پك uni شما خرابه
يكي ديگه گير بياريد درست ميشه
ترتيب خاصي وجود نداره ،خودم قبلا همين مشكل رو داشتم توي پك university هم بود كه يكي از كابينت هام اين مشكلو داشت ولي بعد از مدتي خودش درست شد![]()
پك uni شما خرابه
يكي ديگه گير بياريد درست ميشه
ترتيب خاصي وجود نداره ،خودم قبلا همين مشكل رو داشتم توي پك university هم بود كه يكي از كابينت هام اين مشكلو داشت ولي بعد از مدتي خودش درست شد![]()
دوستان سلام . از راهنمایی شما دوستان تشکر میکنم . من در The Sims™ Life Stories در همون مراحا اول بازی گیر کردم نمیدونم چکار باید بکنم . تصویرش رو میزارم اگر تونستین یه راهنمایی بکنید . نمیدونم چرا این گزینه goodnight نشون داده نمیشه هرچی روی طرف کلیک میکنم این گزینه نمیاد منظورم اون پسره هستش Mickey که اول بازی باید باهاش دوست بشی .شاید متن تصویر واضح نباشه من این متن رو براتون مینویسم .
Operation Get to Know Mickey: Success
I think I've made some good progress with Mickey . I'll hang out with him a bit longer and then say goodnight. there's a lot to do tomorrow.
![]()
Last edited by mehba; 02-11-2008 at 13:21.
عروسک کوکی جون ! اینا رو گرفتم . چجوری کار میکنن حالا !؟
بعدشم این که من از اون سایته نمیتونم دانلود کنم . یعنی بلد نیستم !!! کمک میکنی !؟
خب من به جا کوکی جواب میدم تا خودش بیاد غلط گیری کنه بعدا
بعد از دانلود فایل ها اونا رو از حالت فشرده خارج و در مسیر زیر کپی میکنیم
My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
اگه نبود بادی شاپ رو از اینجا اجرا میکنیم
The Sims 2\CSBin
اون سایت هم فکر کنم modthesims2 رو میگی که خیلی سادس فقط کافی عضو شی که رایگانه و میتونی از تمام امکاناتش استفاده کنی
سلام عرض می شود .
میگما من اگه در مورد بازی The Sims Castaway سوال داشته باشم باید اینجا مطرح کنم ؟
اگه اره لطفا بگید این یارو چوپ از کجا باید بیاره برای ساختن خونه ؟ از همون تیکه های کوچیک چوب روی زمین باید استفاده کنه ؟ بابا اونا خیلی کمه به خدا ، جواب نمیده ! . !یه حموم بخوای بسازی سه روز باید چوب جمع کنی تازه اگه گیرت بیاد .
نمی شه خرید ؟ نقد .!.
![]()
من میدونم دانلودایی که کردم کجا باید بریزم ! فقط نمیدونم تو بازی اون آیتمای ومپایرو چجوری ببینم !!! کمک !
اونا رو منم نتونستم پيدا كنم ، فكر كنم توي وسايل تجاري باشه يك بار كه خواستي يك مجتمع تجاري بسازي بگرد توي وسايلش.
يك ماشين:
2009 Ford F-150
Manufacture: Ford
Name: F-150
Requires: Nightlife
Price: $6,000
دانلود :
سلام من تو این قسمت The Sims™ Life Stories گیر کردم میشه به من کمک کنید. اینم تصویرش .
![]()
با سلام دوست عزیز شما باید با mickey دوست بشی یا به عبارتی رابطه دوستی و عشقی تونو درست کنید
دوستان ! من فکر میکنم کرک یونیور سیتیم خرابه ! کسی نمیدونه از کجا میتونم کرک سالمش رو دانلود کنم !؟
بعد این که من یه چیزایی دانلود کردم اما فقط بعضیاشون تو بازی نمایش داده میشن . مثلا چند تا پری یا چند تا مدل سیمز گرفته بودم و مو و لباس . مو و لباس اومدن اما اون پری ها و اینا رو نمیدونم چرا نیومدن .
بعدش این که این نسخه تین ایجل استاف رو که دانلود کردم پسوندش ام دی اسه . بعد باید با چی بازش کنم ؟ با دایمون تولز باز نمیشه . پسوندش نمیخوره !
راستی! من بالاخره تونستم شبح شم ! تونستم گرگینه شم ! تونستم گیاهی بشم ! ایول ! مرسی میکنم از عروسک کوکی جونم !!! :d
جواب سوالام رو بدید ها !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)