یه مشکل خیلی بزرگی که تغییر نام کاربری داره اینه که دیگه خیلیا وقتی که طرفو میبینن نمیشناسنش...
اگر یه قسمتی تو پروفایل اضافه میشد که نام کاربری قبلی اونجا نوشته میشد.خیلی خوب بود.مثل شناسنامه که صفحه توضیحات داره!
یه مشکل خیلی بزرگی که تغییر نام کاربری داره اینه که دیگه خیلیا وقتی که طرفو میبینن نمیشناسنش...
اگر یه قسمتی تو پروفایل اضافه میشد که نام کاربری قبلی اونجا نوشته میشد.خیلی خوب بود.مثل شناسنامه که صفحه توضیحات داره!
ظاهراً مديران و ناظران و همچنين كاربراي رده بالا ميتونن از آواتارهاي GIF استفاده كنن !!!
نگيد كه از قديم داشته ، من ديدم كه جديدا آواتارشون رو عوض كردن و از نوع متحرك گزاشتن !!!
متاسفانه اطلاعات بیشتری در در اختیار قرار نمیده.همون عکسی که گذاشتم گویا هست.
لازم هست ذکر کنم قبلا چنین مشکلی رو نداشتم و اشکال هم پس از آپدیت شدن و دستکاری تو تنظیمات نیست که موجب اخطار آنتی ویروس بشه.![]()
منظورت به منه دوست خوبم؟
من دیـــشب به طور اتفاقی متوجه شدم که این امکان رو دارم ... تا دیــتشب نمیدونستم
اگر مشکلی هست و شما ناراحتی ، بگو آواتر ثابت بذارم![]()
سلام دوست خوبم
راستشو بخواي من خيلي دلم ميخواست آواتار GIF بذارم ولي نميشد ، گفتن كه ديگه نميشه ، اونهايي كه آواتارشون GIF هست از قديم الايام داشتن ولي نگفته بودن كه بعضي كاربران ميتونن !!!
نه ، من در حدي نيستم كه به كسي بگم چيكار كنه ، اتفاقاً آواتارت هم جالبه
ولي فكر ميكنم اگر ديگران هم چنين امكاني داشته باشن خيلي خوب ميشه ، ديگه فكر نكنم مثل گزاشتن لينك فعال احياناً مشكلي ايجاد كنه .
Last edited by ata.royalfalcon; 16-08-2011 at 11:01.
ایشون عنوان کاربریشون کاربر حرفه ای انجمنه. احتمالا ادمین ها برای این گروه دسترسی آو.اتار گیف رو تنظیم کردن.
خوب شما هم سرپرست ناظرین ، برای شما هم فعاله![]()
Last edited by Mohammad.7225; 16-08-2011 at 12:04. دليل: اشتباه توی نوشتن سمت بابک
منم دو سه ماه میشه که درخواست تغییر نام کاربری دادم و با این که جناب بابک گفتن تغییر میکنه تا حالا تغییری نکرده!
یکی از دوستام اینجا رو بهم معرفی کرد من اومدم درباره فیلما صحبت کنم ولی اینجا که بخش فیلم نداره.
دلیلی نداره دروغ بگم ! میتونم نشون بده 24 آگوست میشه 7 ماه
بازم دلیلی نمیبینم دروغ بگم ، 2 ماه پیش به میثم گفتم ..
الون اگه من به نهاد ریاست جمهوری نامه نوشته بودم تا الان جوابش میومد ، میبینی که سورنا چی میگه .. !
بعدشم دیگه هر چه قدر هم شلوع باشه کلاتو قاضی کن باید 7 ماه طول بکشه ؟
بعضی بر چسب ها رو هم نچسبونین الان به من که قصد تشویش داره من سوالم رو از سرپرست ناظرین و مدیر کل
پرسیدم بعد اومدم تو این تاپیک مطرح کردم .. 2 ماه گفتم از پیغام خصوصیم به آقا میثم گذشته ...
Last edited by M O B I N; 16-08-2011 at 18:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)