ولی من میگم رونالدو ارزشش رو داره.حالا که روبینهو رفت باید رونالدو رو بگیریم![]()
ولی من میگم رونالدو ارزشش رو داره.حالا که روبینهو رفت باید رونالدو رو بگیریم![]()
دوستانی که طرفدار رئالن این مطلب رو بخونن..........و اگر سرنوشت تیمشون براشون مهمه نظرشون رو بگن......
بازم فصل نقل و انتقالات و حواشی رئال.........
حواشی که همیشه دل هواداران رئال رو خون کرده.......
من از شما دوستانی که طرفدار رئال هستید می خوام که نظر خودتون رو در مورد بازیکنان مورد نیاز رئال بگید......
به نظر من الان رئال تیمه خوبی داره و به ابر ستاره هیچ احتیاجی نداره........رئال فقط یه مهاجم میخواد که اونم یه بازیکن جوون خیلی براش بهتره........
یادم نمیره که به خاطر همین فصل نقل و انتقالات اون تیمی رو که قهرمان اروپا شد رو از دست دادیم تا چهار سال از بی جامی بترکیم.........حالا هم میترسم که همون بلا سرمون بیاد......خوهشا یاد اون زمانی که ما قهرمان اروپا شدیم بیوفتید.......حالا به سال های بعدیش هم فکر کنید.....یکی از اون نقل و انتقالات رو براتون می گم........
اومدن پسر طلایی انگلیس به رئال.....هر چند دیوید بکهام واقعا بازیکنی عالی بود اما به نظر من این یکی از احمقانه ترین خریدهای رئال بود........اما دلیلم چیه....ما برای سمت راست خودمون پدیده ای بنام فیگو رو داشتیم......و خوب همونطور که انتظار می رفت اومدن بکهام باعث نیمکت نشینی فیگو و مشکل اون با مسئولین تیم شد که منجر شد ما این پدیده رو مثل ماکله له که تا همین دو سال پیش هنوز هم از رفتنش پشیمون بودیم و یا مورینتس که اگه الان توی رئال می موند به نظر من اگه به خوبی رائول نمیشد حداقل میتونست یه ذوج مناسب براش باشه.ویا استیو مک منمن که در وسط زمین عالی بازی میکرد و خیلی های دیگه.........از دست بدیم.....
الان دقیقا همین مسئله داره سر روبینهو میاد......هر چند من خودم معتقدم که رونالدو میتونه جز 10 بازیکن برتر تمام تاریخ بشه اما به هر حال روبینهو تویه رئال خوب جا افتاده و تیم خوب کار میکنه.....فراموش نکنید که با اومدن رونالدو به رئال علاوه بر روبینهو بازیکنی مثل هیگواین باید خیلی نیمکت نشین باشه چون احتمالا در مقابل با روبن کم میاره و مطمئنن مربی اونو جایگزین رونالدو نمیکنه..............رئال الان تیم جونی داره و باید قدرش رو بدونه........
فکر کنم بهتر باشه ما رونالدو رو سه یا چهار سال دیگه بیاریم که تا اون موقع چند تا از این بازیکنا از فوتبال خداحافظی کردن....پس جای خالی برای بازیکنای جوون باز میشه...........
حتما نظرتون رو بگید تا بدونیم هر انفاقی برامون میوفته خوبه یا نه..........
منتظر نظرتون هستم........
اگر دوست داشتید هر روز در مورد یکی از بازیکنها و یا پستها صحبت کنیم تا بیشتر به نیاز های تیم پی ببریم.........
نظرتون رو در مورد اومدن رونالدو بگید........
سلام خدمت همگی دوستان:
خوب اول که با صحبتهای گاگو نمیدونم با چه زبونی بگم که موافقم خیییییییلی خیییییییییییلی هم موافقم اصلا ما این اسکلت تیممون عالیه و هیچ مشکلی نداره فقط باید حد اکثر سه بازیکن بگیریم یکی در دفاع یکی میانه و یکی حمله که وقتی بازیکنهای اصلی مون مصدوم و یا محروم شدن مثل بازی با رم بدبخت نشیم وگرنه من همین هیگواین ستاره جووان تیممون رو به صد تا دروگبا عوض نمی کنم.
و دیگر اینکه دوستان عزیز و گرامی به نظر من هم گرچه واقعآ دوست داشتم رونالدو بیاد ولی عاقلانه تر اینه که نیاد و روبی رو حفظ کنیم و بجاش این بازیکنها رو بخریم:
1گو
2:هانتلار
3:ویا
4:یه دفاع محکم و خوب
تموم نیاز نیست ده تا بازیکن بخریم اصل تیم و اسکلت تیممون عالیه نباید بهش دست زد.
مطمئنّاً رونالدو......
...زیدان صاحب داره....
همون رونالدو![]()
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بی خیال داداش....با مرام.......![]()
باشه شما زیدان(سرور مایی)
فعلا" که اومدن رونالدو هی داره درصدش می یاد پایین...
دوستان نظرشونو گفتند..منم می خوام نظرم و بگم..
من عاشق بازی هجومی و هیجان انگیز از یه تیمم...حرف شمام درست که قیمت خرید رونالدو خیلی زیاده ولی به نظر شما نمی ارزه...بوسیله رونالدو یاشکاه نمی تونه پوله بیشتر از راه تبلیغاتو ...بدست بیاره ...خودتونم میدونید رونالدو خیلی طرفدار داره...از قدییم می گن یه چیز که گرون بود حتما" یه حکمتی توش هست دیگه...به خاطر همین خیلی دوست دارم رونالدو بیاد رئال و بقیه تیما بفهمند که با چه تیمی طرفند....
چاکرم داش کریس جونم!
منم به طور کل با اومدن کریس موافقم...ولی اصولاً نمی تونم تحمّل کنم یه بازیکن رئال رو سر کار بذاره و معطل کنه.... حالا حتی اگه این بازیکن کریس باشه که یه نمور ازش خوشمم میاد...
ولی در کل یه کمی نگران کار رئالم...به نظرم داره یه کم دیر میشه برای جذب بازیکن....البته به نظرم اصلاً کلّاً امسال فصل نقل و انتقالات خیلی سوت و کور بود...
حالا رونالدو بیاد رئال ..کار نداریم چه بلایی سرمون در آورد ...خدابخیر کنه این نقلو انتقالاتو .....آرزو می کنم این فصل رئال تیمو خوب ببنده و مهمتر از همه بازی تماشاگر پسند داشته باشه ... درسته جام و می دند به تیمی که می بره اما اگه یه تیم نتیجه گرا بشه و همش به فکر بردن باشه و اون بازی هیجانی که تماشاگر دوست داره نکنه مطمئنا" در درجه اول به خودش ضربه می زنه...باعث می شه کسی که داره فو تبالو می بینه بلند شه بره ... پس به نظر من میتسر ری ..رونالدو و امثال اون خیلی می تونند رو درآمد یه باشگاه تاثیر داشته باشند...
Last edited by iammahdi; 07-07-2008 at 14:44.
سلام بچه ها - آقا من نظرات فرناندو داش روبی وداش رائول رو به شدت تایید میکنم و با داش کریس هم که گفت رونالدو برا تبلیغ خوبه موافقم درست مثل بکهام چون اون زمان هر کی حتی اگه نمیدونست رئال چه تیمی هست میرفت لباس دیویدو میخرید - ولی من نظر خودم بیشتر به غیر از کریس رو بازیکنای اسپانیایی هست مثلا خیلی دوست دارم reyes برگرده یا تورس رو از لیورپول بگیرم وهمچنین فابرگاسه عزیز .........
شما نگران نباش اگه کریس نیومد من میشم دیوید که عشقه خودمه داش راموسم میشی شماباشه شما زیدان(سرور مایی)
فعلا" که اومدن رونالدو هی داره درصدش می یاد پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)