مرورگر IE من خرابه نمیدونم چرا کار نمیکنه اصلا
ورژن چنده و سیستم عامل شما چیه ؟
منوی tools و سپس internet option تنظیمات مربوط هب Reset و Restore رو انجام بدید
سلام
من یاهو مسنجر 10 را دارم
و تا حالا چت نکردم
اونجا که باید یوزر وپسورد را باید بدم دادم و وارد مرحله ی بعدی شدم ولی نمیدونم چطور وارد صفحه ی چت بشم وبا دیگران چت کنم اونجای که همه هستن
لطفا کمکم کنید
دوستان کسی نبود جواب بنده رو بده؟دوستان سلام این آرشیو آنلاین یاهو مسنجرتون تا چه زمانی بهتون آرشیو هارو نشون میده برای من ت 3 2010 هست ولی من به سالهای قبل هم نیاز دارم مثلا 2009 2008 راهی هست بتونم دستیابی کنم؟
مرحله بعدی کدومه؟
شما یوزر و پسورد رو بزنید sign in میکنید و وارد یاهو مسنجر میشید
حالا اگر اد لیست هم داشته باشید که دیگه درون خود یاهو مسنجر لیست شدند و نمایش داده میشه
فکر کنم منظور شما چت روم ها باید باشه
شما باید از گزینه Messenger سپس yahoo Chat و سپس Join The Rom رو بزنید و بر اساس منطقه جغرافیایی و مستئل مرتبط یکی از اتاق ها رو انتخاب و به اون بپیوندید
خب همین که کدوم اتاق را باید استفاده کنم که فارسی باشه
با سلام
به قسمت Asia برید و اکثر اون روم ها رو ایرانیا توش هستن
موفق باشید.
سلام دوستان منمیخوام بدونم چه جوری پیام های آفلاینه چندروز پیش رو بیارم؟
و سوال دوم آی دی یکی از دوستانم رو اشتباهی پاک کردم چه جوری تو یاهو پیداش کنم ممنون میشم بگید؟
با سلام
برای مورد دوم که راهی نیست جز اینکه آدرس دقیقش رو بلد باشید تا بهش برسید
اما برای مورد اول که گفتید آفلاین ها رو میتونید ببینید یا نه؟
در یک صورت فقط میتونید ببینید اونم اینکه از قبل آرشیو رو تنظیمات ذخیره کردن پیام ها رو انجام دادید.
بدین صورت که از منوی messenger به preference برید و سپس به قسمت Archive و تیک گزینه ی اول اگه خورده باشه یعنی این امکان فعال هست و میتونید زا قسمت View Archive به آرشیو مکالماتتون دست پیدا کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز این قسمت برای دوروز پیش رو هم نمیاره نمی دونم چرا ولی باید راهی برای بدست آوردن آی دی باشه کار نشد نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)