من شنیدم این لپ تاپ مشکل کارت گرافیکی داره و تو اجرای بازی ها مشکل داره؟درسته؟مشکلش سخت افزاریه یا با اومدن درایور جدید حل میشه؟
من شنیدم این لپ تاپ مشکل کارت گرافیکی داره و تو اجرای بازی ها مشکل داره؟درسته؟مشکلش سخت افزاریه یا با اومدن درایور جدید حل میشه؟
بي زحمت اگه مشكلي داره بگيد
چون دوست عزيزمون اين مدل رو براي بنده هم پيشنهاد دادن من نمي خوام بعدا دچار مشكل بشم
آيا اين لپ تاپ يه همچين مشكلي داره ؟
اگه داره يه لپ تاپي رو بگيد كه امتحانش رو پس داده باشه و از اين قبيل مشكلات نداشته باشه![]()
نظرتون در مورد DELL - Inspiron N5010 / i5 / 2.4GHZ چيه؟
من مطمئن نیستم .ولی تا حالا از دو نفر شنیدم که مشکل داره و فکر کنم راست باشه ولی باید صبر کنی تا biostarجواب پست قبلم را بده تا معلوم بشه.بازم تاکید میکنم .مطمئن نیستم.
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
لپ تاپ خوبیه ولی نه برای گیم.کاربردتون چیه؟پروسسور نسبتا" قوی ای داره.
سلام
آیا سونی f117fx تو بازار موجوده؟
مرسی
كاربردم رو تو صفحه قبل توضيح دادم
باشه بهتره كه منتظر ايشون بمونيم![]()
.
این مدل ایسر هم خوبه وکارتون را راه میندازه.
ACER aspire 5741G
cpu:corei 5 430m
ram:4G DDRIII
hdd:640
display:15.6
vga:nvidia geforce 320Gt.1gb dedicated
weight:2.6
price:910
با گارانتی سازگار.
ولی باطریش خیلی زیاد جواب نمیده.حدودا" 3.5 ساعت.
دوست عزيز مشكل گرافيك نداره بلكه به خاطر تكنولوژي جديدي كه شركت انوديا در اين كارت استفاده كرده شما نمي تونني از از اين دستگاه انتظار اجراي بازي هاي قديمي رو داشته باشيد زيرا با توجه به صحبتهاي دوستان در پستهاي قبلي با بازيهاي جديد هم مشكلي نداره راستي شركت سازنده هم به نظر مي رسه ايراد را قبول كرده و در حال ارائه پچ هاي جديد براي برطرف كردن ايراد هست پس جاي نگراني نيست ...![]()
با سلام. من یه لپ تاپ تا 1.3 میلیون میخوام که 1- مدت زمان فعالیت و میزان ذخیره ی باتری اون زیاد باشه (عمر زیاد باتری) 2- پردازنده خوبی داشته باشه (core i7)
3- گرافیک قابل قبولی داشته باشه. توجه کنید که اولویت ها رو مشخص کردم.
کاش یه نفر هم پیدا می شد جوا سوال منو که در صفحه قبل پرسیده بودم را می داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)