تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 870 اولاول ... 282332372378379380381382383384385386392432482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها من افسرده شدم!!!آخه دیروز تو علائدین یارو گوشیمو دیده میگه یه سال میشه داری!!!قرمزه و سیاه شده آخه من دستو بالم همیشه سیاهه به دلیل رشتم مکانیک.چی کار کنمش هرچی هم میشورم نمیره!!!قاب عوض کنم؟من 2 ماهه گوشیو دارم.چشه شیتون کر مشکل باتری حل شد.

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

اینباکسش که هر چقر خواستی توش جا میشه ولی اول باید بری تو تنظیماتش و پیام ها رو روی مموری کارت ذخیره کنی.

تو جعبه هم :
    خود گوشی - هدفون استریو و ریموت کنترلش (مدل AD44( کابل USB سی دی PC Suit شارژر و راهنمای کاربر به اضافه ی یک رم 1 گیگ با آداپتورش.
    این رمو خیلی دقت کن من 2 جا رفتم توش رم نداشت با یارو دعوام شد !!!!
    از اینا هرچی بگی برمیاد.
    اینم دقت کن که مجارستانی باشه و سریالشم چک کن.

البته ظاهرا امین جان زودتر جواب دادن !!!
    خود گوشی!!هندزفری و ریموت کنترل!رم یک گیگ و اداپتر رم!شارژر گوشی!دفترچه ها!که البته در بعضی جعبه ها یه دونه و در بعضی دو تا با زبان مختلف هست!پشت گوشی ساخت hungary نوشته باشه!imei جعبه با گوشی و بدنه ی گوشی یکسان باشه!باتری دارای لوگوی اصلی نوکیا باشه!cdو کابل یو اس بی!!!!

از همتون ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

باشه سونی اشغاله.......
    خوب بید؟
    Last edited by iman-crystal; 11-01-2008 at 08:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

بچه ها من افسرده شدم!!!آخه دیروز تو علائدین یارو گوشیمو دیده میگه یه سال میشه داری!!!قرمزه و سیاه شده آخه من دستو بالم همیشه سیاهه به دلیل رشتم مکانیک.چی کار کنمش هرچی هم میشورم نمیره!!!قاب عوض کنم؟من 2 ماهه گوشیو دارم.چشه شیتون کر مشکل باتری حل شد.

اگه گوشیت خش هم داره ه دیگه فکر نکنم پاک شه ولی اگر نداره ببر بده بیرون با دستگاه خش گیر cd برات تمیز کنن

چون سریع می تابه و خودش دستمال مرطوب هم داره
    یه دوستام اینجوری کرد مشکلش حل شد.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خود گوشی!!هندزفری و ریموت کنترل!رم یک گیگ و اداپتر رم!شارژر گوشی!دفترچه ها!که البته در بعضی جعبه ها یه دونه و در بعضی دو تا با زبان مختلف هست!پشت گوشی ساخت hungary نوشته باشه!imei جعبه با گوشی و بدنه ی گوشی یکسان باشه!باتری دارای لوگوی اصلی نوکیا باشه!cdو کابل یو اس بی!!!!
    اینباکسش که هر چقر خواستی توش جا میشه ولی اول باید بری تو تنظیماتش و پیام ها رو روی مموری کارت ذخیره کنی.

تو جعبه هم :
    خود گوشی - هدفون استریو و ریموت کنترلش (مدل AD44( کابل USB سی دی PC Suit شارژر و راهنمای کاربر به اضافه ی یک رم 1 گیگ با آداپتورش.
    این رمو خیلی دقت کن من 2 جا رفتم توش رم نداشت با یارو دعوام شد !!!!
    از اینا هرچی بگی برمیاد.
    اینم دقت کن که مجارستانی باشه و سریالشم چک کن.

البته ظاهرا امین جان زودتر جواب دادن !!!
    خیلی ممنون.راستی قضیه ی این ریست کردن این گوشی چیه؟با آپدیت حل میشه؟البته به نظر خودم که ریست از هنگ بهتره اگه گوشی هنگ کنه دیگه گاومون زایدده

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

در عوض 5700 سیمبینه فیلمبرداری توپ داره!!سی پی یو و چیپ صوتی و حتی گرافیکیه بسیار قویتری داره!ال سی دی برتری داره!همه چی داره!فقط شما بخواه!این گوشی با 20 ال 30 تومن gps دار هم میشه!کافیه یه کیت بلوتوث جی پی اس نوکیا براش بخری!!!
    يعني با اضافه كردن اين كيت گوشي gps دار ميشه ؟
    مثل n95 ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

زیمکی جون اون ریست برای گوشیهای جدید نیست!ما ریست رو. داشتیم که فریم ویر اولیه روی گوشی نصب بود!گوشیهای جدید همگی اپدیت هستند!تو فکر نباش!اما برای جواب اون دوستمون هم باید بگم بله!یه کیت مثل کیتهای بلوتوثی که برای کامپیوتر میخری!با بلوتوث به گوشی اتصال پیدا میکنه!نرم افزار لند مارک و جی پی اس دیتا هم در خود گوشی هست(توی قسمت my own)!!برو حال کن مگو چیست حال!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

حالا این جی پی اس توی ایران خوبه یا نه؟مثلا من میخوام برم اصفهان فلان هتل میشه ادرسش رو پیدا کرد؟یا که الکی دکوری هستش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خبر ندارم!ولی توی تهران فکر کنم بشه یه کارهایی کرد!!!

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اول از همه ي کساني که به پستهاي قبلي ام جواب دادندو با لطفي که دارند به اين پستمم جواب خواهند داد تشکر ميکنم دوم اگه راهنمايي کنيد که چيکار کنم که موقعي که با گوشي کاري ندارم همش نوار ساعت و تاريخ را نشون بده و بعد از چند دقيقه کلا صفحه سياه نشه سوما من به گوشي کد امنيتي دادم ولي هر چي گشتم اون جايي که به گوشي بگم بعد از باز کردن قفل صفحه کليد پسورد را بخواه پيدا نکردم اگه راهنمايي کنيد ممنون ميشم چهارما اون ترفندي که باهش بشه چراغ قوه را روشن گذاشت (همون 90 درجه چرخوندن)مال من که نشد شايد هم من درست متوجه نشدم اگه بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •