تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 382 از 2403 اولاول ... 2823323723783793803813823833843853863924324828821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهت اِرور نمیده که یوسر و یا پسوردت غلطه...؟
    هر 20 بار یه بار این پیغام میاد ولی اکثراً 651 هست که میگه خطا از مودم هست! چندبار باید تکرار کنم تا وصل بشه!
    سرعت هم که کلاً رو اعصاب میره! 5 دقیقه بالاست! 1 ساعت خرابه!

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان من خط 8 هستم و دامون هنوز خط 8 رو پشتیبانی نمی کنه ( تا 1 یا 2 ماه دیگه)
    الانم دیگه این ASK رفته رو مغزم!

خیلی جالبه که سرعت دانلود تا ساعت 12:59 بالا هست ((البته همچین بالا هم نیست دورو بر 80!) اما به محض اینکه ساعت 1 میشه ، یهو سرعت می خوابه!
    من شبا به زور سرعتم به 5 میرسه

الانم می خواستم warcraft بازی کنم اما پینگ من 3500 هست!!! (یادش بخیر با اینترنت ایرانسل بازی میکردیم پینگ 700 بود)
    به پشتیبانی زنگ زدم میگن نمی دونیم مشکل از کجاست

موافقین یه روز همه به هم بریم ADSL رو از ASK جمع کنیم ؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش شرکت کهکشان پرداز سایتش کار نمیکنه ولی شرکتش کلاه برداری نیست من خودم ازشون قبل از این که ADSL بگیرم کارت اینترنت 30 ساعته 22 ساعته و ... گرفته بودم .
    هر از چند گاهی هم زنگ میزنن به خونه های مختلف و میگن که ما این کارت رو دارم با این قیمت و تبلیغ میکنن که بخری .

ولی کلاه برداری نیست شرکتش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ADSL این شرکت چطوره؟
    یه توضیحی بده

الان دارم به فایل دانلود می کنم
    سرعت دانلود = 6
    ساعت 4.21 بعد از ظهر
    ISP = ASK
    Last edited by moz; 06-05-2010 at 15:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه یعنی من میخوام دروغ بگم سرعت لینک هام پایینه ؟!!

دیشب افتضاح بود کلا 19 کیلو بایت
    ولی امشب 110 کیلو بایت از لینک مستقیم دارم
    البته از چند لینک اگه تک لینک بزارمسرعت بین 50 تا 70 هست
    دوست عزیز
    شما یک بار دیگه پست من رو بخون . معلومه خوب نخوندیش !
    من کی گفتم شما دروغ میگی ؟!
    اتفاقا گفتم مشخصات اکانت من و حتی خط تلفنم مثل شماست و سرعت دانلود مستقیم من هم پایینه !!! اما پهنای باند من و شما کم نشده و اینکه بگی کلا سرعت رفته رو 19 درست نیست. چون با تورنت میشه با سرعت خیلی بالاتر حتی تو شب دانلود کرد و از بقیه پهنای باند استفاده کرد. مثلا وقتی سرعتت با لینک مستقیم 19 کیلو بیشتر نمیشه یعنی بقیه پهنای باندت آزاده اما نمی تونی ازش استفاده کنی . شرکت سرعتت رو به 19 کیلو محدود نکرده اگه اونطور بود به هیچ وجه سرعتت از 19 بیشتر نمیشد ! الانم که 4 عصره سرعتم دقیق رو 190 کیلو بایته .

اون دوستمون هم که مجدد در مورد تورنت سوال کردن . چون اینجا زیاد نمیشه در این مورد بحث کرد یه سری به پستهای قبلی من بزن کامل توضیح دادم :
    پست شماره 3735 تو این صفحه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و پست شماره 3519 تو این صفحه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی.

6. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Birak جان درست میگی سرعت لینک مستقیم توی شب پایینه ولی توی روز همین الان سرعتم 220 هم رسیده ولی شبا خیلی کم تر میشه

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من متوجه نشدم آقای birak دلیل پایین اومدن سرعت تو شب رو چی میدونه اگه محدود کردن سرعت نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

پس چرا اینترنت من اینطوریه؟
    4 بار زنگ زدم به پشتیبانی . میگه همه مشکل دارن!

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای من هم صفحه بزور باز میکنه باید چند بار refresh بزنم تا باز بشه
    حتما بازم کار لنگر نامرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Birak جان درست میگی سرعت لینک مستقیم توی شب پایینه ولی توی روز همین الان سرعتم 220 هم رسیده ولی شبا خیلی کم تر میشه
    درسته الان سرعت خوبه ولی لینک مستقیم تو روزا هم سرعتش اصلا خوب نبود . زیاد ربطی به رز و شب نداشت ! وسط روز هم مثلا نمیشد از رپید باا سرعت بالای 30-40 دانلود کرد ... در ضمن خیلی از سایتا که قبلا به راحتی باز میشد این چند روز اخیر یا خیلی کند بودن یا بعضی ساعات روز اصلا ارور DNS می داد که سرورش اصلا پیدا نمیشه !!!
    دوستان عزیز ! خیلی وقتا اینجور مشکلات مربوط به برنامه ف-ل-ت-ر-ی-ن-گ مخابرات هست ... همه پهنای باند کشور که از سیستم یکپارچه ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ می گذره اول باید از صافی مخابرات بگذره ... یه سری کامپیوترهای سرور با تجهیزات پیشرفته مخصوص این کار تدارک دیده شده. هر چند وقت یک بار هم انواع و اقسام نرم افزارهای هوشمند و غیر هوشمند مثل موش ازمایشگاهی رو شبکه اینترنت ازمایش میکنن ببینن کدوم بهتر جواب میده ... خیییییلی از مشکلات روزمره از جمله کند شدن سرعت تو دانلود از بعضی سایتهای خاص یا دیر باز شده صفحات یا همین ارور DNS و پیدا نکردن سایت سرور ! می تونه ناشی از همون برنامه ها باشه . البته نمیگم ISP ها هیچ مشکلی ندارن . اونها هم خیلی وقتا تاثیر گذار هستن اما اینجور وقتا که مثلا سرعت دانلود مستقیم میاد پایین و سرعت غیر مستقیم ( مثلا تورنت ) هنوز بالاست باید ببینیم مشکل سراسری هست یا فقط اندیشه این مشکل رو داره ؟! دوستان پارس هم که همش میگن سرعتشون پایینه اونا هم شاکی هستن ! افت سرعت هم همیشه تو روزهای مشابه اتفاق میوفته ! یا باید بگیم همه شرکتا با هم هماهنگ می کنن تو روزای بخصوص دسته جمعی سرعت رو بیارن پایین !!! یا اینکه باید متوجه شد بعضی از این مشکلات به جاهای بالاتر برمی گرده . ( البته هنوز مشکل کم بودن سرعت مثل موردی که MOZ عزیز می فرمایند به نظرم استثنا هست و مطمئنم خطشون مشکل داره )
    جمله " برنامه فیل-ترینگ یکپارچه مخابرات" رو تو گوگل جستجو کنین ببینین چه خذماتی داره انجام میشه ! و چه تاسیساتی برای این کار در نظر گرفته شده ! ...

@mehdihamed
    یک دلیل پایین اومدن سرعت درست از 1 شب به بعد به خاطر هجوم کاربرا برای دانلود شبانه هست و در این مورد شکی نیست . اما اینکه شبا اندیشه پهنای باند رو خودش کم میکنه فعلا همچین چیزی رو من نمیبینم ! ( بجر وقتایی که سرعت رو خودشون استاندارد میکنن ) منظورم اینه که اگه این طوری باشه به هییچ وجه و با هیچ نرم افزاری نمی شه سرعت دانلود رو افزایش داد ! و مثلا اگه رو 20 کیلو فیکس کرده باشن غیر ممکنه با تورنت بشه با سرعت بالای 100 تو شب دانلود کرد و اون هم سرعتش از 20 کیلو بیشتر نخواهد شد! در حالی که حتی شبا به راحتی میشه به این سرعت رسید . کافیه چند تا فایل مناسب تورنت داشته باشین و بذارین همزمان دانلود شن . اما مشکل افت سرعت دانلود مستقیم تو این چند مدت اخیر خیلی به شب و روز ربطی نداشت . چون روزا هم بدتر از شب بود !
    من دلیل کاهش سرعت رو اینها میدونم :
    1) دسته گل های جور و واجور مخابرات از لنگر کشتی تو ایتالیا تا انواع نرم افزارهای ف-ل-ت-ر-ی-ن-گ و تکنولوزیهای جدید جهت ایجاد محدودیت .
    2)عدم تقسیم پهنای باند بطور متناسب تو مراکز مخابرات رشت . یعنی سرعتها تو مراکز مختلف مخابراتی برای یه شرکت مثل اندیشه نباید زیاد تفاوت داشته باشه مثلا خط 3 همیشه بالای 200 پهنای باند بگیره و خط 5 همیشه زیر 70 ! البته این مورد کم کم داره بهتر میشه و خیلی وقتا علتش عدم وجود امکانات کافی یا همکاری نکردن یه مرکز خاص مخابراتی با شرکت ISP هست .در ضمن بافت شبکه کابل مسی تو بعضی محلات شهر فرسوده هست و این دیگه از دست شرکتای ISP خارجه ... این مساله خیلی مهمه و مثلا من که خط 3 هستم چون پهنای باند کافی در نظر گرفته شده حتی با هجوم شبانه بازم سرعتم بیشتر وقتا قابل قبوله اما مثلا مرکز 5 که روزا سرعتش به 70 می رسه خب معلومه اگه شب همه هجوم بیارن افت سرعتش خیلی بیشتر از من خواهد بود . به هر حال این یکی از بزرگترین مشکلاته که بعد از عید تا یه حدی بهتر شده . واسه همین می گم پهنای باند کافی موجوده و به نظرم با خرید STM1 هنوز پهنای باند برای اندیشه کم نیومده و این سرعتای کم به اون دلایل نیست . فقط پهنای باند هنوز خوب تقسیم نمیشه .. مال بعضی ها که 727 بودن بهتر شده و از سرعت بعضی ها که بالای 250 سیر میکردن کاسته شده ... حالت ایده آل اینه که همه مراکز سرعتشون نزدیک به هم بشه نه یکی 70 اون یکی 270 ! این کار هم زمان میبره و دوستانی هم که مشکل سرعت خیلی حاد و غیر عادی دارن ( مثل موز عزیز ) حتما باید پیگیرش باشن تا شرکت حلش کنه . اگه هم نشد بعد از تحقیق میتونن برن یه ISP دیگه که واسه همون خط بهتر جواب میده . نیازی هم به امضای دسته جمعی نیست ! اگه مشکل قطعی چند روزه اینترنت رو بتونین تحمل کنین خیلی راحت میشه به هر جای دیگه کوچ کرد فقط این نکته رو هم یادتون باشه سرعت یه کم بالاتر یا قیمت کمی پایین تر همه چیز نیست ...
    3) من آخرین دلیل رو برای افت سرعت اخیر همون هجوم برای دانلود شبانه میدونم .چون بازم به نظرم دلیل اولی و دومی رو این قضیه بیشتر تاثیر گذاشته .
    کلا همه چی درست میشه زیاد واسه اینترنت حرص نخورین ! زندگی هم همش دانلود نیست !

12. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •