FiberHome AN1020-01T LAN
FiberHome AN1020-01T LAN
برای ورود به كنترل پنل اين مودم بعد از اتصال مودم به كامپيوتر در بخش آدرس بار اينترنت اكسپلورر 192.168.1.1 رو وارد كن به احتمال زياد يوزرنيم و پسورد ورود هر دو admin هستن اگه نبود بايد از فروشنده بپرسی.
برای تنظيم VPI , VCI هم هر دو گزينه رو از بخش پشتيبانی سرويس دهنده بپرس.
سلام
من چند وقتیه مشکل دارم
یهو چراغ لینک چشمک زن میشه
نمیدونم اشکال از اسپیلیتر هست یا نه
بعضی وقتا تلفن زنگ میخوره قطع میشه اینترنت
نمی دونم مشکل از منه یا از داتک
منطقه شهید عاطف هستم
امیدوارم مشکل از اسپیلیتر باشه یکی بگیرم درست شه
چون تمام سیم هارو چک کردم چندین بار
کسی دیگه این مشکل رو داره ؟
منم همين مشكلو با فن آوا دارم
اسپيليتر براي من هيچ تاثيري روي نويز و ... نداره
كلا بود و نبودش يكيه
بعنوان تقسيم كننده ازش استفاده ميكنم
من هم همین مودم را دارم
یوزر و پس برای من هر دو root هست.
ای پی هم که 192.168.1.1
اگه نشد این را بزن:
البته من امدم فریمور مودم را اپدیت کنم خراب شد و دیگه 192.168.1.1 باز نمیشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان راه حلی سراغ ندارن؟!
کسی نیست جواب بده.نیاز فوری دارم.لطفا جواب بدید.
دوستان
امروز با دوستم رفته بودم پاساژ ایران که با هم پرینتر و فکس بخریم، از همون فروشگاهی که خرید کردیم، یه مودم خیلی باحال دیدم... Asus WL - 600 G ... هم مودم ADSL بود هم آنتن وایرلس داشت...... تازه 4 تا پورت لن و مثل این که یه پورت USB هم داشت
قیمتش هم ماه! فقط 85 تومن با گارانتیخیلی دلم سوخت... اگه اول این رو می دیدم، به جای 602 اینو می گرفتم
اما باز هم دست این 602 درد نکنه... خیلی ماهه! دوستش دارم:43:
1-اگه بخوای از connection ویندوز استفاده کنی اره باید مودم bridge تنظیم شه و vpi vci بدی بهش...
راهنمای نصب asus am602
2- در حالت PPPOE یوزر و پس را میدی به مودم وقتی مودم را روشن میکنی خودش کانکت میشه ولی در حالت bridge خودت باید کانکشن بسازی و کانکت بشی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-هر جور راحتی زیاد مهم نیست...
4-اره در حالت PPPOE وقتی مودم روشن باشه کانکت هست ولی وقتی مودم روشن باشه و سیستم خاموش باشه کانکت هست ولی دیتایی منتقل نمیشه!
خوب مودم را خاموش میکنی dc میشه یا کارت شبکه را غیر فعال میکنی یا ....
5-برای اینترنت محدود به نظر من بهتره از کانکشن استفاده کنی هم میفهمی چقدر حجم مصرف میکنی و هم هر وقت خواستی کانکت میشی و دیسکانکت میکنی!
6- بیخیال توی ایران فکر نکنم بجر همین تنظیم عادی جواب بده....
سلام
اقا من از پارس انلاین یه سرویس گرفتم که مثلا به کل ساختمون اینترنت بدیم عوضش اجاره خونه بره بالا (!)
میخوایم به 3 نفر بدیم فعلا بعدا میشه 5 تا
مودمم هم TP link TD-8841 هست که 4 تا پورت لن داره و 1 USB
که من از USB استفاده میکنم بقیه لن
مشکل اینجاست که نمی تونم مودم رو تنظیم کنم که به همه اینترنت share کنه
با توجه به این که پارس انلاین نمیزاره بیش از 1 کاربر وصل بشه
سرویس 256 هم گرفتم اونم چی برای 1 سال !! حالا حالا ها نمیشه عوضش کرد
یه لطفی کنید و بگید چجوری درستش کنم
پ.ن: من قبلا هم بین 2 نفر شر کرده بودم (اونم پارس بود تنظیماتشم خودم انجام دادم ولی مث این که الان یادم رفته)
مودم باید طوری تنظیم شه که خودش به اینترنت وصل بشه و به بقیه اینترنتو مستقیم بده یعنی کسی نیاز به ساخت کانکشن نداشته باشه، روشن کنه کامپیوترش روشن باشه
ممنون
شرمنده پست بالا رو نخوندم ولی بازم در حالت PPPoE کامپیوتر وصل نیستش :(
Last edited by V i r u s e r; 13-08-2009 at 10:46.
من الان یک هفته هست دارم توی تاپیک های این بخش میگردم و سوال کردم و جواب گرفتم ولی هنوز جوابی که باید بگیرم رو نگرفتم.
نمیدونم یعنی اینقدر این موضوع پیچیدست یا اینکه خیلی ساده است.
برادران!ما دو تا کامپیوتر داریم بدون کارت شبکه . و یه adsl که میخوایم بگیریم . میخواهیم دو نفره استفاده کنیم بدون نیاز به اینکه یک کامپیوتر همیشه روشن باشه یعنی سوای از همدیگه.
نمیخوام آیپی دادن و تنظیماتش رو بگید فقط لطف کنید بهم بگید چه سخت افزارهایی نیاز داریم همین!
شاتل میگه یه مودم با usb و lan کفایت میکنه.
لایزر میگه وایرلس بگیر ( البته وایرلس نمیخوام بگیرم غیر از اون ) یا اگر نمیخوای باید سویچ کنی که نمیدونم چی هست.
یکی میگه دو تا پورت لن داشته باشی.
یکی به داد ما برسه بگه فقط چه سخت افزارهایی نیاز دارم برای خرید. همین
usb با یه پورت لن با دو تا لن
کابل کراس
سویچ - کارت شبکه ( چند تا؟ ) و......
اینها رو من فقط از اینور و اونور شنیدم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)