اینقدر از این ضد حال ها زده به ما کیشی !! تعدادش از دستم در رفته !!یک ضد حال اساسی هم به همه ما میزنه![]()
اینقدر از این ضد حال ها زده به ما کیشی !! تعدادش از دستم در رفته !!یک ضد حال اساسی هم به همه ما میزنه![]()
بابا ولکنین ساسکه رو
نجی ک مرد دیگه افسرده شدم
حالا هم امروز اروچی میاد ببینیم چ میکنه![]()
دوستان مانگای 635 منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانگای امروز که چیز خاصی نداشت !!!
یه جورایی فقط بهانه ای بود برای کاگه ها .. این دختره کارین نقش ساندیس رو داره .. هر کی میاد یه گاز بهش می زنه و خوب می شه !!!![]()
من نفهمیدم ساسکه جریانش چی بود ! یکی روشنم کنه : دی
به نظر مرسه ساسکه حرفش با عملش یکی نیست .. یعنی می خواد به تنهایی کار رو پیش ببره.. گویا همچنان حس غرورش رو داره و احتمالا دنبال جیوبی هستش و برای مهر کردن داخل خودش می خوادش .. فعلا که نشون نمیده ..من نفهمیدم ساسکه جریانش چی بود ! یکی روشنم کنه : دی
من نفهمیدم اینها می خوان جیبوی رو بکشن .. مگه بیجو ها هم از بین می رن ؟؟
.................................................. .........................
منتظر دیدن سوناده و پدر بزرگ هاشیراما و میناتو با هم هستم !
هنوز هم فکر می کنم بین سوناده و میناتو یه رابطه ای وجود داره !
اخه سوناده اصلا هر وقت در مورد میناتو با جیرایا صحبتش می شد اخماش تو هم می رفت( یه جا روی نیمکت با جیرایا صحبت می کرد و خیلی دپرس شد وقتی صحبت از میناتو شد ! ) و وموقع حمله پین به دهکده هم یاد و خاطره دو نفر براش زنده شد ( وقتی ناروتو یهو زد پین اول رو ناک اوت کرد !) جیرایا و میناتو که هر دو مرده بودند !
یه پست هم قبلا ها داده بودم که احتما می رفت سوناده مادر میناتو باشه ..
ساسکه که نمیتونه جینچوریکی بشه ... باید بدن سنجو رو داشته باشه . پس قضیه جینچوریکی شدن جوبی رد میشه
بیجوها هم از بین نمیرن ... اونا در اصل انرژی هستن که هر کدوم بک یک شکل خاص نمایش داده شدن . انرژی هم که طبق قانون از بین نمیره و از شکلی به شکل دیگه در میاد
در مورد میناتو و سوناده هم فکر نکنم رابطه خاصی داشته باشن . میناتو که مال خاندان نامیکازه بوده و اصلا چه دلیلی داشته که جیرایا و سوناده نخوان در مورد اون صحبت کنن و بگن پسرشونه .
در ضمن سوناده با جیرایا رابطه ای نداشته و قبل تر از اون با دان بوده و بعد از اون فکر نکنم با کس دیگه ای رابطه داشته .
جیرایا قبل از مرگش و زمانی که میخواد به دهکده باران بره پیشنهاد خودش رو برای سوناده مطرح میکنه . اگه قبلا با هم بودن پس سوناده نباید اینطوری جا میخورد و تعجب میکرد.
کلا به نظر من میناتو فرزند اونا نیست![]()
من نگفتم میناتو فرزند جیرایا و سوناده بوده .. گفتم میناتو ممکنه فرزند سوناده و دان بوده باشه .... اخه هیچ گذشته ای از پدر و مادر میناتو نداریم .. هوکاگه به این بزرگی هیچی نداشته باشه خیلی نامردی هستش ... بعدشم چرا باید سوناده وقتی ناروتو پین اول رو زد جیرایا و میناتو بیاد جلو چشمش !! حالا جیرایا رفیقش بوده و ناروتو شبیهب بهش بوده و میناتو چه دخلی داشته بهش ؟؟؟در ضمن سوناده با جیرایا رابطه ای نداشته و قبل تر از اون با دان بوده و بعد از اون فکر نکنم با کس دیگه ای رابطه داشته .
موقعی هم که جیرایا در مورد میناتو صحبت می کرد همیشه اخم های سوناده تو هم بود گویا دوست نداشت یاد و خاطره از میناتو بشه ( یادمون نره که میناتو هم مثل دان و برادر سوناده و نارتو ارزوی هوکاگه شدن داشت !)
بعدشم این ژن سنجو چه جوری وارد بدن ناروتو شده پس .. کوشینا که اوزوماکی بوده و فقط یه باز زن هاشیراما رو دیده و اصلا هم با هاشیراما نسبتی نداشتند .. پس این ژن سنجو برای جینچوریکی شدن چه جوری وارد بدن ناروتو شده ..
فکر کنم کلا نیازی به ژن سنجو نیست اینجوری باشه تمام اون 7 تا جینچوریکی قبلی همشون سنجو بودن !!!! . .. پس در این صورت ساسکه هم می تونه جینچوریکی بشه ..
Last edited by kortol; 23-06-2013 at 12:05.
636 هم اومده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرشو کسی فهمید ؟
کلا :
1 . اوبیتو چطور نصف صورتش اونطور شد ؟
2 . مادارا چی کار کرد ؟ اوبیتو رو کشت ؟ میخواد بکشش رین تنسه کندش ؟
ویرایش : جواب دومیو تو ویکی پیدا کردم .
Last edited by Arrowtic; 26-06-2013 at 22:52.
انگار مادارا قدرت اراده خودشو وقتی که اوبیتو رو ترمیم میکرده توی اون قسمت گذاشته تا در همچین شرایطی که اوبیتو نافرمانی میکنه بتونه اونو کنترل کنه...مثل زتسو که نصفه سیاهش اراده ماداراس...
احتمالا اوبیتو بعد از احیای مادارا کشته میشه (توسط فن نه توسط مادارا!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)