تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 382 از 1404 اولاول ... 2823323723783793803813823833843853863924324828821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,811 به 3,820 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم دوام شارژ psp در وضعیتهای مختلف چند ساعته من ( صدا تا اخر تصویر کاملا روشن وفایل تصویری نگاه میکنم)دستگاهم 2 تا 2.30 با این وضعیت شارژ نگه می داره ایا خرابه امکان داره خود دستگاه خراب باشه راستی دکمه اکو لایزر هم کار نمیکنه البته دکمه سالمه صدارو قطع میکنه خواهش میکنم کمکم کنید اعصابم ریخته به هم اخه دستگاهو یه هفته نشده گرفتم
    من جدیدا بد جوری با شارژش مشکل پیدا کردم زود تموم میشه!!البته قبلا با درجه ی دوم شفافیت بازی میکردم الان با درجه 3 کلا شارژ به درجه ی شفافیت خیلی بستگی داره

قیمت شارژ فندکی هم 7 تومنه خودم خیلی وقت پیش خریدم

quote=apoosh;2332371]من تو بازیه Patpon گیر کردم.یکی که بازی کرده کمکی برسونه. من اون مرحله ای که باید از کویر رد بشم گیر کردم و تا وارد کویر می شم همه نیروهام می سوزن!! خودم هم می دونم که باید کاری کنم بارون بیاد اما بلد نیستم چه کنم! یکی کمک کنه چون بازیش خیلی خیلی از اون چیزی که فکر می کردم قشنگتره...[/quote]
    این بازی بیشتر به مهارت طرف بستگی داره من دیدم تو این بازی زیاد مهارت ندارم پاکش کردم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان من خیلی دوست دارم در مورد psp ها بدونم کسی میتونه منو کمک کنه شاید یکی خریدم
    قیمتشون تا چه حد ؟
    اصلا کار اساسیه اینا چیه ؟
    به چه دردی می خوره ؟
    با هاش چه کارایی میشه کرد ؟
    بستگی شدیدی به کرم فروشنده داره!
    کنسوله دیگه کار کنسول چیه به نظرت؟!البته کارایی psp بیشتر یه کنسول خشک و خالیه
    به خط قبلی مراجعه کن!
    بازم به خط قبلی مراجعه کن! البته میتونی به صفحه های قبل هم مراجعه کنی!

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ـقت جاويد،‌ بگيد popsloader‌ رو چجوري نصب كنم ديگه! قيمت كه نميدي! مشاوره كه نميدي! جواب سوال فني رو كه نميدي! پس چجور كاربر فعالي هستي شما؟! :دي (شوخي كردم، به دل نگيريد)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ـقت جاويد،‌ بگيد popsloader‌ رو چجوري نصب كنم ديگه! قيمت كه نميدي! مشاوره كه نميدي! جواب سوال فني رو كه نميدي! پس چجور كاربر فعالي هستي شما؟! :دي (شوخي كردم، به دل نگيريد)
    من تا اونجایی که میدونم popsloader روی 3.90 نصب نمیشه البته دقیق نمیدونم.حق داره قیمت نده!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اين اولش چي نوشتي چي جاويد ؟!؟ راستشو بخواي من اغفال شدم كه كاربر فعال شدم ! اين popsloader براي فريم ور 3.90 نيست (البته ظاهرا از اون قبلي ها مي شه براي 3.90 استفاده كرد ،‌حالا نريد PSP تون رو بتركونيد بعد بياييد يقه منو بگيريد مسئوليتش با خودتون) ! بعدش اصلا مي دوني اين كارش چيه ! كه گير دادي نصبش كني ؟!؟ چون به نظر من اصلا نيازي به نصبش نيست ..... كار دقيقش اينه كه از زمان فريم ور 3 به بعد كه پي اس پي قابليت اجراي بازي هاي پلي استشين يك رو پيدا كرد سوني تو هر فريم ور اينو تغيير مي داد بعضي بازي ها رو فريم ور هاي قبلي بهتر اجرا مي شدن اين پلوگين كارش اين بود كه از pops قديمي برا اون بازي هاي خاص كه چندتا دونه هم بيشتر نبودن استفاده كنه ! همين ... خيلي ها فكر مي كنن براي اجراي بازي هاي پلي استيشن يك به اين نياز دارن كه اصلا اينطور نيست !

براي نصبشم پوشه شو بايد تو روت كپي مي كردي و از منو ريكاوري قسمت پلوگين فعالش مي كردي ......

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    Last edited by J A V I D; 24-04-2008 at 17:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من يه psp برام از دبي برام اوردن هچي بازي روش ميريزم كار نمي ده؟
    چي كار كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لطفا یه برنامه برای فشرده سازی بزارین.

در آغاز فعالیت im-frz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

PSP man brick shode va pandora ham dorost kardam ba magic memo vali vaghti mindazam 2 PSP khodam bala nemiyad chi kar mitunam bokonam?

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ی فشرده سازی بازی میخوای؟تو گوگول سرچ کن Yacc و نرم افزار رو از سایتش دان کن.بهترین فشرده ساز!(این تیکه ی جدیده!خیلی هم لوسه!)همچنین Patapon هم بهترین بازی!خیلی حال میده!مخصوصا اون مینیگیمش که باید برای درخته شیپور بزنی خیلی باحاله!بعد از LocoRoco دومین بازی ایه که هر کی دیده خوشش اومده!
    Last edited by Arshia001; 24-04-2008 at 22:17.

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من يه psp برام از دبي برام اوردن هچي بازي روش ميريزم كار نمي ده؟
    چي كار كنم؟
    خوب حتما psp شما كرك نشده و بازي هاي كپي رو نميخونه بايد ببري يه جا برات كركش كنه خيلي نميشه نزديكه 10 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •