سلام دوستان
برای گرفتن کسری خدمت جبهه پدر چه مدارکی نیازه و به کجا باید مراجعه کرد؟حتما خود پدر باید اقدام کنه یا خودمم میتونم برم
لطفا کامل توضیح بدین
با تشکر
سلام دوستان
برای گرفتن کسری خدمت جبهه پدر چه مدارکی نیازه و به کجا باید مراجعه کرد؟حتما خود پدر باید اقدام کنه یا خودمم میتونم برم
لطفا کامل توضیح بدین
با تشکر
سلام دوستان.من از اول میخواستم پذیرش سپاه رو بگیرم مدارک کارت سبز و کارت فعال دادم سپاه شهرمون متاسفانه پذیرش نکردند افتادم نیروی انتظامی الانم تهران افتاد یگانم.بعد پدرم جانباز هست میخوام انتقالی بگیرم بیام شهرمون.میشه گرفت؟ بعد پدرم جانباز و ایثارگر هم هست میشه کسری گرفت؟ متولد74 هستم
سلام دوستان.من از اول میخواستم پذیرش سپاه رو بگیرم مدارک کارت سبز و کارت فعال دادم سپاه شهرمون متاسفانه پذیرش نکردند افتادم نیروی انتظامی الانم تهران افتاد یگانم.بعد پدرم جانباز هست میخوام انتقالی بگیرم بیام شهرمون.میشه گرفت؟ بعد پدرم جانباز و ایثارگر هم هست میشه کسری گرفت؟ متولد 74 هستم؟
سلام دوستان ، بهترین جا ، چه پادگان چه نیروی انتظامی ، توی تهران برای خدمت کجاست ؟
چون من سرکار میرم ، قرار شده همزمان با سربازی کارمم برم ، کسیم دارم که میتونه مشخض کنه کجا بیفتم ، حالا دنبال یه جاییم که راحت باشه و بتونم به کارمم برسم .
معاف از رزم هم هستم ، ممنون
دوست عزیز بهترین پادگان ..پادگانیه که چسبیده به خونتون باشه![]()
Last edited by امید رض; 09-01-2017 at 19:16.
ضمن عرض سلام خدمت تک تکتون سوالم اینه مدرکی توی سیستم ثبت شده نمیشه با آشنا و اینا کمش کرد که شامل طرح خرید بشه؟
تا اقدام نكنيد هيچ چيز مشخص نيست
بايد پدرتون نامه اى از يگان زمان جنگ داشته باشند ، ابتدا شما به نيروى انسانى پادگان خودتون مى رويد سپس انها نامه اى به يگان دوران جنگ پدرتان مى زنند و بايد حضورى نامه به ان يگان برده شود پس از ان ، ان يگان مدت حضور پدرتان در جبهه را اعلام مى كنند و شما ان نامه را به نظام وظيفه مى بريد تا ثبت سيستم شود بعد از مى توانيد دوباره به نيرو انسانى پادگان خودتان برويد و كسرى را ثبت كنيد
خير
سلام دوستان
ببخشید بنظرتون برای ارشد رشته برق الکترونیک امریه خاتم خوبه یا دفاع؟
ارشد الکترونیکم همون نزدیکیای خاتم . کارگاه امام رضا خوبه
یکی که برگه استعلاجی پزشک داره یا متنشو بلده پ خ کنه برام یا بگه همینجا
یه برگه دارم میخوام خودم پر کنم واسه یه روز که غیبت نخورم متنش میخوام تابلو نشه واسه یه روزم هست![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)