access point جدید بگیر
browser ات چیه ؟
از opera غیر مینی استفاده کن
بروزر خودش
operamini
تست کن ببین درست نمیشه؟
access point جدید بگیر
browser ات چیه ؟
از opera غیر مینی استفاده کن
بروزر خودش
operamini
تست کن ببین درست نمیشه؟
خب طبیعیه الآن که دیگه بازار در حال اشباع شدن از گوشیهای صفحه لمسی Samsung و LG و Nokia هستش، 5800 نمیتونه برای کسی که الآن میخواد گوشی نو بخره اولویت داشته باشه، در حالی که همین 6 ماه پیش شرایط به مراتب متفاوت تر بود، چون مثلا برای برند نوکیا تنها گوشی جدید لمسی که عرضه شده بود و امکاناتش نسبت به خیلی از مدلهای سری N هم حتی بالاتر بود، همین گوشی بود. ولی خود نوکیا چند مدل لمسی داره که اگه اونا در آینده نزدیک بیان بازار دیگه جایی برای این گوشی نمیمونه، مخصوصا اگه N97 mini بیاد که پیش بینی میشه نوامبر تو بازار جهانی عرضه بشه که نسبت به بقیه تاچ های موجود نوکیا در فهرست عرضه در آینده نزدیک، میتونه از لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشه.
سلام دوستان
میخام بدونم کسی از بچه ها به ورژن 31 اپدیت کرده اگه اپدیت کنی چه تغییراتی میکنه؟
با تشکر
با این تفاسیری که شما از 5800 می کنید، پس باید دنبال یه گوشی دیگه باشم.اما چی بخرم؟الان دارن 260 تومان N95 رو می فروشم، نهایتاً تا 350 بتونم ویراژ بدم. دیگه از این بیشتر به صرفه نیست.با این پول چی میشه گرفت. من فقط روی برند نوکیا فکر می کنم و به بقیه برندها اعتقادی ندارم.
گوشی N86 که حدود 460 هزار تومان هستش و غیر قابل خریده و در ضمن خیلی هم فوق العاده نیست، فقط دوربینش 8 مگاپیکسله با صفحه کوچیک. N97 هم که قربونش بشم خیلی گرونه. 5800 هم که اینجوریه و به قول شما دیگه از دور خارج شده و قدیمیه. N97 مینی هم که تازه قراره بیاد و تا قیمتش بیاد پایین دیگه N900 اومده.
دیگه هرجور فکر می کنم بازم میرسم به همین N95!!!!! دوربین 5 مگاپیکسل فوق العاده به همراه سرعت خوب و کیفیت بالا صدا و انواع برنامه شتابسنج و GPS و وایرلس و چیپ گرافیکی به همراه بازی هایNGAGE و ... تازه الان یه رم 8 گیگ روی گوشیم هستش و از گوشیم خیلی راضی هستم.
نمی دونم چیکار کنم. اینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.
رو برند های دیگه مثل Samsung و LG هم فکر کن.ینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.
حداقل ارزش تحقیق کردن داره!!!
به قول خودت همین n95 خیلی خوبه البته گوشی x6 نوکیا هم هست با دوربین 5![]()
گوشی X6 هم که هنوز نیومده و اگر هم بیاد فکر کنم هم گرونه و هم جالب نیست!!
اگه 5800 حداقل دوربینش 5 بود که همین الان میخریدم.
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااام آقا
حل شدن مشکل یه سری از باگ ها و بهبود بخشیدنشون و حساس کردن وضعیت تاچ اسکرین ....اینو خونده بودم و گرنه خودم هنوز آپ نکردم...![]()
سلام به همگی بچه ها
امروز بعداز ظهر رفتم گوشی N95 خودمو 260 هزار تومان فروختم و پولشو دادم به فامیلم که کارش موبایله، برام تا فردا غروب یه 5800 اصل مجارستان بیاره با قیمت 295 هزار تومان. خلاص
امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم. هر چند اینجا همه بد این گوشی رو گفتن. ولی اون چیزی که منو وسوسه کرد همون آپدیت ورژن 31 و افزایش کلاک CPU گوشی بود. یعنی الان میشه به این گوشی N97 با دوربین 3.2 گفت!!!
امیدوارم که شما به من کمک کنین تا بتونم بهترین استفاده رو از این گوشی ببرم.
در ضمن بالاخره این ورژن 31.0.15 برای ورژن فارسی گوشی اومد؟
سلام
مبارکت باشه من شنیدم که ورژن 31 فارسی اومده انتخاب خوبی کردی حداقل ورژن سامبینش جدید تر از n95 ه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)