شبکیه بگیر یا پارس-پارس واقعا پشتیبانیش بی نظیره
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
شبکیه بگیر یا پارس-پارس واقعا پشتیبانیش بی نظیره
یعنی پارس آنلاین هم دیگه خوب نیست؟
==
چند وقتیه سرعت پیشگامان اومده پایین :( شب تا صبح یه فیلم 700 مگی رو هم دیگه نمیتونم بگیرم! :( اعصابمو خرد کرده!
دوستان سرعتشون چطوره؟
پیشگامان رو که دیگه بی خیال شمایعنی پارس آنلاین هم دیگه خوب نیست؟
==
چند وقتیه سرعت پیشگامان اومده پایین :( شب تا صبح یه فیلم 700 مگی رو هم دیگه نمیتونم بگیرم! :( اعصابمو خرد کرده!
دوستان سرعتشون چطوره؟
الان دیگه 10 روز از اعتبار من مونده با 3 گیگ شارژ رو دستم
جالب اینه که هنوز درستش نکردن
هر روزم یه بهانه میگیرن
من که 10 روز دیگه یا نا محدود فن آوا میگیرم (سرویس خلیج فارس)
یا از یه جا غیر فن آوا محدود میگیرم و با شبانه خوب
فعلا دارم تحقیق میکنم
مال من که خیلی خوبه!!
3.5 گیگ فیکس میگیرم.برعکس شده.شب خیلی بهتره روزه!!!!!!!
تو هفته گذشته توی روز قطعی زیاد داره.بعضی مواقع که به صورت موقتی سرعت افت میکنه شدید.ولی شب هیچ مشکلی نداره.
سلام دوستان:
واسه پيش شماره 858 كدوم شركت سرويس ميده؟
ممنون.
می خواستم ببینم کسی از سرویس رنگین کمان یا فن آوا استفاده کرده سرعت هاشون چطور هست؟؟؟
اگر کسی از این سرویس استفاده می کنه لطفا چند تا تست سرعت از شبانه و چند نوبت در روز قرار دهد.
نه دیگه خبری از دانلود های 3 گیگو 4 گیگی نیست
من با 256 میانگین 2 گیگ هر شب میگیرم از 1700 تا 2300 نهایتش-اما اکثرا همون 1950 یا 2050
دوستام سایت پیشگامان برای شما هم بالا نمیاد؟pnj.ir
اینترنتمون رو که یه هفته اس قطع کردن (خدا ازشون نگذره) تو سایتش هم با دایال آپ میخوایم بریم ارور dns میده!
شبکیه ؟؟؟
1 مگ داشتم اولش خیلی خوب بود بعد دزد ها در حد 128 هم به ادم سرویس نمی دادن!
هنوز هم سرعتش افتضاحه
دوستام سایت پیشگامان برای شما هم بالا نمیاد؟pnj.irدیگه حالم از این پیشگامان داره بهم میخوره
بدبدخت اون مملکتی که به قول خودشون پیشگامان اینترنتش اینا باشن!
دوستانی که میخوان adsl بگیرن خودتون رو بد بخت نکنید!
هیچ سودی برای من نداره که کسی بخواد از اینا اینترنت بگیره یا نه من دارم تجربه خودم رو میگم!
الان یک هفته است اینترنت من رو قطع کردن ! زنگ میزنم هر روز میگه فردا درستش میکنیم!
این یه هفته جالبه اوج کار من تو اینترنت بوده به اندازه شارژ یه ماه رفتم کافی نت پول دادم!
اگه خدا رو قبول دارن خدا از باعث و بانیش نگذره!
حیف که یکی دو روز قبل از خرابی اکانتم رو شارژ کرده بودم وگرنه میگفتم از رانژ درش بیارن!
دیگه اعصاب نذاشتن برام!
من که بلافاصله بعد از اینکه درست شد و شارژ باقی مونده ام رو مصرف کردم isp رو عوض میکنم
دوستان یه isp خوب معرفی کنید فرقی نمیکنه چی باشه فقط واسه مشتری احترام قایل باشن!
اینترنتمون رو که یه هفته اس قطع کردن (خدا ازشون نگذره) تو سایتش هم با دایال آپ میخوایم بریم ارور dns میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)