من فقط تست میخوام
این آموزش هم داره؟؟؟؟
من فقط تست میخوام
این آموزش هم داره؟؟؟؟
این آموزشم داره ولی مبنای اصلیش تسته بهترین کتاب فیزیک 3 همینه شک نکن خیلی اطلاعاتتو میبره بالا در ضمن یه قسمت هم به نام تست های یک گام فراتر برای دانش آموزن سطح بالا داره پاسخ تشریحیش که بخونی عاشقش میشی مثل بقیه کتابا نیست
Last edited by rambo_1386; 03-03-2010 at 14:06.
جایی میشه اینترنتی این کتاب رو خرید؟
فیزیک 3 الگو توسعه نمونه بهتره یا خیلی سبز یا مبتکران
شک نکن خیلی سبز بهتره خودت دانلود کن ببین رضا جان لینکشو بالا قرار داده
زنگ بزن دفتر مرکز پخش خیلی سبز از اونجا بگیر تازه پول پست هم نمیگیرنجایی میشه اینترنتی این کتاب رو خرید؟
66465213-66465177
شاید پدرام بوک داشته باشه ولی از دفتر مرکز پخششون بگیری بهتره![]()
امروز به مهندس مهربان زنگ زدم گفت : " شمارتو sms بده من كتابو مي فرستم "
بعد زنگ زدم دفتر رمزينه گفت " 10 - 12 روز ديگه !(الان 3 ساله دارن همينو ميگن) "
به نظرتون مهندس ما رو سركار گذاشت ؟ آخه يعني چي شمارتو بفرست كتاب رو ميفرستم ؟؟؟؟؟
راستي دوستان يه چيزي :
من توي محاسبات خيلي كندم و كلاً رياضيات پايه ام براي مباحثي مثل نظريه ي اعداد و ... ضعيفه ! كسي كتاب هاي غير درسي اي ميشناسه كه موضوعش سرعت در رياضيات و محاسبات عددي باشه و كلاً رياضيات پايه رو تقويت كنه ؟ كتابهاي انتشارات فاطمي رو كسي نديده ؟ توي اينترنت هم تبليغات هايي درباره ي اين موضوعات هست مثل لينك زير :
به نظرتون اينها واقعي ان ؟ فكر كنم آقاي محمد امين (nits) تو اين زمينه ها تبحر داشته باشن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza-atom; 03-03-2010 at 18:24.
این هندسه تحلیلی گاج سبز واسه آموزش
کدوم مولفش بهتره بخرم؟؟؟؟
تست هم هست یا فقط اموزشه؟
مرسی
گاج سبز که فکر کنم فقط یه مولف داره که اونم عنایت کشاورزی که آموزش کامل داده و تست هم داره بعضی ها معتقدن تست هاش کمه بعضی هم میگن کافیه!!! خلاصه به خودتون برمیگرده
گاج سفید هم هست که کتاب تست + درسنامه های جامع امسال فکر کنم سوالات خارج از کشور هم بهش اضافه شده اینم مولفش مهندس علی منصف شکری بچه ها میگن خوبه ولی من ندیدم! خودم گسستشو دارم خیلی جالبه شاید تحلیلیش هم خوب باشه به هر حال من ندیدم
تست تحلیلی من مبتکران-اندیشه سازان دارم به نظر خودم که خوبه البته واسه تست!
هندسه تحلیلی گاج سبز کتاب خوبیه و خیلی مطالبو کش نداده
ولی به انتشارات فار هم یه نگاه بنداز
من سرعتم تو خوندن تحلیلی فار کنده ولی خداییش عالی از همه نظر چه پاسخ های تشریحی چه آموزش ولی از همه بیشتر از صفحه آراییش خوشم اومد
خط و خطوط و طرز تایپ طوریه که واقعا آدم لذت می بره
هر کدومشون حدود 700 تا تست دارن
ولی گاج تالیف منصف شکری هم خوبه برای تست زنی
یه سر اینجا بزن نکاتی گفته که سریع میتونی حاصل بعضی از عباراتو پیدا کنی اگه هم وضعیت مالیت خوبه واهل ریسکی سی دی های اصلیش بخرمن توي محاسبات خيلي كندم و كلاً رياضيات پايه ام براي مباحثي مثل نظريه ي اعداد و ... ضعيفه ! كسي كتاب هاي غير درسي اي ميشناسه كه موضوعش سرعت در رياضيات و محاسبات عددي باشه و كلاً رياضيات پايه رو تقويت كنه ؟ كتابهاي انتشارات فاطمي رو كسي نديده ؟ توي اينترنت هم تبليغات هايي درباره ي اين موضوعات هست مثل لينك زير :به ما هم بگو راستی استادش گفته اگه فکر میکنید هرکدوم از این فرمول ها استثنا هستن میتونید به شماره همراهش زنگ بزنید و ازش بپرسید تا بهتون ثابت کنه روش هایی که تو سی دی اصلی هم هست استثنا نداره(اگه شماره رو خواستی بگو بهت بگم شاید تو سایتش هم باشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)