تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 382 از 1042 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432482882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خیلی معذلت میخوام آقای فلدوسی پول
    یعنی ما که الان شاتل دالیم و میخوایم 128 بگیلیم(و شاتل هم دقیقا هم همان سلعت قلالداد رو بهمون میده خیلی ببخشید) مغز یک حیوان را خیلی ببخشید خوردیم؟ خیلی ببخشید
    خیر آقای فلدوسی پول ، شما شبانه رایگان داری ، ما داریم مگه ، اگه بود ، حرفی نبود ....
    آقا من الان از شرکت امپراطور قیمت ها رو گرفتم به این گونه است .

سرعت حداکثر : 1 مگ - حداقل 256 / ip: Share / زمان : 3 ماه / پهنای باند : 9 گیگ / هزینه : 39.200 تومان

همراه با عوارض و مالیات و همه چی روهم 39.200 ت.مان .

بگیرم . ؟؟؟
    ببین دوست من ، من دارم می گم اگه می خوای بگیری ، خب برو از خود صبا خانوم بگیر ( که من فکر می کنم این بابا نماینده صبا خانوم هست اش ) یه سر به لیست قیمت هاش بزن ، می بینی که که مو نمی زنه ، ولی چون اون اصلیه ، نوشته 128 تا بهش گیر ندن ، اما این نمایندگیه ، فعلا احتمالا کاری بهش ندارن ...

برو از این امپراطور بپرس یه ماهه می دن یا نه ، اگه نمی داد ، شک نکن که مال صبا نت هست اش ، بری از سر چشمه آب ور داری ، به نظرم بهتره ، تا این که خودتو گیر این ها بندازی ...

باز حالا بقیه دوستان اگه نظری دارن بگن ( در مورد این که از صبا بگیره ، یا از نماینده اش )

مرسی
    یا حق

2. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت amir0190's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان بنده یکی 2 تا سوال داشتم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم:
    # در حال حاضر اینترنت 128 شاتل 3 ماه با دانلود محدود 5 گیگ (در3 ماه) و دانلود نامحدود شبانه (بین 1 تا 7) هزینش هم حدوداً میشه 30 تومان-سرعتش شباش هم مثلاً همون 128 هستش ولی از 64 هم پائین تر میشه !!!!
    # منطقه سکونت هم فردیس- کرج

من می خوام سرویسم رو از پارس آنلاین بگیرم،
    => سوال:
    # اهنوز سرویس شباهاش رایگان هست؟
    # بعضی از دوستان می گفتن اگه سرویس 64 هم بگیری شباش سرعتش می شه 512 درسته؟
    # میشه یه چرتکه بندازید و حساب کنید 3 ماهش 128 یا 256 چقدر می شه (کلیه هزینه ها) (البته بدون هزینه اولیه مثل مودم و هزینه نصب و ...)

=> پیشاپیش ممنونم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ببین دوست من ، من دارم می گم اگه می خوای بگیری ، خب برو از خود صبا خانوم بگیر ( که من فکر می کنم این بابا نماینده صبا خانوم هست اش ) یه سر به لیست قیمت هاش بزن ، می بینی که که مو نمی زنه ، ولی چون اون اصلیه ، نوشته 128 تا بهش گیر ندن ، اما این نمایندگیه ، فعلا احتمالا کاری بهش ندارن ...
    صبا اسم پسره ها؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

جـــــــان!

اشتباه فکر میکنی!

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم. ببخشید این پست اسپم که " صبا " نام " پسر " است هیچ سودی نداشت .

آقا من با امپراطور گفتگو کردم . ببینید .

شما سرویس 1 ماه می دهید ؟»»» خیر

آیا شما از نمایندگی صبا نت هستید ؟»»» بله . ما نمایندگی صبانت هستیم و تمام Port ها و پشتیبانی ما یکی است . ولی قیمت های ما هم کمتر است و هم ترافیک ماهانه بیشتر است . » 512 کیلو / 9 گیگ در 3 ماه / 3ماهه : 39.200 تومان ولی صبا نت گرون تر است . 45.525 تومان

آیا شما همه مودمی را ساپورت می کنید ؟»»» بله . هیچ فرقی نمی کند که چه مودمی باشد . پیشنهاد ما asus است .

هزینه قرار داد چه مقدار است ؟ »»» درون فرم ارسالی به من چیزی ننوشته بود . فقط نوشته بود که 20.000 تومان برای رانژه خط تلفن دریافت می گردد . من خط تلفنم را چند روز پیش خریدم باز هم باید پول دهم ؟؟؟؟

چند روز تحویل می دهید ؟ »»» ما در منطقه شما به مدت 15 الی 30 روز .

من از صداقت راستگویی این شرکت خوشم اومد . بدون هیچ ترسی و .... راست و صادقانه جواب می داد .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام دوستان...
    میخواستم با راهنمایی شما یه سرویس adsl تهیه کنم...
    اولا منطقه مخابراتیم توحیده...
    سرعت 128 برام کافیه ( البته 128 واقعی ! ) ...
    ترافیک ماهانه ی دست کم 4 گیگ...
    قیمت تا ماهانه 30 تومن...
    تو تاپیک شاتل دیدم برخی از سرعتشون خیلی راضی نبودن... سرعت آسیا تک هم تو برخی پستا گفته شده بود 128 در حد 512 هستش ؟!!! صبا نت هم قیمتاش به نظر مناسب میاد خدماتش رو نمیدونم... راستش خواستم نظرتون رو راجع به سرویسهای محدود و نامحدود آسیاتک و همینطور خدمات صبانت بدونم اگه ممکنه پیشنهاد خودتون و آی اس پی مناسبی با مشخصاتی که گفتم اگه میشناسید معرفی کنید ...
    ممنون...
    Last edited by Nabakhshoode; 05-04-2009 at 12:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اسپم ؟
    بدم ببرنت گینه بی صاحاب ؟
    اسپم می کنی ؟
    جـــــــان!
    اشتباه فکر میکنی!
    شما نیز اهریمن جان ...

اسپم نفرمایید ، لا اقل بذارید پایین یه پستی ، چیزی اسپم ها تون رو بنویسید

ممنونم. ببخشید این پست اسپم که " صبا " نام " پسر " است هیچ سودی نداشت .

آقا من با امپراطور گفتگو کردم . ببینید .

شما سرویس 1 ماه می دهید ؟»»» خیر

آیا شما از نمایندگی صبا نت هستید ؟»»» بله . ما نمایندگی صبانت هستیم و تمام port ها و پشتیبانی ما یکی است . ولی قیمت های ما هم کمتر است و هم ترافیک ماهانه بیشتر است . » 512 کیلو / 9 گیگ در 3 ماه / 3ماهه : 39.200 تومان ولی صبا نت گرون تر است . 45.525 تومان

آیا شما همه مودمی را ساپورت می کنید ؟»»» بله . هیچ فرقی نمی کند که چه مودمی باشد . پیشنهاد ما asus است .

هزینه قرار داد چه مقدار است ؟ »»» درون فرم ارسالی به من چیزی ننوشته بود . فقط نوشته بود که 20.000 تومان برای رانژه خط تلفن دریافت می گردد . من خط تلفنم را چند روز پیش خریدم باز هم باید پول دهم ؟؟؟؟

چند روز تحویل می دهید ؟ »»» ما در منطقه شما به مدت 15 الی 30 روز .
    من از صداقت راستگویی این شرکت خوشم اومد . بدون هیچ ترسی و .... راست و صادقانه جواب می داد .
    بله دوست من، صداقت داره ، چون دیگه دستش رو شده ...
    فرمت کردم ، وگرنه از تو مسنجر ام ، در میاوردم که وقتی ازش می پرسیدم شما نماینده صبا نت هستید ، عین وزارت خارجه تکذیب می کرد ، حالا که دستش رو شده ، می گه آره ، خودم چند وقت پیش می خواستم ازش سرویس بگیرم ، تو سایت می زد اکتیو ، اما تا ازش سوال کردم ، گفت نه ، گفت مشکل از دیتابیس هست و از این حرف ها ...
    اون هم که گفته صبا گرون تر می ده ، چرت گفته ، معذرت می خوام ها ، شما یه سر به پرایس لیست صبا بزن ، می بینی که نوشته 128 ، 9 گیگ در ماه ، 39 تومان ، که من فکر می کنم قرار داد 128 باشه ، اما سرویس 512 باشه ، مطمئن نیستم ، اما صبا نتی ها باید بپرسی ، اگه همینی باشه که من می گم ، می بینی که طرف داره بلوف می زنه ....
    ببین من اصلا حرفی ندارم که صبا خوبه یا بده ، اما می گم اگه می خوای بگیری ، چرا نمی ری سراغ خود صبا ، یا لا اقل برو سراغ یه نماینده مطئن ، که جواب پس داده باشه ، یکی از دوستان اون طرف بود ، نماینده صبا بود ( تا قبل از این تغییر و تحول ها ) منی می دیدم که کسانی که ازش سرویس می گرفتن ، از پشتیبانی اش راضی بودن ، نه به خاطر این که دوست من بود ها ، چون می دیدم راضی بودند ، دارم می گم یا برو سمت خود صبا ، یا برو سمت یه نماینده مطمئن و جواب پس داده ، این حرف منه ....
    راستی : الآن دیدم ، اما چیزی پیدا نکردم ، فکر کنم خود صبا باید 10 یا 15 تومان بگیره ، برای رانژه ، چرا این ها 20 تومان می گیرن ؟ ( البته مطمئن نیستم )

هر جور باز خودت صلاح می دونی ، من نظرمو گفتم فقط

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 05-04-2009 at 12:12.

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سلام دوستان...
    تو تاپیک شاتل دیدم برخی از سرعتشون خیلی راضی نبودن... سرعت آسیا تک هم تو برخی پستا گفته شده بود 128 در حد 512 هستش ؟!!! صبا نت هم قیمتاش به نظر مناسب میاد خدماتش رو نمیدونم... راستش خواستم نظرتون رو راجع به سرویس نامحدود 128 آسیاتک که ماهانه حدود 29 تومن در میاد بدونم ( آیا این داستان سرعت 512 در اینا هم صدق میکنه و اصلا کلا این داستان سرعت بالای آسیاتک درست هست یا خیر و آیا خدمات آسیاتک راضی کننده هست؟ ) اگه ممکنه پیشنهاد خودتون و آی اس پی مناسبی با مشخصاتی که گفتم اگه میشناسید معرفی کنید ...
    ممنون...
    شرکتهایی که سرویس نامحدود میدن به هیچ عنوان سرعت بالاتر از قرارداد نمیدن
    یعنی شما اگر 128 بگیری ماکسیمم با 16 دانلود میکنی که البته بین 12 تا 16 هست
    با هزینه ماهیانه 30 تومن 128 نامحدود خوبی میتونی بگیری
    البته من پیشنهاد شرکت رو نمیدم که دوستان نگن با تعصب پیشنهاد دادم

10. این کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من از اسلامشهر هستم می خواستم یه کمکی کنید
    1.چون کارم معلو نیست و بعضی مواقع یکی دو ماه نیستم میشه adsl شارژی بگیرم (یعنی هرماهی که خواستم پول بدم)
    2.تا ماهانه 15000تومانadsl محدود میشه گیر آورد
    با تشکر(یک تازه کار)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان...
    تو تاپیک شاتل دیدم برخی از سرعتشون خیلی راضی نبودن... سرعت آسیا تک هم تو برخی پستا گفته شده بود 128 در حد 512 هستش ؟!!! صبا نت هم قیمتاش به نظر مناسب میاد خدماتش رو نمیدونم... راستش خواستم نظرتون رو راجع به سرویس نامحدود 128 آسیاتک که ماهانه حدود 29 تومن در میاد بدونم ( آیا این داستان سرعت 512 در اینا هم صدق میکنه و اصلا کلا این داستان سرعت بالای آسیاتک درست هست یا خیر و آیا خدمات آسیاتک راضی کننده هست؟ ) اگه ممکنه پیشنهاد خودتون و آی اس پی مناسبی با مشخصاتی که گفتم اگه میشناسید معرفی کنید ...
    ممنون...
    دوست من ، اول شما تصمیم بگیر که حجمی ( با دان شبانه ) به دردت می خوره یا نه ، می تونی دردسر هاش رو تحمل کنی یا خیر ، این جوری گزینه ها فیبلتر می شه و می تونی راحت تر تصمیم بگیری ...
    حجمی اسیاتک ، 512 هست ، در واقع یه نموره پایین تر ، من با 50 تا 55 دان می کنم ، اما نا محدود هاش ، همون قرار داد هست ، تقریبا 15 _ 16 کیلو می ده 128 رو ، اما سرویس هاش بدک نیست ، به جز تازگی ها که دی سی هاش به نظر من زیاد شده ، به نسبت قبل خیلی بیشتر شده ، یوهو ارور یوزر و پس می ده ، سند و رسیو قطع می شه ، خلاصه داری اذیت می کنه تازگی ها ...
    پشتمالی رو هم که نگو ، اوضاعش رو به راه نیست خیلی ولی در کل بدک نیست
    شاتل رو تا جایی که من یادمه بچه ها راضی بودن ، مهدی باید بگه ، مهدی به جای اسپم ، تولید محتوا کن
    صبا رو نمی تونم به طور قطع بگم ، تا جایی که من یادمه ، و خبر داشتم ، هم ناراضی داشت ، هم راضی ، بیشتر به خاطر قیمت خوبش ، بعضی مشکلات رو تحمل می کنن ، گاهی می گفتن سرعت خیلی کم می شده ، بگذریم ، هم راضی حساب کن ، هم ناراضی ...
    ادیت : باربد جان ، من بهش شرکتی رو پیشنهاد ندادم ، اوضاع شرکت هایی که پرسید رو گفتم ، کسی نمی گه تو تعصب داری ( هر چند که داری دیگه ) سپنتا هم بدک نیست ، فی یه نموره بالاست ، اما سرویس های خوبی داره ، ایشون باید ببین چی می خوان نامحدود یا حجمی ...
    این کل دانسته های من حقیر بود
    سلام
    من از اسلامشهر هستم می خواستم یه کمکی کنید
    1.چون کارم معلو نیست و بعضی مواقع یکی دو ماه نیستم میشه adsl شارژی بگیرم (یعنی هرماهی که خواستم پول بدم)
    2.تا ماهانه 15000تومانadsl محدود میشه گیر آورد
    با تشکر(یک تازه کار)
    نه دوست من ، باید هر ماه پول شارژ رو بدی ، وگرنه از رانژه در میارن ، و یه پول رانژه می افتی برای دفعه بعد ...
    آره ، می تون تا 15 تومان حجمی بگیری ، به صرفه هم هست ، اگه مثلا یه ماه هم نخواستی استفاده کنی ، باید بدی پولش رو ، اما خوبی اش اینه که پول نا محدود رو نمی دی ...
    Last edited by akhoond; 05-04-2009 at 12:31.

13. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •