تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3815 از 4105 اولاول ... 28153315371537653805381138123813381438153816381738183819382538653915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,141 به 38,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کسی هست تازگیا معاف کفالت شده باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام آقایون داداشم

من رفتم دانشگاه معافیت تحصیلی دادن پلیس +10 هم برگه رو بردم معافیت تحصلی رو ثبت کرد تا 1400 معافیت داد . ولی نه دفترچه اعزامم رو گرفت نه چیزی تو سایت هم معافیت تحصیلی رو زده اتمام معافیت و وضعیت رو زده اعزام به خدمت من چیکار باید بکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز خسته نباشید.
    آقایون ، من پدرم یکسال سابقه جبهه داره. تقریبا یک ماه پیش رفت اهواز و کارای کسر خدمتم رو انجام داد. بهش گفتن ما خودمون نامه ش رو واستون پست می کنیم. یه ماه پیش یه نسخه تامه از پادگان اهواز واسمون اومد که نوشته بود 4 ماه کسری خدمت به شما تعلق میگیره. پایین برگه هم مهر و امضا فرمانده پادگان بود. مشکل اینجاست که الان بعد از یک ماه هنوز تو سیستم پلیس +10 این کسریم ثبت نشده. میخواستم ببینم اونا خودشون باید اقدام کنند یا من باید این نامه رو ببرم جایی واسه ثبتش؟
    ممنون میشم جواب بدید.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال معافیت پزشکی هستم و فعلا پروندم رفته کمسیون شورای عالی، خواستم بپرسم این شورای عالی چیه؟ چند نفرن، رای اصلی را این شورا میده؟میشه به رای شورای عالی اعتراض کرد؟
    ممنون
    Last edited by Hidden-Hunter; 04-01-2017 at 18:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

دوستان من اسفند ماه اعزامم. به نظرتون اگر الان اقدام کنم برای معاف از رزم تا قبل از اسفند نتیجه اش مشخص میشه؟ و اینکه اصلا ارزش داره معاف از رزم بگیرم یا نه؟ به دردسرش میارزه؟

چون شنیدم میگن ممکنه معاف از رزم تو درجه ات تاثیر داشته باشه!
    سلام
    من هم دقيقا مثل شما هستم (اعزام اسفند) و بعد از ارسال دفترچه خواستم براي معاف از رزمي اقدام كنم كه بيخيالش شدم فعلا.
    در اين حالت بايد شما بريد پليس +10 و درخواست قبلي تون كه اعزام اسفند بود رو باطل كنيد و از اول دفترچه رو ارسال كنيد منتهي در مرحله معاينه پزشكي درخواست كميسيون براي معافيت بديد كه به تشخيص اون ها معاف از رزم بشيد (البته اگه شرايطش رو داشته باشيد).
    نكتش اينجاست كه وقتي دفترچه تون رو باطل مي كنند تاريخ اعزام جديد صادر ميشه كه در صورتي كه الان اين درخواست رو بديد احتمالا تاريخ اعزام حدود ٤ ماه( براي ليسانس) عقب ميفته كه با احتساب تعجيل (در صورت باز بودن درخواست تعجيل ) ميشه دو ماه .

البته من شنيدم كه ميشه در حين آموزشي هم براي معاف از رزمي اقدام كرد ، ولي بازم اين مورد بستگي به پادگاني كه توش ميفتيد داره و اجازه دادن براي رفتن به بهداري و انجام كارهاي مربوطش اصلا قطعي نيست.
    تاثير روي درجه هم داره و يك درجه كم ميكنه البته بستگي به فعاليت (زياد) در پادگان احتمال رفع تاثيرش هم وجود دارد همون جور كه يكي از دوستان اين تاپيك با وجود معاف از رزمي تونسته بود ستوان سه بگيره
    Last edited by murchehh; 04-01-2017 at 19:15.

6. این کاربر از murchehh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام آقایون داداشم

من رفتم دانشگاه معافیت تحصیلی دادن پلیس +10 هم برگه رو بردم معافیت تحصلی رو ثبت کرد تا 1400 معافیت داد . ولی نه دفترچه اعزامم رو گرفت نه چیزی تو سایت هم معافیت تحصیلی رو زده اتمام معافیت و وضعیت رو زده اعزام به خدمت من چیکار باید بکنم ؟
    سایت آپدیت نشده واسه خود من 180 روز غیبت زده بود دیروز دیدم شده 0

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    من هم دقيقا مثل شما هستم (اعزام اسفند) و بعد از ارسال دفترچه خواستم براي معاف از رزمي اقدام كنم كه بيخيالش شدم فعلا.
    در اين حالت بايد شما بريد پليس +10 و درخواست قبلي تون كه اعزام اسفند بود رو باطل كنيد و از اول دفترچه رو ارسال كنيد منتهي در مرحله معاينه پزشكي درخواست كميسيون براي معافيت بديد كه به تشخيص اون ها معاف از رزم بشيد (البته اگه شرايطش رو داشته باشيد).
    نكتش اينجاست كه وقتي دفترچه تون رو باطل مي كنند تاريخ اعزام جديد صادر ميشه كه در صورتي كه الان اين درخواست رو بديد احتمالا تاريخ اعزام حدود ٤ ماه( براي ليسانس) عقب ميفته كه با احتساب تعجيل (در صورت باز بودن درخواست تعجيل ) ميشه دو ماه .

البته من شنيدم كه ميشه در حين آموزشي هم براي معاف از رزمي اقدام كرد ، ولي بازم اين مورد بستگي به پادگاني كه توش ميفتيد داره و اجازه دادن براي رفتن به بهداري و انجام كارهاي مربوطش اصلا قطعي نيست.
    من با نظر شما موافقم ولی اگر مشکل زمان و کمبود سهمیه در امریه دارند میتونند از معاف از رزم برای کش دادن زمان استفاده کنند. البته هزینه های معاینه های بیمارستان همه آزاد حساب میشه، ضمنا اگر معاف از رزم نشید و سرباز شناخته بشید ممکنه 180 روز غیبت بزنند واستون، اما تو خدمت هزینه های معاینه برای معاف از رزم مجانی هست.

9. این کاربر از atp22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام

تاثير روي درجه هم داره و يك درجه كم ميكنه البته بستگي به فعاليت (زياد) در پادگان احتمال رفع تاثيرش هم وجود دارد همون جور كه يكي از دوستان اين تاپيك با وجود معاف از رزمي تونسته بود ستوان سه بگيره

پس بیخیالش بشم بهتره! البته اینکه میگین تاریخ اعزام به تعویق میفته وسوسه شدم یه بار دیگه کنکور بدم

ولی در عین حال کم شدن درجه و احتمال غیبت خوردن و اینکه بعضی از دوستان میگن ممکنه یک سری کارها مثل دستشویی تمیز کردن بهتون بیفته ترجیح میدم دنبالش نرم دیگه

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس بیخیالش بشم بهتره! البته اینکه میگین تاریخ اعزام به تعویق میفته وسوسه شدم یه بار دیگه کنکور بدم

ولی در عین حال کم شدن درجه و احتمال غیبت خوردن و اینکه بعضی از دوستان میگن ممکنه یک سری کارها مثل دستشویی تمیز کردن بهتون بیفته ترجیح میدم دنبالش نرم دیگه
    قاعدتا اگه مشکلت جدی نیست که توی اموزشی حتی مطرح نکن که معاف از رزمی
    مگر اینکه بتونی معافیت از نگهبانی بگیری
    اما خب یگان فرق داره
    بعنوان مثال من افتادم گروه عملیاتی که منطقه های عملیاتی در سراسر کشور داره
    اما این معافیت از رزمم به کمکم اومد که توی قرارگاه بمونم (البته معاف از نگهبانی نبودم)

دستشویی تمیز کردن هم به مراتب بهتر از یه سری نظافت عمومی هاست توی تاریکی (6 تا 6.5 توی سرما باید بری منطقه نظافت) اما نظافت دستشویی به هر نفر فقط یه دستشویی میرسه که معمولا بعد یک هفته اول بچه ها خودشونم رعایت میکنن و محل زندگی خودشونو به گه نمیکشن (با این حال بازم میگم اگه مشکلت جدی نیست توی اموزشی نگو معاف از رزمم توی چشم فرمانده میای و سختی شروع میشه اموزشی تا وقتی راحته که هیچکس تورو نشناسه نه به عنوان یه سرباز خوب و وظیفه شناس نه بعنوان یه سرباز شر و بپیچون قاطی جمعیت برو و بیا و نا محسوس بپیچ)

12. 2 کاربر از lord mysterious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال معافیت پزشکی هستم و فعلا پروندم رفته کمسیون شورای عالی، خواستم بپرسم این شورای عالی چیه؟ چند نفرن، رای اصلی را این شورا میده؟میشه به رای شورای عالی اعتراض کرد؟
    ممنون
    كميسيون شوراى عالى بالاترين درجه تصميم گيري است و به راي ان حق اعتراض نداريد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •