تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3816 از 4105 اولاول ... 28163316371637663806381238133814381538163817381838193820382638663916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,151 به 38,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    این خبر مال چار سال پیشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوزم وضعیت همینطوریه؟ دانشجو اگه انصراف بده و همون روز اول بعد از انصراف بره دفترچه پر کنه، میتونه تاریخ اعزامش رو خودش تعیین کنه؟

اگه نه، کلا چطوری میشه تاریخ اعزام رو خودمون تعیین کنیم؟ بعضی جاها مثلا گفته بودن که اگه دفترچه رو فلان تاریخ پر کنید تاریخ اعزامتون میفته فلان ماه بعدش، چه فرمول و حساب کتابی داره ؟ برای سرباز دیپلم مخصوصا

مثلا اگه امریه خواستیم بگیریم ، بعد اون سازمانه امریه دهنده گفت که باید تاریخ اعزامت فلان باشه، چه موقع دفترچه پر کنیم و کلا چیکار کنیم که تاریخ اعزام با تاریخی که اون سازمان گفته یکی بشه و بدبخت نشیم؟
    Last edited by 474747; 05-01-2017 at 02:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

قاعدتا اگه مشکلت جدی نیست که توی اموزشی حتی مطرح نکن که معاف از رزمی
    مگر اینکه بتونی معافیت از نگهبانی بگیری
    اما خب یگان فرق داره
    بعنوان مثال من افتادم گروه عملیاتی که منطقه های عملیاتی در سراسر کشور داره
    اما این معافیت از رزمم به کمکم اومد که توی قرارگاه بمونم (البته معاف از نگهبانی نبودم)

دستشویی تمیز کردن هم به مراتب بهتر از یه سری نظافت عمومی هاست توی تاریکی (6 تا 6.5 توی سرما باید بری منطقه نظافت) اما نظافت دستشویی به هر نفر فقط یه دستشویی میرسه که معمولا بعد یک هفته اول بچه ها خودشونم رعایت میکنن و محل زندگی خودشونو به گه نمیکشن (با این حال بازم میگم اگه مشکلت جدی نیست توی اموزشی نگو معاف از رزمم توی چشم فرمانده میای و سختی شروع میشه اموزشی تا وقتی راحته که هیچکس تورو نشناسه نه به عنوان یه سرباز خوب و وظیفه شناس نه بعنوان یه سرباز شر و بپیچون قاطی جمعیت برو و بیا و نا محسوس بپیچ)
    دوست عزيز شما معاف از رزمي رو توي آموزشي گرفتيد يا زمان ارسال دفترچه اقدام كرديد؟
    خواستم ببينم كسي تونسته توي آموزشي براي معاف از رزمي اقدام كنه يا گير ميدن!؟
    خيلي ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
    آقایون ، من پدرم یکسال سابقه جبهه داره. تقریبا یک ماه پیش رفت اهواز و کارای کسر خدمتم رو انجام داد. بهش گفتن ما خودمون نامه ش رو واستون پست می کنیم. یه ماه پیش یه نسخه تامه از پادگان اهواز واسمون اومد که نوشته بود 4 ماه کسری خدمت به شما تعلق میگیره. پایین برگه هم مهر و امضا فرمانده پادگان بود. مشکل اینجاست که الان بعد از یک ماه هنوز تو سیستم پلیس +10 این کسریم ثبت نشده. میخواستم ببینم اونا خودشون باید اقدام کنند یا من باید این نامه رو ببرم جایی واسه ثبتش؟
    ممنون میشم جواب بدید.
    با اون نامه یک سری به پلیس +10 بزن، تجربه خودتون از مراحل گرفتن کسری برای بقیه دوستان ذکر کنید
    سپاس
    Last edited by iaupp; 05-01-2017 at 13:07.

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزيز شما معاف از رزمي رو توي آموزشي گرفتيد يا زمان ارسال دفترچه اقدام كرديد؟
    خواستم ببينم كسي تونسته توي آموزشي براي معاف از رزمي اقدام كنه يا گير ميدن!؟
    خيلي ممنون
    من سری قبل که دفترچه فرستادم برای معافیت پزشکی اقدام کردم که معاف از رزمم کردن اما سری دوم گفتم سالمم ولی توی پروندم بود

اما داشتیم بچه هایی که معافیت از ورزش و نگهبانی تونستن بگیرن که خیلی کاربردی تر از معاف از رزم نظام وظیفه هست
    توی اموزشی مطرح میکنی مشکل داری و مدارک پزشکی هم میبری اونا موقت یک هفته ای برات نامه معافیت از نگهبانی و ورزش و رژه یا هرچی صلاح بدونه مینویسه و معرفیت میکنه به بیمارستان ارتش (البته باید صبر کنی دفترچه درمانی بیاد که حدود 1 ماه طول میکشه برای بعضی ها هم ممکنه دیرتر بیاد مثل خودم که تقریبا روزای اخر اموزشی به دستم رسید تا اون موقع هم یک هفته تموم شد دوباره میری بهداری و نامه میگیری)
    در اخر هم بیمارستان باز یه نامه موقت برای فرماندهی مینویسه و تاریخ کمیسیون مشخص میکنه که بسته به تعداد نفرات در صف میتونه از همون روز باشه الی 3-4 ماه بعد

5. این کاربر از lord mysterious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان اردیبهشت پرشده ؟؟؟ امروز رفتم +10 گفت تاریخ اعزام کارشناسی 1/4 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

کسی امریه شهرداری نگرفته، یا امریه های دیگه واسه اردیبهشت 96

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

عزیزان امروز توی خبرا درباره شرایط کفالت نوشته بود که یکیش نداشتن غیبت بود ولی جایی خوندم اگه غایب قبل از ورود به غیبت شرایط کفالت و داشته باشه میتونه حتی باوجود غیبتش درخواست کفالت بده هنوزم هست این قانون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان اردیبهشت پرشده ؟؟؟ امروز رفتم +10 گفت تاریخ اعزام کارشناسی 1/4 هست
    بله اردیبهشت پر شد ماشالا سرباز از در و دیوار میره بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کسی در مورد معافیت کفالت اطلاعی داره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی در مورد معافیت کفالت اطلاعی داره؟
    كفالت پدر يا مادر ؟
    در سايت نظام وظيفه همه قوانين موجوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •