سلام دوستان
گاهي در حالت خلاص پا روي پدال كلاچ ميگذارم موتور گاز ميخوره! دليلش چيه؟
سلام دوستان
گاهي در حالت خلاص پا روي پدال كلاچ ميگذارم موتور گاز ميخوره! دليلش چيه؟
سلام دوستان
چند روز پیش شیشه عقب405 سمت راننده رو تا وسط پایین بود یکم فشار دادم لق شد یعنی وقی پایین میدی باید با دست بگیریش تا بره پایین و موقع بالا اومدن هم اگه با دست نگیریش تا نصف بالاتر نمیره تو یکم مونده به انتهای شیشه یه سولاخ گرد هس فک کنم چیزه باید بره توش تا سر چاش وایسه چیکا کنم خودم میتونم درستش کنم یا ببرم پیش ...... کی ؟؟
چند تا سئوال راجب پراید دارم دوستان اگه میدونن راهنماییم کنن.
1)ماشین صفر دو باک زدم 600تا بیشتر نرفته یعنی صدی 10تا یعنی چی حتی بیشتر.
2)دزدگیر رو خودشرکت روش گذاشته بود جالب من هرچی گشتم نفهمیدم کجا تعبیه شده که حساسیتشو زیاد کنم چون فقط در صورت باز کردن در ها صداش درمیاد حتی اگه در وباز بذاری بمونه صداش در نمیاد اگه دزدگیر و
بزنی قفل در باز بشه ولی در باز نکنی نه در قفل میشه دوباره نه صداش در میاد یه چیزی مثل قفل مرکزی فقط عمل میکنه
3)دور موتور پراید تو حالت درجا باید تقریبا رو چند وایسه ؟
طبیعی هست1)ماشین صفر دو باک زدم 600تا بیشتر نرفته یعنی صدی 10تا یعنی چی حتی بیشتر.![]()
با توجه به نو بودن خودرو قطعات فنی کمی بیش از حد درگیر هستند که همین عامل کمی در افزایش مصرف سوخت موثر هست
البته نوع رانندگی هم در مصرف سوخت موثر است
در خودرو های با کیفیت معمولا در 1000 تا 2000 کیلومتر اول و در پراید معمولا در 5000 تا 7000 کیلومتر مصرف سوخت به میزان عادی خودش نزدیک میشه
بین 500 تا 1000 و معمولا 8503)دور موتور پراید تو حالت درجا باید تقریبا رو چند وایسه ؟
مرسی از راهنماییت.پس شما میگید طبیعی.حالا ما تا 5000تا صبر میکنیم ببینیم چی میشه ولی بعید میدونم بخاطر نو بودن ماشین باشه چون معمولا میگن ماشینت صفر انقدر میسوزونه یامثلا اینجوریه خوبه یا قدرتش زیاد بذار یکی دوسال کار کنه اونوقت تازه معلوم میشه چکارست.
راجب دزدگیر ماشین اطلاعی نداری کجا تعبیه شده علتش چیه که اینجوری ؟میگم حکم قفل مرکزی پیدا کرده فقط.
راستی تو سربالایی اصلا ماشین شتاب نمیگیره نه سربالایی آنچنانی ها سربالایی معمولی که تو همه جاده ها هست همه ماشینها از بغلمون سبقت میگیرن ما هرچی گاز بدیم فایده نداره فقط بنزین میخوره صدای ماشین میره بالا .
سلام
دوستان من يه پرايد دست دوم مدل 83 انژكتوري خريدم نزديك به 3 سال ميشه
اما 2 سالي هست كه يه مشكلي براش پيش اومده ، خواستم اگر تجربش رو داريد راهنمايي بفرماييد كه مشكل از كجاست و براي حلش كجا بايد نشونش بدم
اين ماشين وقتي كه چند ساعتي خاموش باشه وقتي كه روشنش ميكني حتما بايد چند دقيقه اي گاز بخوره حسابي تا راه بيفته وگرنه خاموش ميكنه در چند دقيقه اول كه روشنش كني اگر گاز ندي ماشين به تكون خوردن مي افته و خاموش ميكنه ، در حال حركت هم باشي ، گاز نخوره يا كم بخوره خاموش ميكنه و بايد پارو روي گاز بزاي تا بعد از چند ثانيه گاز بخوره
نمي دونم مشكل از چي مي تونه باشه؟ از زمستان هاي اين مشكل حاد ميشه و در هواي گرم خيلي كمتره ، در ضمن اينكه استارت هم كه ميزني ، به ندرت با يه بار استارت زدن و در موارد ديگر 2 تا سه بار بايد استارت زد تا ماشين روشن بشه
ضمنا ماشين بنزيني مي باشد
با تشكر
Last edited by rouzbeh_ziafati; 09-12-2013 at 09:53.
سلام
همین مشکل رو من هم داشتم که بعداز تحقیق و ازمایش و خطا در مورد ماشین من با عوض کردن شمعها و باتری خودرو(باتریش ضعیف بود)خیلی بهتر شد ولی برای حل کامل این مشکل گفتند باید یا دریچه گاز عوض بشه یا مشکل از ICکنترل گاز داخل ECUهست که با توجه به قیمتهای بالا و قطعات تقلبی چینی بازار بیخیال شدم.(مشکل استارت زدن هم همزمان حل شد)در بعضی مواقع نیز خطای حسگر دمای اب نیز همین رفتار رو نشون میده.
دوستعزیز بجز اینکه داریم راجع به پراید صحبت می کنیم ا وجه به صحبتهای دوست عزیزمون خدمتتون بگم که ماشین های (ایران) نو معمولا تا به اب بندی کامل نرسند به بهترین بازده خودشون نمی رسند یعنی دقیقا مصرف و شتاب و توان کامل و روانی رو از خود نشون نمی دند مخصوصا پراید با داشتن فنر و فیلر الان فیلیر گیری هم کمک زیادی نمی کنه و از تنظیم در میاد بذارید بعد از چند هزار کیلومتر کارکرد فیلر گیری همراه با تنظیم شمع و هوا و بنزین انجام بدین
البته این کار در کیلومتر 1500 با سرویس اولیه باید انجام شه که چون هم زوده برا ماشین و هم نمایندگی ها نمیخوان کار کنند اونو به بعد موکول کنید
و مصرف بالای ماشین رو البته تا 10 و یا 12 در 100 کیلومتر با توجه به شرایط شهری سنگینی خودرو الودگی و بنزین و نوع رانندگی خود شما طبیعی بدونید
شرایط اب بندی رو البته نه انیکه ارومو پر گاز برونید جری که ماشین شما اصولی و خوب اب بندی شه خیالتون رو راحت می کنه
اینم بگم که سوزن انژکتور رو تا 30000 هم میگن به اب بندی می رسه
مطمئن نیستم ولی اگه دزدگیر کارخونه گذاشته باشهش مثل ماشین های کره ای هست و جالبه اما نه سنسور ضربه داره و نه چیز دیگه ای فقط یه آژیر به قفل مرکزی اضافه کردند
این رو روی بیشتر ماشین های کیا و هیوندای میبینید
دور موتور هم برای ماشین های دنده ای 800 دور و تقریبی چسبیده به خط زیر 1 یا 1000 هست
خیلی مشکل های زیادی و عوامل طبیعی این جریانات رو بوجود میارند بخصوص که ماشین شما کار کردست و اولین سری انژکتوریه
از کثیف بودن کل سیتمو اینا که بگذریم شما حتما شمع ها رو چک کنید و در مرحله بعد به سراغ وایر شمع برید که خیلی احتمال زیاد دراه
در ضمن اگه سیستم اب ماشین رو و ترموستات رو چک کنید بد نیست چون نمی دونم اون ماشین شما اب برا گرم کردنمنیفولد داره یا نه و از تنظیم موتور و ف ی ل ت بنزین هم مطمئن شید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)