مرسی
ولی رادیوی من 2 هست و شاتل رادیو های 5 رو ساپورت میکنه
من خودم تعریف طلوع رایانه لقمان رو شنیدم ولی چون رادیوم 2 هست مشکل دارم
شما نمیدونید کجای بازار میشه رادیوم رو بفروشم
مرسی
مرسی
دوست عزیز من هم وایرلس دارم تا 2هفته پیش نانو2 داشتم و از راصد سرویس میگرفتم. متاسفانه یا خوشبختانه راصد داره کم کم تجهیزات شو به روز میکنه هرچی نانو 2 داشته روی دکل داره تعویض میکنه با نانو5
بخاطر نویز زیادی که هستش.
2هفته پیش من نانو ام5 رو 170.000 خریدم بهت پیشنهاد میکنم حتمآ نانو ام5 بخر. تفاوتش با نانو5 20.000 تومان.
نانو 2 رو خونگی ردش کنی به صرفه تر هستش مغازه داره خیلی خوب برداره 30.000 تومان هستش.
من خودم نانو 2 رو گذاشتم یه مکانی و یه دوربین هم بهش وصکردم و لینکش کردم به نانو ام5 تصاویر رو بصورت زنده و کیفیت عالی می گیرم.
من مشهدم اکو 128 از شاتل دارم سرعتش بین 200 تا 240 کیلوبایته الان 5 دوره هست که کم نشده آیا این همیشه ادامه دارد؟
همشهریان، دوستان! کمکم کنید.
متأسفانه من گمراه شده ام و میخواهم اشتراک اینترنت بگیرم.
لطفاً بگید بین adsl از شرکتهای مختلف و وایمکس آن دو شارلاتان کدام بهتر است؟
من ناراحتی قلبی دارم و خیلی نمیتونم قطع و وصلی و سرعت پایین را تحمل کنم. دلم میخواد یه ده سال دیگه زنده بمونم.
سپاس
با شرایط شما اگر اینترنت نگیری به نفعت هست چون هر سرویس دهنده اینترنی در استان حداقل یک مشکل داره.
هروقت از مخابرات اشتراک گرفتی ما رو هم در جریان بزار...
TNX![]()
سلام
اینترنت مخابرات تمام مناطق رو ساپورت میکنه؟؟
اگه این جور باشه میخوام رادیو(5) رو بفروشم از مخابرات بگیرم به نظرتون به صرفست.
درضمن الان 128 نامحدود 25t دارم
دوستان امروز رفته بودم فرودگاه استقبال یکی از دوستان خوشبختانه پروازش 2 ساعتی تاخیر داشت. با گوشی رفتم توی نت. متوجه شدم سرعتش خیلی بالاست. یه کلیپ HD گذاشتم دانلود بشه سرع دانلود 2.80 مگابایت بودش تا 3مگابایت هم میرسید. چندتا کلیپ HD دانلود کردم. اگه رفتید فرودگاه اینترنت یادتون نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)