سلام دوستان.
اگه کارت ملی هنوز به دستم نرسیده باشه و بخوام دفترچه پست کنم با همون رسید قبول میکنن یا نه؟ ممنون
سلام دوستان.
اگه کارت ملی هنوز به دستم نرسیده باشه و بخوام دفترچه پست کنم با همون رسید قبول میکنن یا نه؟ ممنون
عزیزان در موردی که قبلا نوشته بودم اگه استشهاد جمع کنم تاٹیری توی کفالت داره؟
فردا اعزامم باکری دزفول![]()
سلام اینایی که آشنا و پارتی دارن و بعد تقسیم جابه جاشون میکنن و میندازن شهر خودشون یا هر جا که بخان میخاستم ببینم منظور از پارتی چه کسی هست ؟ مثلا سرهنگه ارتشه یا یه کارمند توی
نظام وظیفه آشنا داشته باشی میتونه این جابه جات کنه کلن این آشنا و پارتی چه درجه ومقامی داره ؟؟؟؟؟؟؟
سلام من معاف از رزم شدم .
گفتن به پلیس ۱۰ مراجعه کنین.حالا بعد یه هفته مراجعه پرونده ای که بعد تکمیل برای اعزام به بقیه میدن و بمن ندادن و فقط برگه تاریخ اعزام دادن.تو اون برگم معاف از رزم درج نشده.
یچی دیگم هس اونم اینه که من اگه بخام تو شهر خودم بیوفتم اول اینکه معاف از رزم ها مشکل پذیرش ندارن توسط سازمان ها؟ها؟
دوم اینکه اون پرونده بهم گفتن دست حوزه انتظامی هس.اگه درخواست رو قبول کنن سازمان ها برای جذب حوزه پرونده رو میده برا مراحل پذیرش یا نه؟
خواهشا جواب سوالامو بدین موندم خودم
سلام دوستان من پذیرش سپاه اهواز گرفتم کجا میندازن برای آموزشی؟!
سلام , اقا من 6 ماه خدمتم تو شهره خودمم داخل اداره زندان ها استان سمنان , چجوری میتونم روزبرگ بشم؟ یا 24/24
خیلی فشار داره هر چیم میگگم نیگن نه نمیشه , خروجم الان هر 3 روزو نیم یه بعد از ظهر بهم 12 ساعت میدن تا فردا صبحه سحر :|
راهه قانونی نداره اقدام کنم؟
برا آموزشی باید توی نظام وظیفه باشه، اما برای یگان باید در نیروی مورد نظر باشد، مثلا توی نیروی زمینی ارتش باید اون آشنای شما در ستاد نیرو زمینی باشه و یا یه آشنای برش دار اونجا داشته باشه. بستگی به برش داره هر شخص برش خاص خودش داره یهو میبینی یه سرگرد از سرهنگ برشش بیشتره!![]()
اشنا نظام وظيفه تنها مى تواند سازمان شما را تغيير دهد
اما اگر در ارتش باشيد براى تقسيم بعد از اموزشي نياز به اشنا در ارتش داريد
پرونده اى پزشكى به كسى نمى دهند فقط اگر جواب كميسيون معاف از هر نوع باشد به نظام وظيفه اعلام و ثبت مى گردد شما براى جذب به عنوان امريه در هر سازمانى به برگه اعزام كه در ان تاريخ اعزام مشخص شده مهم است در ضمن برخى سازمان ها معاف از رزم ها را نمى گيرند
راه قانونى وجود ندارد
همه چيز دست مسول كادر ارشد شماست
اما معمولا سربازهاى سازمان زندان ها همه همين طورى هستند
عزیزان به نظرتون من چکار کنم اقدام کنم برای کفالت با اون توضیحات و با تهیه استشهاد احتمالی داره معاف شم؟کسی نگرفته کفالت رو تا حالا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)