تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 413 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /
    بكن باوئر: بارسلونا لايق قهرماني بود
    خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه بايرن‌مونيخ گفت: فينال رم نشان داد بارسلونا لايق قهرماني بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، فرانتس بكن باوئر عنوان كرد: در وهله نخست و با يك نگاه كوتاه و مختصر به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا،‌ مي توان گفت كه دراين جدال، بارسلونا به واقع تيم بهتر ميدان بود. به نظر من بارسلونا هماني بود كه قبلا سراغ داشتيم؛ تيمي با سرعت زياد در رد و بدل كردن پاس و رفتن به سمت دروازه حريف.
    وي كه اين ديدار را براي براي شبكه تلويزيوني پرمير تحليل و تفسير كرد،‌ اظهار داشت: دراين ديدار همه ديدند اگر به بارسلونا اجازه بازي داده شود، ‌ديگر براي تيم بزرگي نظير منچستر،‌ فرصتي براي بردن باقي نخواهد ماند.
    بكن باوئر ادامه داد: من همين واقعيت را از بارسلونا در بازي چند هفته قبل برابر بايرن، از نزديك تجربه كردم. تجربه اي كه براي من بخاطر مسئوليتم در بايرن،‌ بسيار دردناك بود. حال با اين تعاريف،‌ چيزي غير از اين باقي نمي ماند كه بگويم بارسلونا شايسته‌ترين تيم باشگاهي امسال اروپا براي كسب عنوان قهرماني اروپا بود.
    تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

ولي سينا جان به اين والدز نميشه اطمينان كرد !!!

فصل بعد اگر يك دروازه بان بهتر بخريم عالي ميشه
    محمد جان بابت اخبار ممنون. همرو خوندم.

راجع به والدز هم نمک بازیه دیگه. باعث میشه همیشه منتظر حرکتش باشیم. هیجان میده و جلوی یکنواختی رو میگیره. تو مراسم پایانی هم که فکر کنم داد زد 2 تا تمااااممممم. کار منچسترو ساختیم. باحال بود. بعد از دادن کاپ به گوواردیولا توسط آنری.

... 1- اگه ژاوي هم هميشه همينطور بازي كنه ديگه بهترين بازيكن جهان ميشه! هم اخلاق هم بازي!
    شيفته اخلاقشم!
    2- راستي تو بازي با منچستر با كريس رنالدو بعد از خطاي كريس روي پويول باهم درگيري لفظي داشتن؟ چي ميگفتن به هم؟ ژاويو و كريسو ميگما!
    3- من بازي را ضبط كردم صب كه پا ميشم هي نگاه ميكنم! اونجايي كه پويول كريس رنالدو رو دريبل ميكنه! آي آي!
    1- اخلاق رو منم حسابی ازش خوشم اومده. بازی هم که کل دنیا تحسینش می کنند.
    2- سخت نگیر. رونالدو قاطی کرده بود دیگه.
    3- ناکس تنهایی؟ من هنوز فیلم کامل رو نگرفتم. واقعا حرکات دیدنی بود. مثلا تک به تک پویو رو داشتی؟ با چه پاسی رفت تو. منچستر تنها موقعیتش جلوی دروازه در اثر برخورد توپ به یک بازیکن بارسا که روی زمین افتاده بود به وجود اومد. اون هم که والدز کریس رونالدو رو ناکام کرد.

بهترین حمله که بارسا بود بدجوری بهترین دفاع که منچستر بود رو کوبید. خیلی راحت.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

2- سخت نگیر. رونالدو قاطی کرده بود دیگه.
    سخت نمي گيرم! مي خوام بدونم چي به همديگه ميگفتن! نمي دونم كسي يادش هست يا نه! من كه دوباره بازي را ديدم متوجه اين صحنه شدم! حدود 5-6 ثانيه دارن باهم حرف ميزنن!
    مي خوايين كاتش كنم يه جايي آپ كنم! ها؟
    بهترین حمله که بارسا بود بدجوری بهترین دفاع که منچستر بود رو کوبید. خیلی راحت.
    من سرجمع كه حساب كردم منچستر بايد 5 تا ديگه ميخورد!
    1- تك به تك آنري
    2- ضربه آزاد ژاوي كه به تير خورد
    3- تك به تك پويول
    4-تك به تك مسي كه اتوئو اون پاس وحشتناكش رو انداخت بعد مسي اعتقاد به خطا روش داشت! جان اوشي شارژش كرد! مگه ميشه توپ بياد رو پاي چپ مسي توي بهترين زاويه و اون نتونه حتي پا به توپ هم بزنه؟
    5- حالا فعلا يادم نمياد! فك كنم اين يكيش گل شد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

سخت نمي گيرم! مي خوام بدونم چي به همديگه ميگفتن! نمي دونم كسي يادش هست يا نه! من كه دوباره بازي را ديدم متوجه اين صحنه شدم! حدود 5-6 ثانيه دارن باهم حرف ميزنن!
    مي خوايين كاتش كنم يه جايي آپ كنم! ها؟
    اون صحنه رو من فقط یکبار دیدم. اگر به نظرت انگلیسی صحبت می کردن کات کن بزار. لبخونی می کنیم. (:

راستی روحیه و عکس العمل آنری وقتی اتوئو گل اول رو زد چک کن. کمی غیر عادی بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

راستی روحیه و عکس العمل آنری وقتی اتوئو گل اول رو زد چک کن. کمی غیر عادی بود
    چرا؟؟
    من الان ديدم! مشكلي نداشت كه ! اومد سوار اتوئو شد ! بعدش هم چند ضربه بهش زد! كدوم صحنه رو نگاه كنم؟
    اون صحنه رو من فقط یکبار دیدم. اگر به نظرت انگلیسی صحبت می کردن کات کن بزار. لبخونی می کنیم. (:
    مگه رنالدو اسپانيايي بلده؟ حتما اينگليش صحبت ميكنن ديگه !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

1- چرا؟؟ من الان ديدم! مشكلي نداشت كه ! اومد سوار اتوئو شد ! بعدش هم چند ضربه بهش زد! كدوم صحنه رو نگاه كنم؟

2- مگه رنالدو اسپانيايي بلده؟ حتما اينگليش صحبت ميكنن ديگه !
    1- اونی که میاد سوار اتوئو میشه اینییستا هست. آنری اولش میره تو دروازه و توپ رو برمیداره. بدون هیچ هیجانی می ایسته و به نظرم چند لحظه بعد هم توپ رو شوت میکنه.

2- این همه رئال رئال میکنه و رئال کریس کریس میکنه. بلد نیست؟ ای بابا. چه ربطی داشت. نمی دونم.

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

Ariensport.com: " سسک فابرگاس " کاپیتان آرسنال اظهار داشت پس از قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان، تمامی بازیکنان خواهان حضور در این تیم هستند.

" فابرگاس " در سال 2003 از بارسا جدا شد و به توپچی‏ها پیوست. بازیکن تیم ملی اسپانیا مرتبا از بازگشت به تیم محبوب خود و لیگ اسپانیا صحبت می‏کند و حالا نمایش پرقدرت بارسا را ستایش می‏کند.

او به ONA FM گفت:« در حال حاضر چه کسی دوست ندارد برای همچین تیمی بازی کند؟ احتمالا آن‏ها بهترین تیم هستند که من در تاریخ بازی‏ام دیده‏ام و خیلی از دوست‏های من آنجا هستند که همیشه با من درباره چیز‏های بزرگ صحبت می‏کنند. رویای همه بازی کردن در تیمی است که دوست دارند.»

" تیری آنری " مهاجم سابق توپچی‎‏ها موفق شد قهرمانی لیگ قهرمانان را به افتخاراتش اضافه کند و " فابرگاس " یکی از اولین کسانی بود که به این بازیکن فرانسوی تبریک گفت.
    او در ادامه گفت:« من با او دیروز صحبت کردم و آن تنها افتخاری بود که او به دست نیاورده بود. او لذت برده است. گواردیولا به او ایمان دارد. آنری هم‏اکنون همه چیز دارد و من نمی‏دانم چند بازیکن افتخارات او را دارند.»

منبع:اسکای اسپورت

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

ترکیب احتمالی بارسا در بازی آخر لالیگا مقابل لاکرونیا

Valdes, Sylvinho, Puyol, Sanchez, Abidal, Hleb, Gudjohnsen, Keita, Pedro, Bojan, Eto'o

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیش بینی سایت گل هم بخاطر مهم نبودن بازی برای بارسا و ظاهرا شانس داشتن لاکرونیا برای لیگ اروپا 2 1 به نفع لاکرونیا هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بفرمائيد! البته ببخشيد دير شد!‌ كار واجب داشتم!‌ بساط كات هم جور نبود!
    خيلي تند حرف ميزنه نميشه فهميد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •