دوستان کسی هست تازگیا معاف کفالت شده باشه؟
دوستان کسی هست تازگیا معاف کفالت شده باشه؟
سلام آقایون داداشم
من رفتم دانشگاه معافیت تحصیلی دادن پلیس +10 هم برگه رو بردم معافیت تحصلی رو ثبت کرد تا 1400 معافیت داد . ولی نه دفترچه اعزامم رو گرفت نه چیزی تو سایت هم معافیت تحصیلی رو زده اتمام معافیت و وضعیت رو زده اعزام به خدمت من چیکار باید بکنم ؟![]()
سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
آقایون ، من پدرم یکسال سابقه جبهه داره. تقریبا یک ماه پیش رفت اهواز و کارای کسر خدمتم رو انجام داد. بهش گفتن ما خودمون نامه ش رو واستون پست می کنیم. یه ماه پیش یه نسخه تامه از پادگان اهواز واسمون اومد که نوشته بود 4 ماه کسری خدمت به شما تعلق میگیره. پایین برگه هم مهر و امضا فرمانده پادگان بود. مشکل اینجاست که الان بعد از یک ماه هنوز تو سیستم پلیس +10 این کسریم ثبت نشده. میخواستم ببینم اونا خودشون باید اقدام کنند یا من باید این نامه رو ببرم جایی واسه ثبتش؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوستان
من دنبال معافیت پزشکی هستم و فعلا پروندم رفته کمسیون شورای عالی، خواستم بپرسم این شورای عالی چیه؟ چند نفرن، رای اصلی را این شورا میده؟میشه به رای شورای عالی اعتراض کرد؟
ممنون
Last edited by Hidden-Hunter; 04-01-2017 at 18:59.
سلام
من هم دقيقا مثل شما هستم (اعزام اسفند) و بعد از ارسال دفترچه خواستم براي معاف از رزمي اقدام كنم كه بيخيالش شدم فعلا.
در اين حالت بايد شما بريد پليس +10 و درخواست قبلي تون كه اعزام اسفند بود رو باطل كنيد و از اول دفترچه رو ارسال كنيد منتهي در مرحله معاينه پزشكي درخواست كميسيون براي معافيت بديد كه به تشخيص اون ها معاف از رزم بشيد (البته اگه شرايطش رو داشته باشيد).
نكتش اينجاست كه وقتي دفترچه تون رو باطل مي كنند تاريخ اعزام جديد صادر ميشه كه در صورتي كه الان اين درخواست رو بديد احتمالا تاريخ اعزام حدود ٤ ماه( براي ليسانس) عقب ميفته كه با احتساب تعجيل (در صورت باز بودن درخواست تعجيل ) ميشه دو ماه .
البته من شنيدم كه ميشه در حين آموزشي هم براي معاف از رزمي اقدام كرد ، ولي بازم اين مورد بستگي به پادگاني كه توش ميفتيد داره و اجازه دادن براي رفتن به بهداري و انجام كارهاي مربوطش اصلا قطعي نيست.
تاثير روي درجه هم داره و يك درجه كم ميكنه البته بستگي به فعاليت (زياد) در پادگان احتمال رفع تاثيرش هم وجود دارد همون جور كه يكي از دوستان اين تاپيك با وجود معاف از رزمي تونسته بود ستوان سه بگيره
Last edited by murchehh; 04-01-2017 at 19:15.
سایت آپدیت نشده واسه خود من 180 روز غیبت زده بود دیروز دیدم شده 0
من با نظر شما موافقم ولی اگر مشکل زمان و کمبود سهمیه در امریه دارند میتونند از معاف از رزم برای کش دادن زمان استفاده کنند. البته هزینه های معاینه های بیمارستان همه آزاد حساب میشه، ضمنا اگر معاف از رزم نشید و سرباز شناخته بشید ممکنه 180 روز غیبت بزنند واستون، اما تو خدمت هزینه های معاینه برای معاف از رزم مجانی هست.
پس بیخیالش بشم بهتره! البته اینکه میگین تاریخ اعزام به تعویق میفته وسوسه شدم یه بار دیگه کنکور بدم![]()
ولی در عین حال کم شدن درجه و احتمال غیبت خوردن و اینکه بعضی از دوستان میگن ممکنه یک سری کارها مثل دستشویی تمیز کردن بهتون بیفته ترجیح میدم دنبالش نرم دیگه![]()
قاعدتا اگه مشکلت جدی نیست که توی اموزشی حتی مطرح نکن که معاف از رزمی
مگر اینکه بتونی معافیت از نگهبانی بگیری
اما خب یگان فرق داره
بعنوان مثال من افتادم گروه عملیاتی که منطقه های عملیاتی در سراسر کشور داره
اما این معافیت از رزمم به کمکم اومد که توی قرارگاه بمونم (البته معاف از نگهبانی نبودم)
دستشویی تمیز کردن هم به مراتب بهتر از یه سری نظافت عمومی هاست توی تاریکی (6 تا 6.5 توی سرما باید بری منطقه نظافت) اما نظافت دستشویی به هر نفر فقط یه دستشویی میرسه که معمولا بعد یک هفته اول بچه ها خودشونم رعایت میکنن و محل زندگی خودشونو به گه نمیکشن (با این حال بازم میگم اگه مشکلت جدی نیست توی اموزشی نگو معاف از رزمم توی چشم فرمانده میای و سختی شروع میشه اموزشی تا وقتی راحته که هیچکس تورو نشناسه نه به عنوان یه سرباز خوب و وظیفه شناس نه بعنوان یه سرباز شر و بپیچون قاطی جمعیت برو و بیا و نا محسوس بپیچ)
كميسيون شوراى عالى بالاترين درجه تصميم گيري است و به راي ان حق اعتراض نداريد
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)