از کدوم شهری
تهران فقط واسه تهرانیها هس
جاهای دیگه فقط پشتیبانی شهر خودشون
تازه یه نمایندگی هایی مثل جمعه زاده تو مشهد اصلا سمتشون نباید رفت
از کدوم شهری
تهران فقط واسه تهرانیها هس
جاهای دیگه فقط پشتیبانی شهر خودشون
تازه یه نمایندگی هایی مثل جمعه زاده تو مشهد اصلا سمتشون نباید رفت
سلام
عرفش اینه عزیز. اونطور که مسئول نمایندگیا گفت بهم، فن آوا فقط در تهران و البرز خودش فروشنده هست اما در جاهای دیگه فقط نماینده ها. به عبارتی فن آوا فقط تامین کننده هست و نماینده ها فروشنده. متاسفانه هیچ نظارتی هم بر قیمت نمایندگی ها نداره!بهشون گفتم اینجوری به اعتبار شرکت لطمه میخوره، زنه یه مکثی کرد و گفت چی بگم. پیشنهاد دادم یا سراسری خدمات بدن یا نمایندگی ها رو وادار کنن هم قیمت شرکت سرویسا رو ارائه بدن یا حداکثر تا 10% گرون تر نه دیگه اینقدر زیاد ( 512 نامحدود برنزی در البرز و تهران 24500 هست در حالیکه در خیلی از جاهای دیگه میدن 110 تا 200 هزار تومان!!!
).
سرویس گرفتن از تهران به این شکل نیست، معمولا تماس های تهران باعث میشه که تهران نمایندگی رو زور کنه که خدمات رو به کاربر درخواست دهنده به هر نحوی که هست ارائه بده. وگرنه اونجور که خودشون میگن تهران مستقیما سرویس به جاهای دیگه نمیده.
زبونتو گاز بگیر!اگر اینکارو بکنن که سرعت من میشه 5 کیلوبایت بر ثانیه!!!
![]()
آره همه ی دست خودشونه تازه میگفت حجمی رو نا 6 میتونم ببندم
ولی نامحدود همیشه یه کیلو بایت پایینتر میبدن از یه ذره هم نمیگذرن
خب میگم یه 10 کیلو بالا ببند بشه سرعت خودش قبول نمیکنه
راستی وقتی نا محدود داشتی خطت نوسان داشت
مثلا یه مواقعی میزنه تا 140 150 میره یه موقع 90
فقط بدیش نداشتن اطلاعت کافی شغلشونه
آدم سرسام میگیره بخواد چیزی بهشون بگه
درسته من از مشهد هستم منو به نمایندگی محسن قلی زاده که بلوار دستغيب وصل کردن هردوبار که تماس داشتم با تهران دفتراصلی
برای من فقط 1 کیلوبایت پایینتر بسته بود که تاثیری هم نداشت! نمایندگی تون خیلی رند تشریف دارنا... یه حال اساسی باید بهش بدید!
اون موقع که 512 نامحدود داشتم اکثرا - 90% اوقات - بین 60 تا 70 در نوسان بود. بعضی مواقع تا 40 یا 30 هم سقوط میکرد و بعضی مواقع تا 200 هم میرفت بالاالبته این بعضی مواقع کمتر پیش میومد و بیشتر نوسان بین همون 60 تا 70 بود
خدا رو شکر تابحال هرکی به من خورده سوادش خوب بوده![]()
خب میخوای بگیری از همونجا بگیر تر جیحا همه نتها رو 1 ماهه بگیرین
اگه خراب شد ضرر کمتر ببینی
تو صبا که یکی شش ماهه گرفته به بقیه میگه تخلیه کنید که سرعتم بهتر شه
مگه شرکت به این چیزا توجه میکنه هر زمان بخواد میبره پایین یا بالا
راستی چرا فن آوا هزینه رانژه رو 6 تومان میگیره؟ مگه 5 تومان نیست؟
صبح موقع ثبت نام گفتم نصب رو خودم انجام میدم که گفت هزینه نهایی میشه هزینه سرویس + 6 تومان رانژه
آقا دمتون گرم
اینطور که از بقیه تاپیک ها هم به نظر میاد، همین فن آوا از بقیه بهتره
فقط یه چیز دیگه
سرویس چند ماهه نداره؟ مثلا 3 ماهه، 9 گیگ، 1024!
من واسه قسمت روزانه ، ماهیانه 2 گیگ هم زیاد میارم! (عموما کارم با شبه)
مثلا 3 ماهه ، ماهی 2 گیگ ، 1024 کارمو کامل راه میندازه! (گرچه شبا در مجموع سه ماه ، تو صبانت تقریبا 100 گیگ دان کردم که یهو فاتحه سرویسا رو خوندن)
و اینکه من از کجا باید بفمم که به کدوم نمایندگی فن آوا زنگ میزنم؟ میگن خودشون؟
کدوم نمایندگی از بقیه بهتره؟
(مشهد - فرشچی)
Last edited by zetsou; 06-09-2014 at 21:53.
کسی در اصفهان از این شرکت اینترنت نگرفته است
می خواستم کدام نمایندگی؟
سلام fanavaphone. Ir برین نمایندگی اصفهان هست 95010005 شمارشونه. اتفاقا مسوول بخش adsl نمایندگی اصفهانش اقای معین هست ک واقعا کار درسته من شخصا میتونم بگم از تمام ispها ب جز داتک سرویس داشتم کسی را مثل ایشون ندیدم اینقدر پیگیر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)