من از بعد عید شروع کردم تازه دارم گرم میشم
اصلش همین عید به بعده ؛ مخصوصا شبا 12 به بعد
بچه هایی که کنکور دارید ؛ از حل تست های کنکور سال های قبل به هیچ وجه غافل نشید . . .بزرگترین کمک همین تست هاست ...
فوری
یه جوانمرد پیدا بشه لیست اولیه دینی و زندگی سال 3 رو برام بزاره منظورم همون فهرست هست
خیلی برام مهمه
در ضمن از عزیزانی که سوالات کنکور رو گذاشتن نیز تشکر میکنم
خیلی ممنون
آقا یکی به دادم برسه تو رو خدا .. دیگه بریدم.... دارم آزمون های جامع میدم فیزیک ریاضی رو در حد 50 -70 میزنم بعد عربی لعنتی 25-30...به خدا مطمثنم عربی رتبمو تو کنکور خراب میکنه....
آقا جان آقاتون راهی چیزی هست دیگه...اگه روزی 5 ساعت برای عربی از همین الان وقت بذارم میرسم...
عربی تو رتبه های خوب تاثیر زیادی داره ... دیگه بریدم از این عربی...نمیدونم چه چیز مسخره ایه...چیکار کنم...بچه های درسخون..کمک کنین بابا..20 روز دیگه نمونده جامع آخر سنجش ..وایییییییییییییییی
طبق نظر عزیزان مشاور روی دو مبحث منصوبات و ترجمه اگر کاملا مسلط بشی 60 تا 65 درصد سوالای کنکور رو میتونی درست پاسخ بدی که درصد بسیار خوبی تو عربی به حساب میاد گاج عربی این دو مبحث رو جداگانه داره و برای ترجمه هم سنگ تموم گذاشته که اگه نداری با اینکه 3 هفته مونده و قیمت کتابم 10 تومنه ولی می ارزه وتهیه کن چون واقعا تاثیر گذاره
به نظر من کهگاج برای الان خوب نیست خیلی زیاده اگه یه جزوه درست درمون داری همونو مرور کنی بهتره البته نظر منه هرکس سلیقه ی خودشو داره![]()
من هم میگم گاج خیلی زیاده ولی ایشون همون دو مبحثو از روی گاج کار کنند و تستهاشو کامل بزنند و بقیه مباحثم یه نگاهی بیندازند واگه وقت شد تستم بزنند
یا علی
نیکخو تو شبکه آموزش میگفت برو کتاب سازمان سنجش رو بگیر روزی یه آزمون بده بعد اونو بررسی کن و اشتباهاتت رو یه جا بنویس فرداش اشتباهات دیروزتو مرور کن یه امتحان دیگه بگیر باز فرداش اشتباهات دو روز قبلتو مرور کن... کم کم درصدت میاد بالا
آره منم این کتابو پارسال گرفتمنیکخو تو شبکه آموزش میگفت برو کتاب سازمان سنجش رو بگیر روزی یه آزمون بده بعد اونو بررسی کن و اشتباهاتت رو یه جا بنویس فرداش اشتباهات دیروزتو مرور کن یه امتحان دیگه بگیر باز فرداش اشتباهات دو روز قبلتو مرور کن... کم کم درصدت میاد بالا
به نظرم فقط روی این کتاب کار کن
قواعد هم اگه یه خلاصه نویسی داشته باشی خوبه هر روز یه مرور کلی کن روش
ترجمه هم همینطور
چون حدودا 8 سوال اینا میاد ازش
ولی همش به همون قواعد برمیگرده ترجمه به لغت خوندن نیس
چون تو ترجمه بیشتر مربوط به ترجمه فعل میشه یا موارد شبیه این که تو قواعد میخونیم
و باید کلمه به کلمه ترجمه کنی
من پارسال با اینکه هیچی میتونم بگم عربی نخونده بودم ولی سوالای ترجمه رو از 8 6 تاشو درست جواب دادم
و اینم بگم دوباره که عربی فوق العاده تاثیر داره + ادبیات!
![]()
عزیز شما زیاد از این کلمه ی جوانمرد استفاده نکن. چرا؟ چون اگر کسی هم بخواد کمکت کنه ، این کلمه رو که ببینه کمکت نمیکنه.
شما چرا خودت هیچ تلاشی نمیکنی؟؟؟
میترسم فردا بیام ببینم تو سایت نوشتی: یه جوانمرد پیدا بشه بیاد جا من کنکور بده ...
بدش هم تجربی تا 30000 مجاز به انتخاب رشته هستش.
شما همین که سر کنکور بشینی و 5 تا زیست و 5 تا شیمی و 5 تا ادبیات بزنی ، همین رتبه ای که میگی رو میاری !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)