تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3817 از 4751 اولاول ... 281733173717376738073813381438153816381738183819382038213827386739174317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,161 به 38,170 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

رفيق زنگ زدم نماينگي آمار گرفتم اين سرويسا دانلود رايگان شبانه نداره
    بله. داداش من هم گفتم از نمایندگی بپرسی و شما هم کار درست رو کردی. قبلا این سرویسها فعال بوده ولی برشون داشتند و بعضی جاها هم نداشتند و حالا هم احتمالا کم کم دوباره فعال میشند (اگر سرویسها همه از 2 مگ به سرعت اسمی برسند که اجتناب ناپذیره)

2. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه poria_sola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    mazandaran

پيش فرض

دوستان
    کسی می دونه شاتل کاملا ساک... ها رو بسته دایمی
    یا موقتیه؟
    نه من که مشکلی ندارم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

13 تعرفه ADSL شرکت مخابرات (همه ی شهر ها اینطوری نیست!)

همینطوره
    یه مورد دیگه هم که یادم رفت بگم این بود که از زمانی که رفتم مخابراتِ مرکزمون و قرارداد بستم تا زمانی که خطم رانژه شد 12 ساعت هم طول نکشید!!
    صبح رفتم گفت فردا با این شماره تماس بگیر یوزرنیم پسورد رو بگیر و بگو بیان برات کانفیگ کنن که همون روز عصرِش خودم مودمو کانفیگ کردم و وصل شدم (چون میدونستم یوزرنیم همون شماره تلفنه، پسورد هم 4 رقمِ آخرش!!)
    یعنی عملاً در کمتر از 12 ساعت همه چیش انجام شد...
    اینم جالبه...
    اون روزی که رفتم تو نمایندگی شاتل نشستم گفتم میخوام فسخ کنم، مسئولِ اصلیش اومد گفت چرا؟! بعد شروع کرد از خوبی های شاتل گفتن و چه و چه
    منم گفتم این Fair User Policy ای که گذاشتین و به مشتری به احترامی میکنین و میذارینش تو Black List باعث شد انصراف بدم
    یه فُرمِ نظرسنجی هم داد بهم که اکثرشو گزینه "ضعیف" انتخاب کردم
    آخرش هم برگشت گفت این اینترنتی که شما میخواین که هم سرعت باز کردنِ صفحاتتون خوب باشه و هم هر چقدر میخواین مجانی دانلود کنین باید برین آمریکا!!
    منم گفتم چرا راهِ دور برم؟!! همین مخابرات الان داره با 16 گیگ ترافیک و شبانه رایگان و ماهی فقط 21 تومن سرویس میده..آمریکاشو هم فعلاً قصدِ رفتن ندارم!
    شُستمش پهنش کردم رو بند!
    داداش بهترین سرویس گیرت اومده

قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب STM1 ‌ به شركت‌هاي مخابرات استاني و شركت‌هاي داراي مجوز PAP‌ تحويل مي‌شود صرفاً جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL به ميزان 20% كاهش مي‌يابد يعني قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1‌ كه در حال حاضر 486/000/000 ريال است به000/ 100/ 1375 ريال كاهش مي‌يابد.

بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL‌ براساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 بر اساس جدول زير تصويب شد:‌

5. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1 بررسی اینترنت شاتل

با درود خدمت تمامی دوستان
    بنده مدت کوتاهی است که اینترنت با سرویس 128 از شرکت شاتل اینترنت گرفته ام.
    در طی روز سرعت دانلودم به 240 هم میرسد ولی زمان رایگان یا همان اینترنت شبانه سرعتم حداکثر 64 است.
    البتهه به توصیه یکی از دوستان با پشتیبانی هم در این مورد صحبت کردم و آنها نیز کفتند که سرعت دانلود شما اگر هم 64 باشد؛ یعنی چنر برابر سرویس 128 شماست.
    من ساکن کرج هستم و به نظرم پهنای باند روزانه شرکت شاتل در روز روی 2 مگ است و در شب روی 512.
    البته من قبلاً مدت چند سالی را از شرکت صبا نت اینترنت میگرفتم که با سرویس 128 ؛ سرعت دانلودم چه شانه و چه روزانه روی 112 بود؛ که آنها پهنای باند 1 مگ گذاشته بودند.
    به نظر شما آیا راهی است که بتوان حداقل در اینترنت شبانه شاتل سرعت دانلود را بیشتر کرد. حداقل بالای 100 دانلود داشته باشم؟؟
    اگر اوضاع به همین شکل پیش برود احتمال بسیار زیاد مجدداً به شرکت صبا نت بازخواهم گشت چرا که برای من استفاده از اینترنت شبانه (رایگان) مهم است.
    در ضمن دو عکس پیوست میباشد یکی سرعت اینترنت شبانه و دیگری سرعت
    اینتر نت روزانه؛
    دوستان راهنمائی بفرمایند:
    1- چگونه میتوان سرعت دانلود شبانه را بیشتر کرد؟
    2- دوستان با توجه به تست سرعت که از سایت speedtest گرفته ام کلاً اینترنت بدنده چه جوریاست؟ خوب است یا بد؟

این سرعت شبانه

این سرعت روزانه

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

13 اصلاحیه خبر قبل: شبانه رایگان ندارند!

اصلاحیه

سلام

دوستان در مورد خبر قبلی که گفته بودم ، اینجا اصلاحش میکنم که اون سرویسها شبانشون رایگان نیست امروز دوباره پیگیری کردم که خودشون گفتند اشتباه کردند!!!
    به هر حال شرمنده

8. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرويس 128 محدود دارم تو يه ماه چند گيگ مجاز به دانلود هستم؟ و اين كه دانلود شبانه هم در سقف مجاز گيگ ها لحاظ ميشه يانه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

سرويس 128 محدود دارم تو يه ماه چند گيگ مجاز به دانلود هستم؟ و اين كه دانلود شبانه هم در سقف مجاز گيگ ها لحاظ ميشه يانه؟
    برای فهمیدن جزئیات مصرفتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سقف دانلود روزانه برای یک دوره 1 ماهه 3 گیگه (اگر تموم شد گیگ میخری ـــ 1 گیگ 5000 تومن)
    و در یک دوره کل دانلود در ساعات رایگان شبانه حداکثر 17-18 گیگه (البته به شرط اینکه محدود نشی)

11. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بنده مدت کوتاهی است که اینترنت با سرویس 128 از شرکت شاتل اینترنت گرفته ام.
    در طی روز سرعت دانلودم به 240 هم میرسد ولی زمان رایگان یا همان اینترنت شبانه سرعتم حداکثر 64 است.
    البتهه به توصیه یکی از دوستان با پشتیبانی هم در این مورد صحبت کردم و آنها نیز کفتند که سرعت دانلود شما اگر هم 64 باشد؛ یعنی چنر برابر سرویس 128 شماست.
    من ساکن کرج هستم و به نظرم پهنای باند روزانه شرکت شاتل در روز روی 2 مگ است و در شب روی 512.
    البته من قبلاً مدت چند سالی را از شرکت صبا نت اینترنت میگرفتم که با سرویس 128 ؛ سرعت دانلودم چه شانه و چه روزانه روی 112 بود؛ که آنها پهنای باند 1 مگ گذاشته بودند.
    به نظر شما آیا راهی است که بتوان حداقل در اینترنت شبانه شاتل سرعت دانلود را بیشتر کرد. حداقل بالای 100 دانلود داشته باشم؟؟
    اگر اوضاع به همین شکل پیش برود احتمال بسیار زیاد مجدداً به شرکت صبا نت بازخواهم گشت چرا که برای من استفاده از اینترنت شبانه (رایگان) مهم است.
    در ضمن دو عکس پیوست میباشد یکی سرعت اینترنت شبانه و دیگری سرعت
    اینتر نت روزانه؛
    دوستان راهنمائی بفرمایند:
    1- چگونه میتوان سرعت دانلود شبانه را بیشتر کرد؟
    2- دوستان با توجه به تست سرعت که از سایت speedtest گرفته ام کلاً اینترنت بدنده چه جوریاست؟ خوب است یا بد؟

این سرعت شبانه

این سرعت روزانه

موفق باشید
    داداش شما دلت خوشه سرعت رو افزایش بدی
    سرعت افزایش که داده نمیشه هیچ ، کاهش هم داده میشه
    شما اگر بیشتر از یه حدی دانلود کنی شبا ، محدود میشی با سرعت زیر dial up
    من پارسال صبانت داشتم شبانه افتضاح بود
    برا همین اومدم شاتل
    الان خوب شده شبانش؟

13. این کاربر از s.m.hosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

13

...................
    به نظر شما آیا راهی است که بتوان حداقل در اینترنت شبانه شاتل سرعت دانلود را بیشتر کرد. حداقل بالای 100 دانلود داشته باشم؟؟...........
    موفق باشید
    سلام

اگر هنوز هم اون سرویسی که قبلا داشتی سرعتش 112 چه شب چه روز ، توصیه اکید دارم که برگردی به همون سرویس قبلیت
    اینترنت شبانه ای که الان داری باید فقط راهی پیدا کنی که محدود نشی به 3-7 کیلوبایت افزایش سرعت پیشکش

موید باشید

15. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بالاخره منم محدود شدم !!! خوب حالا چقدر طول میکشه از محدودیت در بیام ؟! ولی واقعا مزخرف میشه . یه صفحه رو بزور باز میکنه !!! اینم مصرف شبانه من از 21 ماه پیش تا الان :

17. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •