بله. داداش من هم گفتم از نمایندگی بپرسی و شما هم کار درست رو کردی. قبلا این سرویسها فعال بوده ولی برشون داشتند و بعضی جاها هم نداشتند و حالا هم احتمالا کم کم دوباره فعال میشند (اگر سرویسها همه از 2 مگ به سرعت اسمی برسند که اجتناب ناپذیره)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله. داداش من هم گفتم از نمایندگی بپرسی و شما هم کار درست رو کردی. قبلا این سرویسها فعال بوده ولی برشون داشتند و بعضی جاها هم نداشتند و حالا هم احتمالا کم کم دوباره فعال میشند (اگر سرویسها همه از 2 مگ به سرعت اسمی برسند که اجتناب ناپذیره)
نه من که مشکلی ندارم ...
داداش بهترین سرویس گیرت اومده
قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب STM1 به شركتهاي مخابرات استاني و شركتهاي داراي مجوز PAP تحويل ميشود صرفاً جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL به ميزان 20% كاهش مييابد يعني قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1 كه در حال حاضر 486/000/000 ريال است به000/ 100/ 1375 ريال كاهش مييابد.
بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 بر اساس جدول زير تصويب شد:
با درود خدمت تمامی دوستان
بنده مدت کوتاهی است که اینترنت با سرویس 128 از شرکت شاتل اینترنت گرفته ام.
در طی روز سرعت دانلودم به 240 هم میرسد ولی زمان رایگان یا همان اینترنت شبانه سرعتم حداکثر 64 است.
البتهه به توصیه یکی از دوستان با پشتیبانی هم در این مورد صحبت کردم و آنها نیز کفتند که سرعت دانلود شما اگر هم 64 باشد؛ یعنی چنر برابر سرویس 128 شماست.
من ساکن کرج هستم و به نظرم پهنای باند روزانه شرکت شاتل در روز روی 2 مگ است و در شب روی 512.
البته من قبلاً مدت چند سالی را از شرکت صبا نت اینترنت میگرفتم که با سرویس 128 ؛ سرعت دانلودم چه شانه و چه روزانه روی 112 بود؛ که آنها پهنای باند 1 مگ گذاشته بودند.
به نظر شما آیا راهی است که بتوان حداقل در اینترنت شبانه شاتل سرعت دانلود را بیشتر کرد. حداقل بالای 100 دانلود داشته باشم؟؟
اگر اوضاع به همین شکل پیش برود احتمال بسیار زیاد مجدداً به شرکت صبا نت بازخواهم گشت چرا که برای من استفاده از اینترنت شبانه (رایگان) مهم است.
در ضمن دو عکس پیوست میباشد یکی سرعت اینترنت شبانه و دیگری سرعت
اینتر نت روزانه؛
دوستان راهنمائی بفرمایند:
1- چگونه میتوان سرعت دانلود شبانه را بیشتر کرد؟
2- دوستان با توجه به تست سرعت که از سایت speedtest گرفته ام کلاً اینترنت بدنده چه جوریاست؟ خوب است یا بد؟
این سرعت شبانه
این سرعت روزانه
موفق باشید
اصلاحیه
سلام
دوستان در مورد خبر قبلی که گفته بودم ، اینجا اصلاحش میکنم که اون سرویسها شبانشون رایگان نیست امروز دوباره پیگیری کردم که خودشون گفتند اشتباه کردند!!!
به هر حال شرمنده![]()
سرويس 128 محدود دارم تو يه ماه چند گيگ مجاز به دانلود هستم؟ و اين كه دانلود شبانه هم در سقف مجاز گيگ ها لحاظ ميشه يانه؟
برای فهمیدن جزئیات مصرفتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سقف دانلود روزانه برای یک دوره 1 ماهه 3 گیگه (اگر تموم شد گیگ میخری ـــ 1 گیگ 5000 تومن)
و در یک دوره کل دانلود در ساعات رایگان شبانه حداکثر 17-18 گیگه (البته به شرط اینکه محدود نشی)
داداش شما دلت خوشه سرعت رو افزایش بدی
سرعت افزایش که داده نمیشه هیچ ، کاهش هم داده میشه
شما اگر بیشتر از یه حدی دانلود کنی شبا ، محدود میشی با سرعت زیر dial up
من پارسال صبانت داشتم شبانه افتضاح بود
برا همین اومدم شاتل
الان خوب شده شبانش؟
سلام
اگر هنوز هم اون سرویسی که قبلا داشتی سرعتش 112 چه شب چه روز ، توصیه اکید دارم که برگردی به همون سرویس قبلیت
اینترنت شبانه ای که الان داری باید فقط راهی پیدا کنی که محدود نشی به 3-7 کیلوبایت افزایش سرعت پیشکش
موید باشید
بالاخره منم محدود شدم !!! خوب حالا چقدر طول میکشه از محدودیت در بیام ؟! ولی واقعا مزخرف میشه . یه صفحه رو بزور باز میکنه !!! اینم مصرف شبانه من از 21 ماه پیش تا الان :
![]()
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)