سلام دوستان ...
سوالی داشتم خواهشمندم جواب بدید!
راستش من بعد از چند سال که از اتمام خدمتم گذشته بود برای گرفتن گواهی خدمت برای ارائه به اداره ، رفتم پادگان محل خدمت و گواهی گرفتم بعد که داشتم از پادگان خارج میشدم اتفاق بدی برام افتاد ... من به طور خیلی اتفاقی گفتم یه عکسی هم از خروجی دژبانی بگیرم و برم اما از شانس بدم اون داخل دژبانی یه سرباز میبینه و من رو لو میده !!!
بعد یهو چند نفر اومدن و من رو بردن پیش افسر دژبانی که در طبقه دوم دژبانی بود!
اونجا که رفتم افسر ازم مدرک شناسایی گرفت و داد به سربازش که بزنه تو سیستم و استعلام کنه ( البته اون طوری که خودش گفت !!! ) و هی میگفت الان میفرستمت بازداشتگاه !!! من هم کلی ترسیده بودم ... ازش خواهش کردم گفتم ترو خدا ببخشید اشتباه کردیم منظوری نداشتیم فقط میخواستیم بی منظور یه عکس بگیریم و از اینجور صحبت ها !!! اما اون باز حرف خودش رو میزد ...
خلاصه سربازش اطلاعات کارت گواهینامه من رو زد تو سیستم چون من کارت ملی همراهم نبود و گواهینامه همراهم داشتم ... خلاصه سربازه اطلاعات روی کارت رو زد تو سیستم و بعد از گذشت چند دقیقه بهم گفت : قبلا جرمی داشتی ؟؟؟ گفتم نه والا !!! اصلا ... !!! گفت : اینجا تو سیستم یه چیزایی نشون میده!!! شاید هم تو قبلا سرعت بالا داشتی تو جاده ( 130 کیلومتر سرعت !!! ) و از اینجور صحبت ها !!! من بهش گفتم : خب شاید ... احتمالش هست! فکر کنم منظورش همین سرعت بالا بووود!
آخه میخوام بدونم مگه اینا به سیستم پلیس وصل هستند ؟؟؟
خلاصه دیگه با هزار خواهش و التماس افسر دژبانی قبول کرد که بازداشت نشم اما موبایلم رو کامل گشتن ( مخصوصا فیلماش !!! ) و وقتی دیگه مطمئن شدن که به غیر از اون چند تا عکس چیز دیگه ای تو گوشی نیست گوشی رو بهم تحویل دادند و افسر بهم گفت : هیچ نمیدونستی عکسبرداری از مکان نظامی جرم محسوب میشه ؟؟؟
من هم بهش گفتم : به خدا منظوری نداشتم ... من قبلا اینجا سرباز بودم با اینجا خاطره دارم و فقط واسه همین عکس گرفتم و اصلا قصدی نداشتم حالا هم شما هر چی که تو گوشی من هست رو پاک کنید ... فقط بزارید برم!
خب خدا رو شکر به خیر گذشت و من رو فرستادن که برم و افسر دژبانی آخر بهم گفت که من باید تو رو بازداشت میکردم اما گذشت کردم! برو به سلامت موفق باشی
حالا اون چیزی که من رو نگران کرده اینه دوستان :
موقعی که داشتم از ساختمان دژبانی میومدم بیرون یکی از همون سربازای دژبانی موقعی که من داشتم بیرون میومدم بهم گفت :
از این لحظه به بعد تحت تعقیبی !!!
برو فقط برو ...
دوستان ... حالا سوال من اینجاست !!!
یعنی منظورش از این حرف چی بوده ؟؟؟ یعنی من کلا همه جا دیگه تحت تعقیبم ؟؟؟ یا اینکه از این به بعد فقط تو محوطه یِ اون پادگان تحت تعقیبم ؟؟؟ منظورش چی بوووده یعنی ؟
خدا شاهده من تو اون پادگان 2 سال با آبرو خدمت کردم و حتی یکبار هم من رو به هیچ جرمی نگرفتن !!! اصلا !!!! میخوام ببینم اون بالا که من رو بردن پیش افسر دژبانی و کارت شناسایی از من گرفت و داد به سربازش که بزنه تو سیستم ... آیا اونجا برام پرونده درست شده ؟؟؟ یا نه ؟؟؟ فقط جهت استعلام اطلاعات روی کارت من رو تو سیستم زده ؟؟؟
خواهشا دوستان کسی میدونه بهم بگه ؟؟؟

میخوام ببینم برام بد نشه یه وقت !!!