با تشکر مجدد از شما ، مشکل با راه حل اول شما حل شد.
موفق باشید
با تشکر مجدد از شما ، مشکل با راه حل اول شما حل شد.
موفق باشید
با سلام خدمت جناب آقای مجید 20
دیشب کسپر یک فایل به نام packed.win32.black.a پیدا کرد
این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشحالم مشکل آپدیت شما حل شد
دوست عزیز این یک تروجان خطرناک هستش که با ایجاد بک دورهای متعدد در سیستم اقدام به خرابکاری میکند
کسپرسکی این مخرب رو شناسایی و رفع میکنه
البته یادتون باشه بحث پیرامون هر گونه آلودگی رو باید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
سلام
سیستم من یه ویروس گرفته که اولن باعث شده کسپر 7 که تازه دو روز بود اپدیت کردم دیگه اپدیت نشه کسپر میگفت که یه تروجان جنریک پیدا کرده ولی نمیتونه اون قرنطینه کنه و پاک هم نمیشه و بهد که کل سیستم رو با بالاترین تنظیمات هم اسکن کردم چیزی پیدا نکرد. همین ویروس انتی ویروس نود32 رو هم خراب میکنه و باعث اپدیت نشدن اون میشه.
فایلهای مخفی نشون داده نمیشند و درایوها تو یه پنجره دیگه باز میشند.
کسپر واقعن منو نا امید کرد!
دوست عزیز شما باید مشکل خود را در بخش زیر مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نام فایل شناسایی شده رو دقیق عنوان بکنید چون تروجان جنریک ها مربوط به شناسایی هوش مصنوعی کسپرسکی میشوند
قبل از طرح موضوع در بخش اورژانس پست زیر را مطالعه کنید ببینید مشکل حل میشود یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نرم افزار Nero 8 Ultra Edition 8.3.6.0 که حجمش حدود 224 مگابایت بود رو دانلود کردم و قبل از نصب با کسپر اسکنش کردم و کسپر پیغام داد که 2 تا risk ware شناسایی کرد ولی ویروس نیستند.
عکس پیغام:
1- این فایل آلوده هست؟؟
2-با اینکه فایل رو نصب نکردم با این حال, کامپیوتر رو آلوده کرده و یا کاسپر دفعش کرده؟؟(اسکن رو با توجه به تنظیمات گفته شده تا بالاترین درجه گذاشتم و فول اسکن هم کردم ولی کاسپر چیزی نشون نداد و فقط پیغام برای نرو دوباره ظاهر شد. )
3-اگر نرو 9 رو از سایت خودش بگیرم بازم این مشکل هست( کسی تا بحال نرو 9 رو از سایت خوده نرو دانلود کرده و چنین مشکلی داشته؟)
ممنون![]()
Last edited by chopolino; 18-11-2008 at 01:43.
دوست عزیز محصول نرو پس از نصب اقدام به نصب تولبار مخصوص خود را میکند
کسپرسکی نسبت به این برنامه ظنین شده ... البته کسپرسکی بعنوان یک فایل مخرب از آن نام نمی برد
بلکه عنوان میکنه که این تولبار میتونه نتایج وبگردی شما رو ضبط کنه اشاره داره
بنظر میاد نحوه عملکرد برنامه مزبور کسپرسکی را به اشتباه انداخته
نمیدونم مشکل چیه که کسپرسکی با ورژن های جدید نرو در این روزها درگیر شده
بهرحال شما مشکلی ندارید
سلام دوستان
من تو یه شرکتی کار میکنم که با استفاده از lan به اینترنت کانکت میشن ولی به تازگی با نصب کسپر 8 دیگه نمیتونیم از نرم افزار های پرتابل (مخصوصا idm ) استفاده کنیم میخواستم بدونم راهی وجود داره که بشه یه جوری از idm استفاده کرد.
بنده نروی نه 370 مگابایتی رو دانلود کردم کسپر درسته قورتش داد
((گفت دلیتش کن منم کردم))
راستی نرو 9 هیچ چیز تازه ای نداره
به نظر بنده نرو فقط لایت 8.36
تازه به #1 dvd riper هم گیر میدهمیگه پاکش کن
جنابmajid20 ما باید چیکار کنیم?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????//
شما وارد بخش زیر در کسپرسکی شوید
Settings --> System Security --> Application Filtering --> Settings
در بخش Applications ، برنامه IDM را پیدا نموده و به پوشه Trusted منتقل کنید
خب شما برنامه یا پروسه مزبور را به Trusted Zone کسپرسکی وارد کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)