تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 804 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا کسی نیست جواب مارو بده لطفا کمک کنین دوستان ...
    access point جدید بگیر

browser ات چیه ؟

از opera غیر مینی استفاده کن
    بروزر خودش
    operamini
    تست کن ببین درست نمیشه؟

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اینجوریه که شما دارین میگین، دارم از این گوشی ناامید میشم.
    دوربینش که خوب نیست. بازی کردن باهاش که جالب نیست.
    میشه یکی به ما دلداری بده و از این گوشی تعریف کنه؟ یعنی میگین بی خیال شم؟
    خب طبیعیه الآن که دیگه بازار در حال اشباع شدن از گوشیهای صفحه لمسی Samsung و LG و Nokia هستش، 5800 نمیتونه برای کسی که الآن میخواد گوشی نو بخره اولویت داشته باشه، در حالی که همین 6 ماه پیش شرایط به مراتب متفاوت تر بود، چون مثلا برای برند نوکیا تنها گوشی جدید لمسی که عرضه شده بود و امکاناتش نسبت به خیلی از مدلهای سری N هم حتی بالاتر بود، همین گوشی بود. ولی خود نوکیا چند مدل لمسی داره که اگه اونا در آینده نزدیک بیان بازار دیگه جایی برای این گوشی نمیمونه، مخصوصا اگه N97 mini بیاد که پیش بینی میشه نوامبر تو بازار جهانی عرضه بشه که نسبت به بقیه تاچ های موجود نوکیا در فهرست عرضه در آینده نزدیک، میتونه از لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشه.

داره خودمونی میشه perspolis n5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

میخام بدونم کسی از بچه ها به ورژن 31 اپدیت کرده اگه اپدیت کنی چه تغییراتی میکنه؟

با تشکر

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

با این تفاسیری که شما از 5800 می کنید، پس باید دنبال یه گوشی دیگه باشم.اما چی بخرم؟الان دارن 260 تومان N95 رو می فروشم، نهایتاً تا 350 بتونم ویراژ بدم. دیگه از این بیشتر به صرفه نیست.با این پول چی میشه گرفت. من فقط روی برند نوکیا فکر می کنم و به بقیه برندها اعتقادی ندارم.
    گوشی N86 که حدود 460 هزار تومان هستش و غیر قابل خریده و در ضمن خیلی هم فوق العاده نیست، فقط دوربینش 8 مگاپیکسله با صفحه کوچیک. N97 هم که قربونش بشم خیلی گرونه. 5800 هم که اینجوریه و به قول شما دیگه از دور خارج شده و قدیمیه. N97 مینی هم که تازه قراره بیاد و تا قیمتش بیاد پایین دیگه N900 اومده.
    دیگه هرجور فکر می کنم بازم میرسم به همین N95!!!!! دوربین 5 مگاپیکسل فوق العاده به همراه سرعت خوب و کیفیت بالا صدا و انواع برنامه شتابسنج و GPS و وایرلس و چیپ گرافیکی به همراه بازی هایNGAGE و ... تازه الان یه رم 8 گیگ روی گوشیم هستش و از گوشیم خیلی راضی هستم.
    نمی دونم چیکار کنم. اینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.
    رو برند های دیگه مثل Samsung و LG هم فکر کن.
    حداقل ارزش تحقیق کردن داره!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با این تفاسیری که شما از 5800 می کنید، پس باید دنبال یه گوشی دیگه باشم.اما چی بخرم؟الان دارن 260 تومان N95 رو می فروشم، نهایتاً تا 350 بتونم ویراژ بدم. دیگه از این بیشتر به صرفه نیست.با این پول چی میشه گرفت. من فقط روی برند نوکیا فکر می کنم و به بقیه برندها اعتقادی ندارم.
    گوشی N86 که حدود 460 هزار تومان هستش و غیر قابل خریده و در ضمن خیلی هم فوق العاده نیست، فقط دوربینش 8 مگاپیکسله با صفحه کوچیک. N97 هم که قربونش بشم خیلی گرونه. 5800 هم که اینجوریه و به قول شما دیگه از دور خارج شده و قدیمیه. N97 مینی هم که تازه قراره بیاد و تا قیمتش بیاد پایین دیگه N900 اومده.
    دیگه هرجور فکر می کنم بازم میرسم به همین N95!!!!! دوربین 5 مگاپیکسل فوق العاده به همراه سرعت خوب و کیفیت بالا صدا و انواع برنامه شتابسنج و GPS و وایرلس و چیپ گرافیکی به همراه بازی هایNGAGE و ... تازه الان یه رم 8 گیگ روی گوشیم هستش و از گوشیم خیلی راضی هستم.
    نمی دونم چیکار کنم. اینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.
    به قول خودت همین n95 خیلی خوبه البته گوشی x6 نوکیا هم هست با دوربین 5

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

گوشی X6 هم که هنوز نیومده و اگر هم بیاد فکر کنم هم گرونه و هم جالب نیست!!
    اگه 5800 حداقل دوربینش 5 بود که همین الان میخریدم.

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

سلام دوستان

میخام بدونم کسی از بچه ها به ورژن 31 اپدیت کرده اگه اپدیت کنی چه تغییراتی میکنه؟

با تشکر
    سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااام آقا
    حل شدن مشکل یه سری از باگ ها و بهبود بخشیدنشون و حساس کردن وضعیت تاچ اسکرین ....اینو خونده بودم و گرنه خودم هنوز آپ نکردم...

9. این کاربر از nimas2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام به همگی بچه ها
    امروز بعداز ظهر رفتم گوشی N95 خودمو 260 هزار تومان فروختم و پولشو دادم به فامیلم که کارش موبایله، برام تا فردا غروب یه 5800 اصل مجارستان بیاره با قیمت 295 هزار تومان. خلاص
    امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم. هر چند اینجا همه بد این گوشی رو گفتن. ولی اون چیزی که منو وسوسه کرد همون آپدیت ورژن 31 و افزایش کلاک CPU گوشی بود. یعنی الان میشه به این گوشی N97 با دوربین 3.2 گفت!!!
    امیدوارم که شما به من کمک کنین تا بتونم بهترین استفاده رو از این گوشی ببرم.
    در ضمن بالاخره این ورژن 31.0.15 برای ورژن فارسی گوشی اومد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همگی بچه ها
    امروز بعداز ظهر رفتم گوشی N95 خودمو 260 هزار تومان فروختم و پولشو دادم به فامیلم که کارش موبایله، برام تا فردا غروب یه 5800 اصل مجارستان بیاره با قیمت 295 هزار تومان. خلاص
    امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم. هر چند اینجا همه بد این گوشی رو گفتن. ولی اون چیزی که منو وسوسه کرد همون آپدیت ورژن 31 و افزایش کلاک CPU گوشی بود. یعنی الان میشه به این گوشی N97 با دوربین 3.2 گفت!!!
    امیدوارم که شما به من کمک کنین تا بتونم بهترین استفاده رو از این گوشی ببرم.
    در ضمن بالاخره این ورژن 31.0.15 برای ورژن فارسی گوشی اومد؟
    سلام

مبارکت باشه من شنیدم که ورژن 31 فارسی اومده انتخاب خوبی کردی حداقل ورژن سامبینش جدید تر از n95 ه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •