گفتم باز این اتفاق افتاده
پست دوم اینجارو بخون :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
گفتم باز این اتفاق افتاده
پست دوم اینجارو بخون :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خدایی نکرده یه وقت سوتفاهم نشه من شما رو نگفتم که دروغ میگی ، آخه من امروز خبرها رو چک کردم اما هیچ خبری در مورد اینکه این مورد گزارش بشه رو ندیدم.
من کاربر وایمکس مبین نت هستم در وایمکس مبین هم یکی دو روزه افت کیفیت کاملا ملموسه. هر بلایی هست سر کل اینترنت این کشور اومده (البته اینترنت این کشور هیچ وقت بی بلا نیست)
مخلصیم
نمیدونم چرا سرعت دانلود من هیچ تغییری نکرده مثل همیشه دانلود میکنممن کاربر وایمکس مبین نت هستم در وایمکس مبین هم یکی دو روزه افت کیفیت کاملا ملموسه. هر بلایی هست سر کل اینترنت این کشور اومده (البته اینترنت این کشور هیچ وقت بی بلا نیست)
مخلصیم
128دارم سرعت هم متغیر بین14تا20
آخه اینترنت ما چه اون پر سرعتش بلاست ببین چی میشه این بلا افت سرعت هم پیدا کنه
![]()
حجم دانلود شبانه من از 2.5 گیگ رسیده به 1.8 .
معمولا ساعت 2 تا 3 سرعت دانلود پائین بود ولی بعد از اون سرعت به حدود 120 میرسید ولی الان تا ساعت 5 سرعت دانلود 50 k هست بعد از اون میره بالا .
این چه مشکلی سراسرهست که توی یه بازه زمانی خاص در شب اتفاق میوفته و در بقیه ساعات مشکل رفع میشه .
واقعا شانس داری شما. اینترنت که یک مقوله کاملا علمیه در ایران شده یک موضوع شانسی. کاربر به کاربر کیفیت فرق میکنه
شما از چه سرویسی استفاده میکنی؟
1 مگ با ترافیک 5 گیگ .
دوستان این افت سرعت تا کی ادامه داره وجبران این افت کیفیت برامون چه کار میکنند؟
خوب بالاخره کمی اوضاع بهتر شد و الآن دارم با سرعت 40 KB/S دانلود میکنم... ولی باز هم خیلی کمه و پارسال شاید 2 برابر این بود...
به هر حال من که ISP رو عوض میکنم!
در ضمن احســــــــــاس میکنم از حجمم الکی کم میشه!
جبران این افت کیفیت برامون چه کار میکنند؟هیچی!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)