تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 382 از 4751 اولاول ... 2823323723783793803813823833843853863924324828821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من يه سوالي دارم من ميخوام شاتل بگيرم ميدان امام حسين تهران رو ساپورت ميكنه ديگه؟تو نوبت نشستن كه نداره؟ بعد يه سوال ديگه من مودمم suzuki sm-701 هست مشكلي كه نداره با شاتل؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♥ Pegah ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    یه جا که هیشکی نباشه

پيش فرض

سلام دوستان. من به همراه يكي از دوستانم ميخواييم از سرويس eco بگيريم. فقط سوال دوستم اين بود كه اين ساعت 1 تا 7 صبح كه رايگانه، براي سرعت 256 و سرعت 512 سرعتش فرق هم ميكنه يا نه، براي همه يه سرعت ميده. و اونهايي كه دارند استفاده ميكنند در بين اين ساعت 1 تا 7 سرعت دانلودشون چند كيلوبايته؟. لطفا بگيد خط تون 128 يا 256 يا 512.
    با تشكر
    سرعت که تغییر نمی کنه

فقط شمارش پهنای باند متوقف میشه و شما به صورت نامحدود میتونید تبادل اطلاعات داشته باشید بین این ساعت ها

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان. من به همراه يكي از دوستانم ميخواييم از سرويس eco بگيريم. فقط سوال دوستم اين بود كه اين ساعت 1 تا 7 صبح كه رايگانه، براي سرعت 256 و سرعت 512 سرعتش فرق هم ميكنه يا نه، براي همه يه سرعت ميده. و اونهايي كه دارند استفاده ميكنند در بين اين ساعت 1 تا 7 سرعت دانلودشون چند كيلوبايته؟. لطفا بگيد خط تون 128 يا 256 يا 512.
    با تشكر
    مسلما با هم فرق دارن دوست عزیز. برای 128 حدود 16 کیلو بایت، 256 حدود 32 و 512 حدود 64 هست، البته سرویس های اکو نوسان زیادی دارن.

4. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من منظورم سرعت دانلود 1 تا 7 صبحشون بود.

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من تو کرج هستم و تا الآن از ساعت 1 تا همین الآن که 4:48 دقیقه هست 1283 مگابایت دانلود کردم
    شما eco دارین یا آرت؟!
    چند؟!
    یعنی تو این 3:48 ثانیه با متوسط 104 دان میکردین؟!

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان من يه سوالي دارم من ميخوام شاتل بگيرم ميدان امام حسين تهران رو ساپورت ميكنه ديگه؟تو نوبت نشستن كه نداره؟ بعد يه سوال ديگه من مودمم suzuki sm-701 هست مشكلي كه نداره با شاتل؟ ممنون
    پیش شمارتون چنده دوست عزیز ؟؟؟ اگه پرت خالی باشه سریع قرار داد می بندن ...
    والا فکر نکنم شاتل این مودم رو ساپورت کنه ... به شما سرویس میده ولی میگه اگه مشکلی پیش اومد پای خود شماست ... البته نگرانی نداره ... راه میان باهاتون ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پيش شماره 333 هست ولي اگه مودمم رو ساپورت نكنه بدردم نميخوره اينهمه پول بالاش داديم حالاهم اينجوري البته نبايد اين مارك و ميگرفتم ولي خوب ديگه ولي راضيم ازش با فن آوا كه مشكلي نداره! نمي دونم اينجا هم كه تا 10 پست ندي پيغام خصوصي بي پيغام خصوصي! بازم ممنون ميشم راهنمايي كنيد

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پيش شماره 333 هست ولي اگه مودمم رو ساپورت نكنه بدردم نميخوره اينهمه پول بالاش داديم حالاهم اينجوري البته نبايد اين مارك و ميگرفتم ولي خوب ديگه ولي راضيم ازش با فن آوا كه مشكلي نداره! نمي دونم اينجا هم كه تا 10 پست ندي پيغام خصوصي بي پيغام خصوصي! بازم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    باید 4 رقم اول رو می گفتید ... ولی چک کردم ... ساپورت می کنه ... نه دوست من خیلی مشکل ایجاد نمی کنه ... یکی از دوست های من D-link داره ... البته شاتل یکم گیر میده ولی راه میاد ... اینطور نیست که اصلاً محل نده ...

شما کی پست زدی کسی جواب نداده ؟؟ این تاپیک مثل اورژانس شده ... پیام خصوصی تون رو چک کنید ....

10. این کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من منظورم سرعت دانلود 1 تا 7 صبحشون بود.
    1-7 هم سرعتش همین حدودا هست. حتی گاهی مواقع از روز هم بهتر میشه. ولی همونطور که گفتم اکو نوسان داره، مثلا برای 128 یهو میبنی رفت رو 30 یه دفعه هم میاد 8-9-10!

12. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

يه چيزي من شنيدم. اون اينه كه شاتل با voice مشكل داره و از اون پشتيباني نميكنه؟ حالا نميدونم منظور اون طرفي كه اين حرف و ميزد چي بود؟
    ولي اين يعني چي؟ يعني با voice chat مشكل داره؟ يا چيز ديگه‌اي هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •