شبا نه ، روزی ....این حرفا فقط تبلیغاته![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شبا نه ، روزی ....این حرفا فقط تبلیغاته![]()
من یه بار ساعت 12 زنگ زدم گفت بعد از ساعت 2 تماس بگیرین.منم خوابیدم فرداش تماس گرفتم.
شما ساعت چند زنگ زدین؟
سلام به همشهریها و رفقا
بچه ها شما بمظرتون همارا سیستم سرعت 128 سه ماهه واسه دانلود خوبه، منظورم اینکه سرعتش قابل قبوله؟؟؟
آخه خیلی از شرکتها مثلا سرعت 128 رو میدن اما عین همین اینترنت دیال آپی نفتی خودمون میمونه!!!
در ضمن کسی اینجا از سرعت 256 هماراسیستم استفاده میکنه؟ سوالم از ایشون این بود که وضعیت دانلود چجوریه؟ خوبه - عالیه یا چندان راضی کننده نیست؟؟؟
و اگه من بخوام سرعت 256 سه ماهه با قیمت 130 تومن پاش بدم قابل قبوله یا ضرر میکنم؟؟؟
ممنون
adsl همارا سرعتش خوبه 128 10 تا 15سلام به همشهریها و رفقا
بچه ها شما بمظرتون همارا سیستم سرعت 128 سه ماهه واسه دانلود خوبه، منظورم اینکه سرعتش قابل قبوله؟؟؟
آخه خیلی از شرکتها مثلا سرعت 128 رو میدن اما عین همین اینترنت دیال آپی نفتی خودمون میمونه!!!
در ضمن کسی اینجا از سرعت 256 هماراسیستم استفاده میکنه؟ سوالم از ایشون این بود که وضعیت دانلود چجوریه؟ خوبه - عالیه یا چندان راضی کننده نیست؟؟؟
و اگه من بخوام سرعت 256 سه ماهه با قیمت 130 تومن پاش بدم قابل قبوله یا ضرر میکنم؟؟؟
ممنون
256 25 تا 30 اگه به این سرعت راضی هستی بگیر
ببین بهت توصیه میکنم یه یه باری بگیری اگه خوشت نیومد نگیری
Last edited by B U L U T; 15-02-2010 at 15:15.
يه سوال فني چجوري ميشه وايرلس مودم رو خاموش كنيم؟مودم من dlink هستش و ميخوام وقتيكه با وايرلس اون كاري ندارم غيرفعالش كنم اما چجوري نميدونم
واسه دانلود خوبه ولی آدمو پیر میکنه.برای دانلود یه فایل 200 مگی حدود 4 ساعت باید وقت صرف کنی.
سرعتش هم 2 برابر دایال آپ نفتی هست.
به نظر من 130 تومن واسه اینترنت خیلی گرونه ولی اگه کارت 24 ساعته دانلوده میارزه.حداقلش میتونی چند تا فیلم بلوری بگیری.(هر کدوم بالای 40 گیگ)
من حدود ساعت 3 زنگ زدم.البته دو هفته پیش جواب دادن اما دبشب....
سلام به همه
یه مدت که نبودیم ، وضیعت اینترنت انگاری خوب بوده مشکلات قطع کم شده
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
اگه مودم tplink ya dlink هستش تو قسمت کیوک ستاپ وایرلس یه تیک داره اگه ورداری غیر فعال میشه !
یه سواله دیگه: من اگه سرعت 384 یک ماهه که تقریبا 70 تومن هستش وردارم بصرفه هست یا نه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)