تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3819 از 4428 اولاول ... 281933193719376938093815381638173818381938203821382238233829386939194319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,181 به 38,190 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نویز مربوط به دانستریمتون خیلی بالاست. 4 مگ رو نمیکشه ولی اگه بذاری روی 2 مگ جواب میده. باید از دم در ساختمونتون از سیم مخابرات هم نویزتون رو بررسی کنید و اگه دیدید اونجا وضعیت بهتره بهترین کاری که میشه کرد اینه که یه کایل فویل دار شماره 06 یا 08 بخرید و یه سره بیارید پشت مودمتون و گوشی تلفن رو هم قبل از مودم به Splitter وصل کنید. ولی اگه جلوی در هم وضعیت همینه مشکل مربوط به مخابرات هست که اگه با پشتکار برید دنبالش توی مخابرات منطقه تون احتمال اینکه درستش کنه هست. فعلا بهتره از دم در چک کنید و نتیجه رو اینجا بگید تا دوستان راهنمایی تون کنن.
    دوست عزیز داری اشباه میکنی نگاه کن خط منم روی 4 بسته شده وضعیتش هم از خط ایشون بدتره ولی اصلا قطعی ندارم

2. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ی SNR نسبت Signalدیتا به نویز شماست. هر چی بالاتر باشه بهتره. از 6 به پایین هم خیلی مودم ها جواب نمیدن و در نتیجه کیفیت کانکشنتون میاد پایین.
    ممنون بابت جوابتون، دوست عزیز. میشه Attenuation رو هم توضیح بدید؟ البتّه می دونم معنیش "تضعیف" ـه ولی مفهومشو نمی فهمم! سؤال دیگه این که چه جوری میشه تا حدّی که امکان داره، SNR Margin رو بالا برد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا یه سوال.
    من ماه پیش که اینترنت گرفتم یارو گفت تو 1024 بگیر ما برات تا 9mb باز میذاریم!
    ولی الان رو 2mb بستن! کلا شبی 3 تا 3.5gb دانلود دارم.
    به فرض با دعوا! برسونم همون 9mb ، بعد دانلود شبانم 5 برابر میشه!
    اونوقت محدود نمیشم؟!!!
    (فعلا تو لیست دانلود من حدود 200gb منتظره!)
    بستگی به 1- مرکز مخابراتتون داره و 2- اینکه هر چند که رسما تایید نشده ولی خیلی ها میگن که سرعت شبانه شون محدود شده. واسه من رسما زیر سرعت اسمی هست (سرویس 2 مگ که روی 9 مگ بسته شده سرعت شبانه اش با اسپید تست حدود 0.88 مگابیت بر ثانیه است. ) من حتی با همین سرویس تو روز سرعتم بیشتر از 3-4 مابیت بر ثانیه میشه. از طرفی ظاهرا تو این تاپیک دوستانی هستن که سرعت روزانه و شبانه شون خیلی بالاست. پس ظاهرا کیفیت سرویس چه روزانه و چه شبانه توی مراکز مخابراتی مختلف متفاوته. بهترین کار اینه که توی منطقه خودتون از کسایی که پارس آنلاین دارن پرس و جو کنید و بعد تصمیم بگیرید. اون مورد محدودیت رو هم در نظر بگیرین هر چند که چون خود من زیاد اهل دانلود شبانه نبودم و نیستم نمیتونم بگم واقعا اجرا میشه یا نه. چیزی که برای من اتفاق افتاده اینه که همیشه (از چند سال پیش) سرعت شبانه ام خیلی خیلی پایین تر از سرعت روزانه بوده به نحوی که خیلی وقت ها کلا اینترنت غیر قابل استفاده میشه. البته مرکز مخابراتی ما جز مراکز خیلی شلوغ محسوب میشه. در هر صورت بهترین روش پرس و جو تو منطقه ی خودتون هست.
    Last edited by placebo111; 11-09-2014 at 15:41.

5. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دادا
    تا انجاییی که مییدونم در شاتل با وی پی ان ایران میشه
    سرعت شبانه ات را به سرعت روزانه ات تبدیل کنید.
    ولی خودم شاتل ندارم خیلی ها استفاده می کنند.
    لینکشو خواستی پی ام می.
    نه آقااا....
    کافیه 2شب با وی.پی.ان ایرانی دانلود کنی(بالای 2 گیگ هر شب)، شب سوم جفت سرور داخلی و خارجی رو با هم محدود می کنه...

7. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون، دوست عزیز. میشه Attenuation رو هم توضیح بدید؟ البتّه می دونم معنیش "تضعیف" ـه ولی مفهومشو نمی فهمم! سؤال دیگه این که چه جوری میشه تا حدّی که امکان داره، SNR Margin رو بالا برد؟
    خواهش میکنم. Attenuation مربوط به افت طبیعی سیگناله که نسبت مستقیم داره یا طول کابلی که از مرکز مخابراتی تا مودم شما کشیده شده. یعنی به فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره و هر چی بالاتر باشه کیفیت سرویس دریافتی تون کمتره. اگه این عدد زیر 20 باشه تقریبا افتی رو احساس نخواهید کرد.

9. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خواهش میکنم. Attenuation مربوط به افت طبیعی سیگناله که نسبت مستقیم داره یا طول کابلی که از مرکز مخابراتی تا مودم شما کشیده شده. یعنی به فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره و هر چی بالاتر باشه کیفیت سرویس دریافتی تون کمتره. اگه این عدد زیر 20 باشه تقریبا افتی رو احساس نخواهید کرد.
    مثل این که برای من فقط آپلود رو خوب کردن! SNR Margin برای آپلودم 30 هستش و Attenuation برای آپلودم 16 که هر دو عالی محسوب میشه ولی SNR Margin برای دانلودم 7 هستش و Attenuation برای دانلودم 29 که SNR Margin دانلودم تقریبا میشه گفت افتضاحه! راهی هست برای بالا بردن SNR Margin تا حدّی که امکان داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید...

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز داری اشباه میکنی نگاه کن خط منم روی 4 بسته شده وضعیتش هم از خط ایشون بدتره ولی اصلا قطعی ندارم
    آقا با تشکر، اصلاح میشه! فکر کردم SNR بر حسب 0.1db هست ! نویز برای 4 مگا بیت خیلی خوبه. البته این رو هم در نظر داشته باشید با تاریک شدن هوا نویز خیلی شدید بیشتر میشه. باید دید چه ساعتی از روز اینقدر SNR دارید. بهترین وقت برای چک کردن جداقل SNR ساعت 10-11 شبه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینم عکس تستم که همین الآن گرفتم! سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین. قائمشهر - مازندران...

13. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مثل این که برای من فقط آپلود رو خوب کردن! SNR Margin برای آپلودم 30 هستش و Attenuation برای آپلودم 16 که هر دو عالی محسوب میشه ولی SNR Margin برای دانلودم 7 هستش و Attenuation برای دانلودم 29 که SNR Margin دانلودم تقریبا میشه گفت افتضاحه! راهی هست برای بالا بردن SNR Margin تا حدّی که امکان داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید...
    وضعیت آپستریم همیشه بهتره چون نویز و Attenuation با بیشتر شدن پهنای باند زیاد تر میشه. احتمالا چون آپستریمتوم روی مقدار خیلی کمتری بسته شده نسبت به داونستریم این عدد رو مشاهده میکنید.
    همونطور که قبلا در جواب یه دوست دیگه گفتم بهترین کار اینه که از دم در چک کنید و ببینید آیا وضعیت تفاوتی داره یا نه؟ چرا که معمولا وضعیت سیم کشی داخلی (اتصالات بد، سیم نا مناسب و رد شدن سیم تلفن از کنار کابل های برق) خیلی روی نویز تاثیر منفی میذاره. اگه دیدید دم در وضعیت نویزتون خیلی بهتره میتونید یه سیم با کیفیت (فویل دار 08 یا 06) از جلوی در مستقیم بکشید پشت مودم و یه اسپلیتر هم بگیرید و قبل از مودم وصل کنید و گوشی تلفن رو فقط به اسپلیتر وصل کنید.البته من خودم یه خط جداگانه واسه ADSL دارم و اصلا تلفن هم روش وصل نیست.
    ولی در صورتیکه مشکل از سیم کشی داخلی نباشه دیگه مشکل از وضعیت سیم کشی مخابرات هست که یه کم سخت میشه کار ولی دوستانی بودن توی همین تاپیک که همین مشکل رو داشتن ولی با پیگیری تونستن مخابرات رو وادار کنن که وضعیت خطشون رو بهتر کنه.

15. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینم عکس تستم که همین الآن گرفتم! سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین. قائمشهر - مازندران...

سرویستون رو چند مگ بسته شده؟ هر چند که با SNR=7 عملا دیگه امکان افزایش پهنای باندتون وجود نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •