تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 428 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بگم اگه واسم زود نیست میشه بگین اون edge و snap چی هستن؟؟!!
    هر آبجکت سه بعدی از poly و edge و point ساخته شده که البته شاید تو بعضی نرم افزارها اسمش فرق کنه ولی مشابه همینه. تو udk هم وقتی brush میسازی در واقع داری یه آبجکت سه بعدی رو که بیشتر میشه باهاش برای ساخت دیوار و جعبه و این چیزا استفاده کرد میسازی. البته استفاده از brush زیاد توصیه نمیشه ولی بعضی وقتا کارتو راه میندازه.
    پس براشی که میسازی هم برای تغییر دادن هم میتونی polyش رو انتخاب کنی و هم edge رو.
    برای مفهوم بیشتر باید باهاش کار کنی تا بهتر متوجه بشی.

snap قابلیت اینو داره که وقتی یه آبجکتو میخوای move یا rotate یا scale کنی طبق اندازه های خطوط راهنمای (grid) این کارو کنی، برای دقت کار خیلی لازمه. مثلا میخوای از یه آبجکت کپی بگیری و پشت سر هم هر 5px بچینی.
    واسه اینکه اندازه ش 5px دقیق بیاد از snap میتونی استفاده کنی.

2. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بگم اگه واسم زود نیست میشه بگین اون edge و snap چی هستن؟؟!!
    راستی یه سوال دارم
    میخواستم بدونم میشه تو گیمی که میسازیم قد پلیر رو بلند و کوتاه کنیم؟!
    میخواستم بگم اگه میشه یه راهنمایی کوچولو کنید بعد خودم برم دنبالش حداقل دوروزی بگردم اگه نتونستم اون موقع جوابشو میپرسم.ممنون
    edge و snap رو مجید یه سری توضیح برات داد ...با مکس یا مایا کار کنی متوجه میشی...فقط اضافه کنم که snap واحد ها و ویژگیای مختلفی رو ساپورت میکنه مثل پیکسل و وسط یه خط و....البته کار که بکنی و بری یه سری آموزش ابتدایی مکس رو ببنی متوجه میشی....
    قد پلیر رو هم میتونین بلند یا کوتاه کنین ... راهنمایی خاصی نداره یعنی چیزخاصی نیست که توضیح بدم یه کم که با آنریل اسکریپت کار کنی و یاد بگیری پلیر رو تغییر بدی میفهمی که اصلا برای ارتفاع پلیر چیز خاصی وجود نداره....مثلا تو بازی gears of war 2 وقتی سوار اون هیولا میشی هیچ چیز عجیبی بهش اضافه نشده مثل همون تغیی پلیر معمولیه....

4. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avaiehagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    افسریه

پيش فرض

سلام دوستان ممنون واقعا پاسخگویی عالیه
    میخواستم دوتا سوال ساده بپرسم با اجازه:
    1:من وقتی بویلدر براش رو با موس جابجا میکنم و میخوام بذارم جایی اصلا جور در نمیاد
    یعنی یا یه ذره کمه که باید بره جلو وقتی هم میبرم جلو زیاد میشه(همون یه ذره برام مشکل درست کرده)
    میخوام ببینم که رهای داره که مثلا مختصات بدم و بویلدر براش بره اونجا؟!یا هر راه دیگه ای...

2:تو آموزشا نوشته بودن که وقتی بویلدر براش رو گم کردیم رو آیکونی کلیک کنیم انتخاب میکنتش
    میخوام ببینم چنین کاری رو میشه واسه پلیر هم انجام داد؟!اگه پلیر رو گم کردیم چیکار کنیم؟!

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

1:من وقتی بویلدر براش رو با موس جابجا میکنم و میخوام بذارم جایی اصلا جور در نمیاد
    یعنی یا یه ذره کمه که باید بره جلو وقتی هم میبرم جلو زیاد میشه(همون یه ذره برام مشکل درست کرده)
    میخوام ببینم که رهای داره که مثلا مختصات بدم و بویلدر براش بره اونجا؟!یا هر راه دیگه ای...

2:تو آموزشا نوشته بودن که وقتی بویلدر براش رو گم کردیم رو آیکونی کلیک کنیم انتخاب میکنتش
    میخوام ببینم چنین کاری رو میشه واسه پلیر هم انجام داد؟!اگه پلیر رو گم کردیم چیکار کنیم؟!
    برای جابجایی میتونی روی مختصاتی که میخوای تغییر بدی(مثلا rotateیا scale) تو تولباکس بالا راست کلیک ( به جای چپ کلیک) کنی و مختصات جدیدو بدی که یکم ممکنه اولش اذیت بشی ولی یکم که باهاش کار کنی قلقش میاد دستت....
    واسه پلیر یعنی چی ؟ پلیر که تو لول دیزاین وجود نداره فقط player start هست ... اگه یه آبجکت آوردی و میخوای پیداش کنی میتونی از منوی view بری find actor رو بزنی و با توجه به نوع اکتور (نور , استاتیک مش , اسکلتال مش , ...) و یا اسمش میتونی پیداش کنی....

7. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوست من بویلدر اشتباه هستش و تلفظ صحیح بیلدر هستش ... اون پایین سمت راست می تونی اسنپ رو روی یک بذاری و اگر بازهم دقیقا روی خونه های شطرنجی قرار نگرفت روی یکی از گوشه هاش کلیک راست کن .....

9. 3 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avaiehagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    افسریه

پيش فرض

سلام
    دوست من بویلدر اشتباه هستش و تلفظ صحیح بیلدر هستش
    حضرت علی:هرکه کلمه ای به من آموزش دهد مرا بنده خود ساخته

اون پایین سمت راست می تونی اسنپ رو روی یک بذاری
    آقا وحید شرمنده ولی متاسفانه من نمی دونم این درسته یا نه
    یه عکس گذاشتم.اونی که دورش خط قرمزه رو از 16 آوردم رو همون یک شما
    ولی خونه شطرنجیی نمیبینم!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1:راستش دوستان من به مشکل که تو آنریل نیست برخوردم
    من وقتی تکستچرها رو تو برنامه pixplant2 میبرم و درست میکنم و ذخیره میکنم
    آدرس سایت pixplant رو عکس حک میشه.کسی میتونه کمکم کنه که چیکار کنم اونا نیفته؟!
    در ضمن یه عکس هم گذاشتم که ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشاپیش یه تشکرم میکنم

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام,

من یک مشکل دارم اونم اینه که من الان udk 2011/3 دارم ولیوقتی که میخوام udk اگوست رو بریزم با یک ارور مواجه میشم

اینم عکسش

لطفا سریع جواب بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نمی خوام خبر بد بهت بدم ولی مجبورم
    خرابه . فایلی که دانلود کردی خرابه و هیچ راهی به جز از اول دانلود کردنش نیست . باید از اول دانلود کنی

13. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دانلود نکردم از کسی گرفتم اونم داره رو سیستمش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ببین . یه نرم افزاری هست که کدهای MD5 رو در میاره . بگیر دانلودش کن و روی SETUP این امتحان کن یه عدد بهت میده . اگه این عدد با عددی که توی سایت یو دی کی نوشته بود یکی بودش SETUP ات درسته وگرنه خرابه

16. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •