یه سی دی خوب تا 130هزار تومان برای پیکان من معرفی کنید که usbهم داشته باشه کدوم مارم از همه بهتره.
یه سی دی خوب تا 130هزار تومان برای پیکان من معرفی کنید که usbهم داشته باشه کدوم مارم از همه بهتره.
این 2 تا حول هوش بودجه شماست
Pioneer DEH-3250UB
Pioneer DEH-P4150UB
![]()
میخواستم پخش 7250sd با باند 718ex بگیرم ولی نمیدونم چه آمپلی فایری و چه پک کابلی واسش بگیرم.بعداً هم میشه ساب هم بهش اضافه کنم؟چه مارکی؟.لطفا ً راهنمایی کنید
آمپلی:سانداستریم 580
ساب:gt5-12 J.B.L
سیم:گیج 4
سلام خدمت همه دوستان عزيز
مدتيه اينقدر سرم شلوغه كه واقعا فرصت نميكنم حتي ميلهام رو چك كنم.امير جان الان هم اگر ديدي پستم براي ساعت 21:00 هنوز تو محل كار هستم.خلاصه ببخشيد ديگه ،ما پير شديمدوستان بايد جور مارو بكشن
من اين مدل رو نديد،مدل 475a سري رفرنس هست ولي اين مدل رو نميدونم چيه؟
ببين صداي MTX با اون دوتا تقريبا تفاوت داره.اگر دنبال باس كوبشيه MTX خوبه ولي اگر باس نرم و كيفيتي ميخواد هر دوي اونها (آلي و اينفي)مناسبند
آمپهاي گرون قيمت خونگي اغلب تو مدارها از نقره استفاده ميكنن. سري Human Reign برند ساند استريم هم فكر كنم تو بردهاش هست.
اول مبارك باشه و دوم متاسف شدم.بابا چرا دقت نميكنيد. من الان اينهمه ساله كه سيستم بازي ميكنم تا حالا يه بار هم (گوش شيطون كر و چشم شيطون كور و ...) گير ندادن بهم.اميدوارم اسمتون تو آمارشون ثبت نشه.
من هنوز هم با اين سري از پايونير مشكل دارم.كن وود بگير همين كه بچه ها گرفتن. اگر ميتوني برو صداش رو گوش كن. پايونر سريF رو بي خيال شو
1-فقط به خاطر داشتن اكولايزرهاي بيشتر 7250 شايد كيفيت بهتري رو بتوني با تنظيم دقيق بگيري.وگرنه تفاوتي ندارن.
2-شنيدم كن وود خوب داره كار ميكنه.به نظرم فقط يوزر فرندلي نيست وگرنه شايد بهتر ازپايونير باشه. پايونير بعد از يه مدت آدم رو خسته ميكنه صداش.
3-قديم كه حرفي براي گفتن نداشت. بعيد ميدونم الان هم تفاوتي كرده باشه. تو چنتا نمايشگاه صداي سيستمهاشون رو شنيدمفحالم بهم خورد.
4-رو كن وود كار كن به نظرم پشيمون نشي.(قطعي نميگم ها،با توجه به مشخصات كاتالوگي كه ازشون خوندم)
موفق باشيد همگي
ارادت دارم![]()
بلاخره به پارکینگ منتقل شدیم........................البته ایدندفه برای اینکه تو محل خودمونرفتم سر بقالی کارت شارژ بخرم .. ماشین دوبل بود دیم بله زدن زیرشوو من نمیدونم از کجا مثل عجل معلق پیداشون شد
با سلام خدمت اساتید
میخوام یه سیستم صوتی ببندم
موندم چه باندی بگیرم که کیفیت صداش عالی باشه بیس زیاد مهم نیست قیمتشم تا سقف 200هزار
یه ساب توپ هم میخوام
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون از راهنماییت.قیمتشون رو اگه داری ممنون میشم.آمپ 5400 پایونیر چطوره؟
آمپلی:150-160
ساب:55-70
سیم:15-40
پایونیر آمپلی هاش به غیر از یکی دو مدل اصلا بکار نمیخورن.قیمت هم که توهمه!
Bond?
james bond بخر
من Kenwood دوست دارم!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)