تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3818 از 4428 اولاول ... 281833183718376838083814381538163817381838193820382138223828386839184318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,171 به 38,180 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما یه روز میگی محدود شدم میری شکایت میکنی ! یه روز میگی محدود نشدم میری شکایت میکنی ! یه روز فحش میدی ! یه روز دانلوداتو میگی ! ماذا فازا ؟! هل فازا ماذا ؟! وات د اف ؟!
    دوست عزیز دعوی نداره آرومتر هم میپرسیدی جواب میدادم
    تو تایپک صبانت یک نگاه می فرمودید متوجه جریان می شدید من محدود شدم حتی عکسش گذاشتم ولی با شکایت و صفحه وزیر(از 195تماس گرفتن با دستور مستقیم وزیر) فعلا دو شب هست از محدودیت در اومدم(حتی گفتم ممکنه این رفع محدودیت موقت باشه ) و عکسش تو تایپک گذاشتم و به همه اعلام کردم اگه از این طریق برید مشکلتون حل میشه
    حالا اگه سوال دیگه هم هست میتونی تو خصوصی بپرسی
    Last edited by khoodet; 11-09-2014 at 13:11.

2. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا ما نفهمیدیم برای دانلود شبانه به کدوم ISP پناه ببریم بالاخره فقط به امید شبانه ی درس حسابی از نامحدود دل میکنم به سمت محدود در ضمن من فکر میکنم اکثر شرکت ها منطقه مارو سرویس بدن چون سمت بازار هستیم.پس اگر ISP دیگری هم هست برا شبانه راهنمایی کنید ممنون
    Last edited by izoma; 11-09-2014 at 13:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آقا ما نفهمیدیم برای دانلود شبانه به کدوم ISP پناه ببریم بالاخره فقط به امید شبانه ی درس حسابی از نامحدود دل میکنم به سمت محدود در ضمن من فکر میکنم اکثر شرکت ها منطقه مارو سرویس بدن چون سمت بازار هستیم.پس اگر ISP دیگری هم هست برا شبانه راهنمایی کنید ممنون
    دادا
    تا انجاییی که مییدونم در شاتل با وی پی ان ایران میشه
    سرعت شبانه ات را به سرعت روزانه ات تبدیل کنید.
    ولی خودم شاتل ندارم خیلی ها استفاده می کنند.
    لینکشو خواستی پی ام می.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه از نظر Stability و نویز خط مودم Zyxel بهتره یا Linksys؟

راستش جریان از این قراره که امروز سرویس های وبی که سفارش داده بودم روی یک خط دیگه به جز این خط که پارس آنلاین روشه وصل شد. یه مودم Symphony درب و داغون خودم داشتم (از اینایی که خیلی وقت پیش پارس 100 تومن میفروخت) ولی مودمی که روی خط پارس استفاده می کنم Zyxel هست که خیلی ازش راضی هستم. چون Symphony وای فای درست و حسابی نداشت تصمیم گرفتم مودم ها رو جا به جا کنم و Zyxel رو بذارم روی خط های وب و Symphony رو بذارم روی پارس آنلاین. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که خط پارس آنلاینم که قبلا حوالی ظهر SNR DOWNSTREAM روی 14 بود حالا با مودم SYMPHONY اومده روی 7 که احتمالا شب با روش شدن روشنایی خیابون و بالا رفتن نویز با مشکل مواجه بشم.

حالا تصمیم گرفتم یه مودم نو بخرم واسه این خط پارس آنلاینم ولی بین Zyxel و Linksys موندم. Zyxel رو که خودم داشتم و خیلی خوبه از خیلی جهات (مثلا همین نویز) ولی Linksys تا حالا نداشتم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم. میخوام بدونم به نظر شما برای اینکه نویز کمتر اثر بذاره رو خطم به نظرتون ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم Linksys بگیرم و وضعیت نویز بهتری حتی در مقایسه با Zyxel داشته باشم یا اینکه فرق زیادی ندارن و همون Zyxel رو بگیرم؟
    Last edited by placebo111; 11-09-2014 at 14:19.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

منم دیشب ساعت 2 که شبانه شروع شد سرعتم لحظه‌ای می‌رفت تا 900 بلافاصله می‌اومد روی 0. خلاصه همون موج دندون اره‌ای که قبلاً خودت می‌گفتی شده بود. یعنی تا حالا واسه من هیچ وقت این طوری نبود. اما دیشب افتضاح بود.
    مال من دیگه دندون اره ای نداره ولی کلن سرعت حدود اسمیه و با شیب خیلی ملایم 10-20 درصد بالا پایین میشه....
    مطمئنم اینا یه کارایی دارن میکنن... من با 256 سرعتم همیشه از اینی که الان سرویس 512 هست بیشتر بود....

من با پارس صحبت کردم امروز آقا اینام دارن محدود می کنن یوزر های پر مصرف رو باور ندارین امتحان کنین
    من کلا تو این ماه 12 گیگم دانلود نداشتم چجوری محدود شدم؟

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقا یه سوال.
    من ماه پیش که اینترنت گرفتم یارو گفت تو 1024 بگیر ما برات تا 9mb باز میذاریم!
    ولی الان رو 2mb بستن! کلا شبی 3 تا 3.5gb دانلود دارم.
    به فرض با دعوا! برسونم همون 9mb ، بعد دانلود شبانم 5 برابر میشه!
    اونوقت محدود نمیشم؟!!!
    (فعلا تو لیست دانلود من حدود 200gb منتظره!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خطت روی 16 مگ بسته شده و snr هم نزدیک 7 هست که برای این ریت خوبه .
    SNR دقیقا چیه و بالا باشه خوبه یا پایین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

رفیق سرعت دانلودت چنده؟؟؟؟؟؟ اگه امکان داره یه تست از speedtest بذار
    حدّاکثر به 64 کیلوبایت میرسه داداش. البتّه چون حجم تمام سرعتم تموم شد، انقد میزنه! اگه سرعت 66 گیگ تمام سرعت رو بخوای، 256 کیلوبایت آخرشه! :| سرویسی هم که از پارس آنلاین دارم، 512 نامحدوده!

10. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این خطه منه هر 5 دقیقه یه بار اینترنت قطع میشه چراغ اینترنت هم خاموش میشه بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه
    این قطع و وصلی برای چی میتونه باشه؟

[ُStrike] نویز مربوط به دانستریمتون خیلی بالاست. 4 مگ رو نمیکشه ولی اگه بذاری روی 2 مگ جواب میده. باید از دم در ساختمونتون از سیم مخابرات هم نویزتون رو بررسی کنید و اگه دیدید اونجا وضعیت بهتره بهترین کاری که میشه کرد اینه که یه کایل فویل دار شماره 06 یا 08 بخرید و یه سره بیارید پشت مودمتون و گوشی تلفن رو هم قبل از مودم به Splitter وصل کنید. ولی اگه جلوی در هم وضعیت همینه مشکل مربوط به مخابرات هست که اگه با پشتکار برید دنبالش توی مخابرات منطقه تون احتمال اینکه درستش کنه هست. فعلا بهتره از دم در چک کنید و نتیجه رو اینجا بگید تا دوستان راهنمایی تون کنن.[/Strike]
    Last edited by placebo111; 11-09-2014 at 14:56.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

SNR دقیقا چیه و بالا باشه خوبه یا پایین؟
    ی SNR نسبت Signalدیتا به نویز شماست. هر چی بالاتر باشه بهتره. از 6 به پایین هم خیلی مودم ها جواب نمیدن و در نتیجه کیفیت کانکشنتون میاد پایین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •