تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 382 از 1759 اولاول ... 2823323723783793803813823833843853863924324828821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    My House

پيش فرض

مدل رو كامل ذكر كنيد از AN1020-01 داريم تا AN1020-19 كه بعضيهاشون فقط يو اس بی پورت دارن و بعضی‌های ديگه تا 4 پورت لن هم دارند.
    FiberHome AN1020-01T LAN

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

برای ورود به كنترل پنل اين مودم بعد از اتصال مودم به كامپيوتر در بخش آدرس بار اينترنت اكسپلورر 192.168.1.1 رو وارد كن به احتمال زياد يوزرنيم و پسورد ورود هر دو admin هستن اگه نبود بايد از فروشنده بپرسی.
    برای تنظيم VPI , VCI هم هر دو گزينه رو از بخش پشتيبانی سرويس دهنده بپرس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cinablue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چند وقتیه مشکل دارم
    یهو چراغ لینک چشمک زن میشه
    نمیدونم اشکال از اسپیلیتر هست یا نه
    بعضی وقتا تلفن زنگ میخوره قطع میشه اینترنت
    نمی دونم مشکل از منه یا از داتک
    منطقه شهید عاطف هستم
    امیدوارم مشکل از اسپیلیتر باشه یکی بگیرم درست شه
    چون تمام سیم هارو چک کردم چندین بار
    کسی دیگه این مشکل رو داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من چند وقتیه مشکل دارم
    یهو چراغ لینک چشمک زن میشه
    نمیدونم اشکال از اسپیلیتر هست یا نه
    بعضی وقتا تلفن زنگ میخوره قطع میشه اینترنت
    نمی دونم مشکل از منه یا از داتک
    منطقه شهید عاطف هستم
    امیدوارم مشکل از اسپیلیتر باشه یکی بگیرم درست شه
    چون تمام سیم هارو چک کردم چندین بار
    کسی دیگه این مشکل رو داره ؟
    منم همين مشكلو با فن آوا دارم
    اسپيليتر براي من هيچ تاثيري روي نويز و ... نداره
    كلا بود و نبودش يكيه
    بعنوان تقسيم كننده ازش استفاده ميكنم

5. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام دوستان!
    من یه مودم FiberHome AN1020 دارم ولی نمیتونم Config کنم لطف کنید راهنماییم کنید!
    برای ورود به كنترل پنل اين مودم بعد از اتصال مودم به كامپيوتر در بخش آدرس بار اينترنت اكسپلورر 192.168.1.1 رو وارد كن به احتمال زياد يوزرنيم و پسورد ورود هر دو admin هستن اگه نبود بايد از فروشنده بپرسی.
    برای تنظيم VPI , VCI هم هر دو گزينه رو از بخش پشتيبانی سرويس دهنده بپرس.
    من هم همین مودم را دارم
    یوزر و پس برای من هر دو root هست.
    ای پی هم که 192.168.1.1
    اگه نشد این را بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من امدم فریمور مودم را اپدیت کنم خراب شد و دیگه 192.168.1.1 باز نمیشه! دوستان راه حلی سراغ ندارن؟!

7. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.من حدود 3 ماهه که دارم در مورد adsl تحقیق می کنم.فقط چند نکته در مورد مودمم رو نمی دونم که مطرح می کنم و امیدوارم دوستان پاسخ دهند:

مودمم:ASUS WL-AM 602

1-آیا اگر بخواهم از connection استفاده کنم،نیازی به تنظیم مودم ندارم؟(یک جا خونده بودم مودم باید bridge تنظیم شه ولی نمی دونم همین طوریه یا تنظیم دیگه ای داره و یا نیازی به تنظیم مودم نیست؟)

2-کلا فرق PPPOE با bridge چی هستش؟

3-به نظرتون firewall مودم خاموش باشه بهتره یا روشن باشه؟

4-یکی به من گفت اگه از connection استفاده نکنی و از خود کنسول مودم PPPOE تنظیم کنی همیشه(دائما) به اینترنت وصلی(تا وقتی مودم روشنه)آیا این طوریست و در این حالت نمی توان وقتی مودم روشن است dc شد؟(اگه این طور نیست لطفا بگویید وقتی مودم روشن است چطوری باید dc شد و نیز چگونه بعدا دوباره connect شد؟)

5-کلا بهتره از connection استفاده کنم یا نه؟

6-این مودم به چند حالت تنظیم میشه.توضیحات رو در زیر می گذارم لطفا بگید به نظرتون کدوم حالت بهتره؟(کاربرد من:دانلود نرم افزار و گاهی فیلم.بروز کردن سایت و گاهی آپلود فایل)(به نظرم خودم اولی بهتره!)

UBR Without PCR (Unspecified Bit Rate without Peak Cell Rate): UBR service is suitable for applications that can tolerate variable delays and some cell losses. Applications suitable for UBR service include text/data/image transfer, messaging, distribution, and retrieval and also for remote terminal applications such as telecommuting.

UBR With PCR (Unspecified Bit Rate with Peak Cell Rate): The amount of bandwidth is characterized by a Peak Cell Rate (PCR). UBR with PCR is connections that transport variable bit rate traffic for which there is no reliance
    on time synchronization between the traffic source and destination and under the Peak Cell Rate.

CBR (Constant Bit Rate): Used by applications that require a fixed data rate that is continuously available during the connection time. It is commonly used for uncompressed audio and video information such as video conferencing, interactive audio (telephony), audio/video distribution
    such as television, distance learning, and pay-per-view, and audio/video retrieval such as video-on-demand and audio library.

Non Realtime VBR (Non-Real-time Variable Bit Rate): Can be used for data transfers that have critical response-time requirements such as airline reservations, banking transactions, and process monitoring.

Realtime VBR (Realtime Variable Bit Rate): Used by time-sensitive applications such as real-time video. Rt-VBR service allows the network more flexibility than CBR

ممنون.لطفا جواب بدهید.

کسی نیست جواب بده.نیاز فوری دارم.لطفا جواب بدید.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان
    امروز با دوستم رفته بودم پاساژ ایران که با هم پرینتر و فکس بخریم، از همون فروشگاهی که خرید کردیم، یه مودم خیلی باحال دیدم... Asus WL - 600 G ... هم مودم ADSL بود هم آنتن وایرلس داشت... ... تازه 4 تا پورت لن و مثل این که یه پورت USB هم داشت

قیمتش هم ماه! فقط 85 تومن با گارانتی خیلی دلم سوخت... اگه اول این رو می دیدم، به جای 602 اینو می گرفتم

اما باز هم دست این 602 درد نکنه... خیلی ماهه! دوستش دارم :43:

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام.من حدود 3 ماهه که دارم در مورد adsl تحقیق می کنم.فقط چند نکته در مورد مودمم رو نمی دونم که مطرح می کنم و امیدوارم دوستان پاسخ دهند:

مودمم:ASUS WL-AM 602

1-آیا اگر بخواهم از connection استفاده کنم،نیازی به تنظیم مودم ندارم؟(یک جا خونده بودم مودم باید bridge تنظیم شه ولی نمی دونم همین طوریه یا تنظیم دیگه ای داره و یا نیازی به تنظیم مودم نیست؟)

2-کلا فرق PPPOE با bridge چی هستش؟

3-به نظرتون firewall مودم خاموش باشه بهتره یا روشن باشه؟

4-یکی به من گفت اگه از connection استفاده نکنی و از خود کنسول مودم PPPOE تنظیم کنی همیشه(دائما) به اینترنت وصلی(تا وقتی مودم روشنه)آیا این طوریست و در این حالت نمی توان وقتی مودم روشن است dc شد؟(اگه این طور نیست لطفا بگویید وقتی مودم روشن است چطوری باید dc شد و نیز چگونه بعدا دوباره connect شد؟)

5-کلا بهتره از connection استفاده کنم یا نه؟

6-این مودم به چند حالت تنظیم میشه.توضیحات رو در زیر می گذارم لطفا بگید به نظرتون کدوم حالت بهتره؟(کاربرد من:دانلود نرم افزار و گاهی فیلم.بروز کردن سایت و گاهی آپلود فایل)(به نظرم خودم اولی بهتره!)

ممنون.لطفا جواب بدهید.
    1-اگه بخوای از connection ویندوز استفاده کنی اره باید مودم bridge تنظیم شه و vpi vci بدی بهش...
    راهنمای نصب asus am602
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- در حالت PPPOE یوزر و پس را میدی به مودم وقتی مودم را روشن میکنی خودش کانکت میشه ولی در حالت bridge خودت باید کانکشن بسازی و کانکت بشی!
    3-هر جور راحتی زیاد مهم نیست...
    4-اره در حالت PPPOE وقتی مودم روشن باشه کانکت هست ولی وقتی مودم روشن باشه و سیستم خاموش باشه کانکت هست ولی دیتایی منتقل نمیشه!
    خوب مودم را خاموش میکنی dc میشه یا کارت شبکه را غیر فعال میکنی یا ....
    5-برای اینترنت محدود به نظر من بهتره از کانکشن استفاده کنی هم میفهمی چقدر حجم مصرف میکنی و هم هر وقت خواستی کانکت میشی و دیسکانکت میکنی!
    6- بیخیال توی ایران فکر نکنم بجر همین تنظیم عادی جواب بده....

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    اقا من از پارس انلاین یه سرویس گرفتم که مثلا به کل ساختمون اینترنت بدیم عوضش اجاره خونه بره بالا (!)
    میخوایم به 3 نفر بدیم فعلا بعدا میشه 5 تا
    مودمم هم TP link TD-8841 هست که 4 تا پورت لن داره و 1 USB
    که من از USB استفاده میکنم بقیه لن
    مشکل اینجاست که نمی تونم مودم رو تنظیم کنم که به همه اینترنت share کنه
    با توجه به این که پارس انلاین نمیزاره بیش از 1 کاربر وصل بشه
    سرویس 256 هم گرفتم اونم چی برای 1 سال !! حالا حالا ها نمیشه عوضش کرد
    یه لطفی کنید و بگید چجوری درستش کنم

پ.ن: من قبلا هم بین 2 نفر شر کرده بودم (اونم پارس بود تنظیماتشم خودم انجام دادم ولی مث این که الان یادم رفته)
    مودم باید طوری تنظیم شه که خودش به اینترنت وصل بشه و به بقیه اینترنتو مستقیم بده یعنی کسی نیاز به ساخت کانکشن نداشته باشه، روشن کنه کامپیوترش روشن باشه

ممنون

شرمنده پست بالا رو نخوندم ولی بازم در حالت PPPoE کامپیوتر وصل نیستش :(
    Last edited by V i r u s e r; 13-08-2009 at 10:46.

داره خودمونی میشه Amirmisagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من الان یک هفته هست دارم توی تاپیک های این بخش میگردم و سوال کردم و جواب گرفتم ولی هنوز جوابی که باید بگیرم رو نگرفتم.
    نمیدونم یعنی اینقدر این موضوع پیچیدست یا اینکه خیلی ساده است.
    برادران! ما دو تا کامپیوتر داریم بدون کارت شبکه . و یه adsl که میخوایم بگیریم . میخواهیم دو نفره استفاده کنیم بدون نیاز به اینکه یک کامپیوتر همیشه روشن باشه یعنی سوای از همدیگه.
    نمیخوام آیپی دادن و تنظیماتش رو بگید فقط لطف کنید بهم بگید چه سخت افزارهایی نیاز داریم همین!
    شاتل میگه یه مودم با usb و lan کفایت میکنه.
    لایزر میگه وایرلس بگیر ( البته وایرلس نمیخوام بگیرم غیر از اون ) یا اگر نمیخوای باید سویچ کنی که نمیدونم چی هست.
    یکی میگه دو تا پورت لن داشته باشی.
    یکی به داد ما برسه بگه فقط چه سخت افزارهایی نیاز دارم برای خرید. همین
    usb با یه پورت لن با دو تا لن
    کابل کراس
    سویچ - کارت شبکه ( چند تا؟ ) و......
    اینها رو من فقط از اینور و اونور شنیدم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •