تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 399 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان انتخاب رشته بدون آزمون کاردانی به کارشناسی از سایت سنجش زمانش با رشته های با آزمون کاردانی به کارشناسی فرق میکنه؟ بنده یه سریال اعتباری کاردانی به کارشناسی بدون آزمون (دانشگاه های غیرانتفایی) از سایت سنجش خریداری کردم اما وارد این قسمت که میشم برای انتخاب رشته، میگه سریال کارت درست نیست! قضیه چیه..!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان انتخاب رشته بدون آزمون کاردانی به کارشناسی از سایت سنجش زمانش با رشته های با آزمون کاردانی به کارشناسی فرق میکنه؟ بنده یه سریال اعتباری کاردانی به کارشناسی بدون آزمون (دانشگاه های غیرانتفایی) از سایت سنجش خریداری کردم اما وارد این قسمت که میشم برای انتخاب رشته، میگه سریال کارت درست نیست! قضیه چیه..!

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توی اون قسمت اول باید مشخصات کارت ثبتنام رو وارد کنید نه انتخاب رشته.

4. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

توی اون قسمت اول باید مشخصات کارت ثبتنام رو وارد کنید نه انتخاب رشته.
    پس ثبت نامه بدون آزمون یه تاریخ دیگه شروع میشه.. چون سریال ثبت نام بنده فقط شماره سریال و شماره پیگیری داره و نه شماره پرونده و هیجچ جا هم شماره شناسنامه و اینارو وارد نکردم موقع خرید.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس ثبت نامه بدون آزمون یه تاریخ دیگه شروع میشه.. چون سریال ثبت نام بنده فقط شماره سریال و شماره پیگیری داره و نه شماره پرونده و هیجچ جا هم شماره شناسنامه و اینارو وارد نکردم موقع خرید.
    ثبتنام خرداد بوده که تموم شده چه کسانی که انتخاب رشته بر اساس کنکور بوده و چه کسانی که بر اساس سوابق تحصیلی بوده باید ثبتنام میکردند.

7. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ثبتنام خرداد بوده که تموم شده چه کسانی که انتخاب رشته بر اساس کنکور بوده و چه کسانی که بر اساس سوابق تحصیلی بوده باید ثبتنام میکردند.
    آهان.. پس بدون کنکوری ها هم باید خرداد ثبت نام میکردن.. پارسال آخه کسایی که کلا توی آزمون ثبت نام نکرده بودن هم اجازه داشتن انتخاب رشته کنن.. احتمالا امسال هم باز یه سری از ظرفیتها خالی بمونه و دوباره تکمیل ظرفیت داشته باشن و اینا.. ممنون.
    Last edited by paranoid_android; 14-08-2014 at 10:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به احتمال زیاد باید همینطور باشه چون اگه کسانی که قبلا ثبتنام نکرده بودند باید الان مثل کنکور سراسری می تونستند ثبتنام کنن و با توجه به اینکه الان انتخاب رشته برای هر دو گروه همزمان هست بعید میدونم بعدا انتخاب رشته باشه.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام ، دوستان من واسه یه بابایی دارم ثبت نام میکنم
    میخوام توی رشته مکانیک خودرو یا کلا گرایشهای مکانیک واسش ثبت نام کنم
    دفترچه شماره دو رو خوندم ، ولی کلا دانشگاه علمی کاربردی که مکانیک داشته باشه ندیدم ، چجوریاست ، علمی کاربردی کلا مکانیک نداره؟
    بعد دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی این رشته هم چرا انقدر محدودن ؟ مثلا تهران نه دولتی داره نه غیر انتفاعی ، من فکر میکردم تعدادشون خیلی زیاد باشه و مثلا تو هر استانی ، دو سه تا غیرانتفاعی باشه ، من اشتباه میکنم یا کلا تعداد دانشگاههای مجاز واسه انتخاب توی رشته مکانیک همونایی که صفحه 36 و 37 دفترچه شماره دو هست؟

یه سوال دیگه اینکه ، من خرداد که ثبت نام کردم ، این سریال علاقمندی به ثبت نام در دانشگاه های غیر انتفاعی رو هم همونموقع خریدم ، حالا اینی که رو سایت گذاشتن یه چیز دیگه است یا همونه ، اخه اونو همون جا واسه ثبت نام وارد کردم و الان دیگه ندارمش

ممنون

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام ، دوستان من واسه یه بابایی دارم ثبت نام میکنم
    میخوام توی رشته مکانیک خودرو یا کلا گرایشهای مکانیک واسش ثبت نام کنم
    دفترچه شماره دو رو خوندم ، ولی کلا دانشگاه علمی کاربردی که مکانیک داشته باشه ندیدم ، چجوریاست ، علمی کاربردی کلا مکانیک نداره؟
    بعد دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی این رشته هم چرا انقدر محدودن ؟ مثلا تهران نه دولتی داره نه غیر انتفاعی ، من فکر میکردم تعدادشون خیلی زیاد باشه و مثلا تو هر استانی ، دو سه تا غیرانتفاعی باشه ، من اشتباه میکنم یا کلا تعداد دانشگاههای مجاز واسه انتخاب توی رشته مکانیک همونایی که صفحه 36 و 37 دفترچه شماره دو هست؟

یه سوال دیگه اینکه ، من خرداد که ثبت نام کردم ، این سریال علاقمندی به ثبت نام در دانشگاه های غیر انتفاعی رو هم همونموقع خریدم ، حالا اینی که رو سایت گذاشتن یه چیز دیگه است یا همونه ، اخه اونو همون جا واسه ثبت نام وارد کردم و الان دیگه ندارمش

ممنون
    تو خوده دفترچه صفحه 3 در این مورد نوشته

توجه: لازم به توضيح است داوطلباني كه در زمان ثبت نام در آزمون نسبت به پرداخت مبلغ فوق ( 2900 تومن) اقدام نموده اند، در اين مرحله نيازي به پرداخت
    اين مبلغ ندارند و اين دسته از داوطلبان مي توانند نسبت به انتخاب رشته هاي مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي اقدام نمايند.

12. 3 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من فکر می کنم شما باید بری از سایت Azmoon.org ثبت نام بدون کنکور انجام بدی، ثبت نامش از امروز شروع شده تا اول شهریور ادامه داره. خود من هم همین کارو کردم و الان دارم فکر می کنم که شاید اصلا کنکور دیروز رو بیخودی رفته باشم!!!

من برای ورود بدون کنکور به دانشگاه خودمون امروز از سایت آزمون ثبت نام کردم، دانشگاه خودمون تو فهرست کد رشته محل های این دفترچه شماره 2 سازمان سنجش نبود، خیلی گیج شدم!
    در ضمن این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش ارور میده و هیچ نتیجه ای رو نشون نمیده، شمام این مشکلو دارین؟
    Last edited by *Necromancer; 15-08-2014 at 17:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •