/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /
بكن باوئر: بارسلونا لايق قهرماني بود
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه بايرنمونيخ گفت: فينال رم نشان داد بارسلونا لايق قهرماني بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، فرانتس بكن باوئر عنوان كرد: در وهله نخست و با يك نگاه كوتاه و مختصر به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، مي توان گفت كه دراين جدال، بارسلونا به واقع تيم بهتر ميدان بود. به نظر من بارسلونا هماني بود كه قبلا سراغ داشتيم؛ تيمي با سرعت زياد در رد و بدل كردن پاس و رفتن به سمت دروازه حريف.
وي كه اين ديدار را براي براي شبكه تلويزيوني پرمير تحليل و تفسير كرد، اظهار داشت: دراين ديدار همه ديدند اگر به بارسلونا اجازه بازي داده شود، ديگر براي تيم بزرگي نظير منچستر، فرصتي براي بردن باقي نخواهد ماند.
بكن باوئر ادامه داد: من همين واقعيت را از بارسلونا در بازي چند هفته قبل برابر بايرن، از نزديك تجربه كردم. تجربه اي كه براي من بخاطر مسئوليتم در بايرن، بسيار دردناك بود. حال با اين تعاريف، چيزي غير از اين باقي نمي ماند كه بگويم بارسلونا شايستهترين تيم باشگاهي امسال اروپا براي كسب عنوان قهرماني اروپا بود.
تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.