دوستان من يه سوالي دارم من ميخوام شاتل بگيرم ميدان امام حسين تهران رو ساپورت ميكنه ديگه؟تو نوبت نشستن كه نداره؟ بعد يه سوال ديگه من مودمم suzuki sm-701 هست مشكلي كه نداره با شاتل؟ ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان من يه سوالي دارم من ميخوام شاتل بگيرم ميدان امام حسين تهران رو ساپورت ميكنه ديگه؟تو نوبت نشستن كه نداره؟ بعد يه سوال ديگه من مودمم suzuki sm-701 هست مشكلي كه نداره با شاتل؟ ممنون
سرعت که تغییر نمی کنه
فقط شمارش پهنای باند متوقف میشه و شما به صورت نامحدود میتونید تبادل اطلاعات داشته باشید بین این ساعت ها
مسلما با هم فرق دارن دوست عزیز. برای 128 حدود 16 کیلو بایت، 256 حدود 32 و 512 حدود 64 هست، البته سرویس های اکو نوسان زیادی دارن.
شما eco دارین یا آرت؟!
چند؟!
یعنی تو این 3:48 ثانیه با متوسط 104 دان میکردین؟!
پیش شمارتون چنده دوست عزیز ؟؟؟ اگه پرت خالی باشه سریع قرار داد می بندن ...
والا فکر نکنم شاتل این مودم رو ساپورت کنه ... به شما سرویس میده ولی میگه اگه مشکلی پیش اومد پای خود شماست ... البته نگرانی نداره ... راه میان باهاتون ....
پيش شماره 333 هست ولي اگه مودمم رو ساپورت نكنه بدردم نميخوره اينهمه پول بالاش داديم حالاهم اينجوري البته نبايد اين مارك و ميگرفتم ولي خوب ديگه ولي راضيم ازش با فن آوا كه مشكلي نداره! نمي دونم اينجا هم كه تا 10 پست ندي پيغام خصوصي بي پيغام خصوصي! بازم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
باید 4 رقم اول رو می گفتید ... ولی چک کردم ... ساپورت می کنه ... نه دوست من خیلی مشکل ایجاد نمی کنه ... یکی از دوست های من D-link داره ... البته شاتل یکم گیر میده ولی راه میاد ... اینطور نیست که اصلاً محل نده ...
شما کی پست زدی کسی جواب نداده ؟؟ این تاپیک مثل اورژانس شده ... پیام خصوصی تون رو چک کنید ....![]()
1-7 هم سرعتش همین حدودا هست. حتی گاهی مواقع از روز هم بهتر میشه. ولی همونطور که گفتم اکو نوسان داره، مثلا برای 128 یهو میبنی رفت رو 30 یه دفعه هم میاد 8-9-10!
يه چيزي من شنيدم. اون اينه كه شاتل با voice مشكل داره و از اون پشتيباني نميكنه؟ حالا نميدونم منظور اون طرفي كه اين حرف و ميزد چي بود؟
ولي اين يعني چي؟ يعني با voice chat مشكل داره؟ يا چيز ديگهاي هست؟
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)