيات جديدم از عكاسي با ويواز ......

1- به هيچ عنوان اجازه نديد نقطه نوراني توي عكستون باشه .... مثلا ديوار يا كف خيابون كه نور خورشيد رو منعكس كرده يا هر چيز ديگه اي ... كلا اجازه نديد قسمتي از تصويرتون پر نور تر از بقيه جاها باشه وگرنه كنتراست مياد پايين

2- گوشيتون رو به گونه اي نگه داريد كه نور خورشيد طرف lcd با شه يعني پشت به خورشيد وايسيد وگرنه كنتراست مياد پايين

3- اگه نصف تصويرتون سايه باشه و نصفش آفتاب (پر نور نباشه ) اون وقت هم عكستون خوب ميشه

4- صبح ها بهتر عكس ميندازه

5- در حالت auto بهتر عكس ميگيره

4. 4 کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

بچه ها شما محافظ صفحه نمایشی که کیفیت خود محافظ اصلی ها رو داشته باشه تو بازار پیدا نکردین؟

خود محافظ اصلی هاش که بدرد نمیخوردند !
    من همین امروز 2 تا مارک پروفشنال اسکرین گارد گرفتم ، جلدشون پلاستیکیه و تقریبا" زرشکی رنگ که عکس یه گوشی بلک بری هم روشه ! و اینکه دیگه این مدل ویژگیش اینه که دیگه هوا زیرشم نمیره ...
    البته یه 1000 الی 500 تومن گرونتره هاااا تا بقیه ...

واقعا" بهترین مارک و محافظیه که دیدم و استفاده کردم ، تاچشم بهتر شده ...

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

سلام من یه مشکل بزرگ با ویواز دارم
    لطفا راهنماییم کنید
    ویواز من ازاین دو گیگ رم هاست، ولی الان یه مدتی فیلم هاش پرش داره(یعنی مثل N70 یه باره تو یه لحظه فیلم گیر میکنه بعد چند فریم رو از دست میده)، گفتم شاید مشکل از رمه، یه رم "های اسپید" توشیبا براش گرفتم، ولی مشکل باز حل نشده، تا حالا چهار با از طریق اپدیت، فلشش کردم(در واقع همون آپدیت کردم) ولی مشکل هنوز حل نشده
    البته وقتی با حافظه کم خود گوشی فیلم میگیرم همچین مشکلی تا حالا ندیدم
    دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!! کسی میتونه کمکم کنه؟ کسی این مشکل رو داره؟

مال من هم همینطوری بود تا قبل از اینکه آپدیت کنم ، الانم وقتی که مموری خیلی پر میشه مثلا" حدود یه 700 مگ خالی داره هم اینطوری میشه !
    کلا" یه مشکل شایعی هست توی ویواز !

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

سلام دوستان یک هنزفری نوکیا برای ویواز گرفتم اما ریموتش کار نمیکنه متاسفانه آیا نرم افزار خاصی هست که روی ویواز نصب بشه واسه این کار از دوستان که ویواز دارن کسی هنزفری ریموت دار مثل گوشی ها نوکیا داره که کار کنه
    سلام ، شما باید از هندز فری های سونی استفاده کنید یا میکردید ، نوکیا کار نمیکنه معمولا" !
    Last edited by Vallio; 03-05-2011 at 23:14.

6. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مال من هم همینطوری بود تا قبل از اینکه آپدیت کنم ، الانم وقتی که مموری خیلی پر میشه مثلا" حدود یه 700 مگ خالی داره هم اینطوری میشه !
    کلا" یه مشکل شایعی هست توی ویواز !

---------

ممنون
    منتها من مشکل شما رو هم داشتم
    تو این حالت مقدار پرش کمه و درواقع سرعت فریم ها میاد پایین!
    ولی من این مشکل رو با رم خالی (تازه فرمت شده) و حتی بعد از اپدیت دارم!
    از کسانی که گوشیشون با رم 2 گیگ بوده تا حالا این مشکل رو داشتند؟
    لطفا راهنماییم کنید

8. این کاربر از sh_id1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

و ما نیز به ویواز داران گرام پیوستیم ... !
    گوشی بسیار خوشگل و خوش دستیه ... با اینکه کمتر تاچ دستم گرفته بودم، ولی زود به تاچش عادت کردم ...
    سرعت خوبی داره، کیفیت دوربین‌هاش تو شب که عالی بود، تو روز هنوز نگرفتم، باید بهتر باشه ...
    بر خلاف چیزایی که در مورد صدای ضعیفش شنیده بودم، صداش خیلی خوب بود ... یعنی کفاف من رو راحت می‌داد ... از وقتی گرفتم صداش رو از 50 درصد بیشتر نکردم ... چون کافی بوده ... (نه که صدای بلند به کارم نیاد! چون همش موزیک گوش میدم! بحثم اینه که بلندیش خوبه! شاید به خاطر آپدیت بودنشه)
    وصل کردم سیستم و Update رو اجرا کردم ... گفت آخرین ورژنه فرم ورت ... (فرم ور رو که نگاه کردم مال 2010 بود، از اون موقع چیزی جدید‌تر نیومده یعنی؟!)
    چند تا تم خوشگل اگه داشتین معرفی کنین ... تم خودش رو خیلی دوست ندارم ...
    با این حال موزیک پلیرش بد نیست ...
    در کل چند تا نرم‌افزار مهم و خوبی که بهتره روش نصب کنم، بگین، ممنون

با گارانتی یه ساله گرفتم 280 تومن ... 13 تومن هم رم 8 گرفتم روش ... کلاً 293 در اومد ... (فکر کنم زیاد شد یه خورده، نه؟!)
    نو جعبه‌اش هم چیز خاصی نداشت ... فقط شارژر و هندزفری درپیتش !! نه کابل tv ای، نه سی دی ای ... یه پیسی سوییت هم تو رمش نداشت (البته رم رو آک گرفتم، ولی مگه نباید تو رم فابریکش بریزن این نرم‌افزارا رو؟! طرف نباید می‌ریخت؟!)

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

و ما نیز به ویواز داران گرام پیوستیم ... !
    گوشی بسیار خوشگل و خوش دستیه ... با اینکه کمتر تاچ دستم گرفته بودم، ولی زود به تاچش عادت کردم ...
    سرعت خوبی داره، کیفیت دوربین‌هاش تو شب که عالی بود، تو روز هنوز نگرفتم، باید بهتر باشه ...
    بر خلاف چیزایی که در مورد صدای ضعیفش شنیده بودم، صداش خیلی خوب بود ... یعنی کفاف من رو راحت می‌داد ... از وقتی گرفتم صداش رو از 50 درصد بیشتر نکردم ... چون کافی بوده ... (نه که صدای بلند به کارم نیاد! چون همش موزیک گوش میدم! بحثم اینه که بلندیش خوبه! شاید به خاطر آپدیت بودنشه)
    وصل کردم سیستم و Update رو اجرا کردم ... گفت آخرین ورژنه فرم ورت ... (فرم ور رو که نگاه کردم مال 2010 بود، از اون موقع چیزی جدید‌تر نیومده یعنی؟!)
    چند تا تم خوشگل اگه داشتین معرفی کنین ... تم خودش رو خیلی دوست ندارم ...
    با این حال موزیک پلیرش بد نیست ...
    در کل چند تا نرم‌افزار مهم و خوبی که بهتره روش نصب کنم، بگین، ممنون

با گارانتی یه ساله گرفتم 280 تومن ... 13 تومن هم رم 8 گرفتم روش ... کلاً 293 در اومد ... (فکر کنم زیاد شد یه خورده، نه؟!)
    نو جعبه‌اش هم چیز خاصی نداشت ... فقط شارژر و هندزفری درپیتش !! نه کابل tv ای، نه سی دی ای ... یه پیسی سوییت هم تو رمش نداشت (البته رم رو آک گرفتم، ولی مگه نباید تو رم فابریکش بریزن این نرم‌افزارا رو؟! طرف نباید می‌ریخت؟!)
    مبارک کوروش جون ، برای تم هم برو توی Pizero.net تمهاش جر میده !
    منم توی هدفون بیشتر از 50 اش نمیکنم ، منظور صدای اسپیکرشه !

11. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مرسی عزیزم ...
    من هم هدفون رو نگفتم به خدا !! اسپیکر رو دارم میگم خوبه صداش !!!

13. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام
    1. display time out هر از چند گاه یه بار از تنظیم خارج میشه . می ذارمش رو 40 ثانیه دوباره میره رو 10 خودش
    2. موقع اس ام اس اومدن هر وقت دلش بخواد می لرزه ، بعضی وقتا نمی لرزه .
    چه کنم با ایشون ؟

15. این کاربر از ASUS POWER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    1. display time out هر از چند گاه یه بار از تنظیم خارج میشه . می ذارمش رو 40 ثانیه دوباره میره رو 10 خودش
    2. موقع اس ام اس اومدن هر وقت دلش بخواد می لرزه ، بعضی وقتا نمی لرزه .
    چه کنم با ایشون ؟
    این دوتا که گفتی منم باهاش مشکل دارم.دوستم که ساتیو داره هم همین مشکلو داره.فکر میکنم که از باگهای این گوشیه.البته مشکل دوم رو من فقط تو حالت سایلنت دارم که اصلا ویبره نمیزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •