تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3815 از 4428 اولاول ... 281533153715376538053811381238133814381538163817381838193825386539154315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,141 به 38,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان! مبارکم باشه! منم به جمع محدودا پیوستم:
    صبح که چک کردم دانلود دیشبم این بود:

یعنی تا حالا سابقه نداشت زیر 7 گیگ دانلود داشته باشم، مگه شبایی که لینک دانلود نداشتم. اما دیشب با این که 16 گیگ لینک داشتم واسه دانلود فقط 3.4 گیگ دانلود کرده بود. با متوسط سرعت 195 کیلوبایت. یعنی حتی از سرعت اسمی هم کمتر بود.
    Last edited by bilmazlar; 11-09-2014 at 10:12.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرویس 512 حجمی ساعات رایگان شبانه:

سرعت شبانه اصلن داخلی خارجی نداره.... جفتش داغونه!!! با خود سرور پارس هم تست کردم....
    سرعت رو به نظرم از اکانتینگ روی اسمی محدود نکردن چون بعضی وقتا تا 70 80 میره بالا.... اما یه کاری کردن که فقط دور و بر اسمی میچرخه....
    منم دیشب ساعت 2 که شبانه شروع شد سرعتم لحظه‌ای می‌رفت تا 900 بلافاصله می‌اومد روی 0. خلاصه همون موج دندون اره‌ای که قبلاً خودت می‌گفتی شده بود. یعنی تا حالا واسه من هیچ وقت این طوری نبود. اما دیشب افتضاح بود.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من با پارس صحبت کردم امروز آقا اینام دارن محدود می کنن یوزر های پر مصرف رو باور ندارین امتحان کنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا حرف ما برات ثابت شد یا نه
    تو این تایپک فقط شما و اقا ابوالفضل تعریف می کردید
    شما که به فنا رفتی حالا نوبت.......(درحال چشم زدن)
    بی‌خیال داداش! من که شکی تو حرفای شما و بقیه نداشتم. تا قبل از دیشب وضعیتم خوب بود. خوب نتایجش رو می‌ذاشتم. اما دیشب واسه من هم مثل مال شما بود. راستش یکی دو روز بود تو دلم افتاده بود که نوبت تهران هم می‌رسه. ظاهراً از دیشب واسه من یا مرکز مخابراتی ما محدودیت شروع شده. تو ماه رمضون هم با اون وضعیت افتضاحش این جوری محدود نشده بود سرعت دانلودم.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگه کسی هست از سرعت دانلود شبانه تست بزاره ببینیم فردا بیایم پارس یا نه! این عکسی که ابولفضل گذاشته و چن نفر دیگرو دیدم چرا چن تا فایل با همه??ینی همزمان بزاری سرعت بیشتر میشه?!
    مال من که تا قبل از دیشب خوب بود، دیشب به فنا رفت. سرعت 195 کیلوبایت در ثانیه شبانه با دانلود 3.4 گیگ تو 5 ساعت. حالا خود دانی.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من سرویس 1024 سه ماه دارم. کلا که سرعتم از 220 بیشتر نمیره!
    فک کنم خط تلفنم مشکل داره یا فاصلم از مخابرات زیاده!
    اینم اطلاعات، چطوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدمت شما عرض شود :
    1- قیمت اینترنت در ایران نه تنها از کشورهای اروپایی چندین برابر گرانتر و بی کیفیت تر هست بلکه از افغانستان هم گرانتر هست. تازه افغانستان پهنای باندش رو از شرکت زیرساخت ایران می گیره.

2- در مورد مثالی که از آسیاتک زدید قیمت بر می گردد به ضریب اشتراک اون سرویس مطمئن باشید اگر کیفیتش خوب بود گرانتر هم می فروخت. شما تعرفه اینترت اختصاصی شرکت ها رو بررسی کنید اختلاف معنا داری در قیمت تا پهنای باند 10 و 20 ندارند.

3- ضریب اشتراک در اروپا حتی اگر 1 به 80 هم باشه اصلا اشکالی نداره می دونی چرا چون پهنای باند بسیار بالا نسبت به سرویس فروخته شده عرضه می کنند. و کاربر اصلا افت کیفیت سرویس خریداری شده رو احساس نمی کنه. تو ایران یه پهنای باند محدود رو به اشتراک می گذارند که در اینجا به دلیل پهنای باند محدود نرخ اشتراک گذاری بحث برانگیز می شه.

4- ما به هیچ عنوان نمی خواهیم آقایان به اینترنت سوبسید بدهند بلکه می خواهیم اینترنت رو 25 برابر قیمت جهانی گرانتر نفروشند. طبق ادعای آقای محمود خسروی معاون وزیر و مدیر عامل شرکت زیر ساخت (هم معاون وزیره و هم مدیر زیرساخت) گفته قیمت هر لینک 10 گیگابیتی ماهانه 50000 یورو هست پس قیمت هر یک مگابیت اختصاصی می شه 20 هزار تومان و قیمت هر stm1 یا 155 مگابیت می شه 3100000. حالا زیر ساخت هر stm رو 24 میلیون می ده تازه به pap ها و 36 میلیون به isdp ها می فروشه.

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم می‌گم. ما ایرانی‌ها عادت داریم فکر کنیم که مرغ همسایه همیشه غازه. ما تصور می‌کنیم اون ور دیگه هیچ محدودیت و مشکلی ندارن. همه به راحتی سرعت 20مگابیت می‌گیرن و از این جور حرفا. استنادمون هم صرفاً به یه قیمت اعلام شده تو وب‌سایت یه شرکت ISP خارجیه بدون این که بدونیم پشت این قیمت چه نوع سرویسی خوابیده.

1. بله منم با شما موافقم که اینترنت تو ایران کیفیت پایینی داره و به نسبت کشورهای اروپایی گرونتره. (من هم می‌گم 2 تا 3 برابر قیمت اونجاست.) حتی اگه دو برابر اروپا هم باشه بازم واسه ما خیلی گرون در می‌آد.

2. بله. در این مورد هم با شما موافقم. وقتی ضریب اشتراک بالا می‌ره ISP یه پهنای باند مشخص رو به تعداد بیشتری مشتری می‌فروشه و درآمدش هم بیشتره. الآن هم آسیاتک سرویس‌های نامحدود طلاییش چندین برابر این سرویس‌ها قیمت دارن. چون ضریب اشتراکشون 1 به 2 یا 1 به 1اه.

3. بله اگه سرعت‌ها خیلی بالا بره ضریب اشتراک عملاً بی‌معنی می‌شه. اما اون ضریب اشتراک 1 به 50 که گفتم شرکتی مثل BT تو انگلستان می‌داده مال 2 - 3 سال پیش رو روی یه پهنای باند 4مگابیت در ثانیه بوده. حالا اگه دوست داشتی می‌گردم لینکش رو واسه‌ات پیدا می‌کنم.

4. اتفاقاً دولت باید تو ایران سوبسید بده. من نمی‌دونم اعداد و ارقام این خبر چقدر درسته. چون همین جوری هم به نظرم یه تناقضاتی داره. می‌گه اگه یه قرارداد 15 ساله ببندیم قیمت ماهیانه این قدر می‌شه. بعد از اون ور برمی‌گرده می‌گه فعلاً قرار نیست ما قرارداد طولانی‌مدت ببندیم. من آخرش هم متوجه نشدم قیمتی که مبنای کارشونه چی بوده. ضمن این که یه بار یه جایی دیدم داشت می‌گفت قیمت پهنای باند ما ترکیبی از قیمت‌های گرون قراردادهای چندین سال پیش و قراردادهای ارزون‌تر جدیده. ضمن این که هزینه‌های انتقال رو هم باید به اونا اضافه کنی که عدد قابل توجهی می‌شه. ولی به هر حال دولت باید سوبسید بده. ما سرانه درآمدون پایینه. با این سرانه درآمدی که الآن ما داریم، قیمت فعلی اینترنت تو ایران سهم زیادی از درآمد خانوار رو به خودش اختصاص می‌ده به نسبت کشورهای دیگه.
    Last edited by bilmazlar; 11-09-2014 at 10:51.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اینم اطلاعات، چطوره؟
    رفیق خطت عالیه و هیچ مشکلی نداره شما تازه تا 21 مگ میکشه.شما کافیه زنگ بزنی پشتیبانی بگی دان استریم رو روی 9 مگ قرار بدهند.هر چی هم گفتن زیر بار نرو اگه گفتن خط نمیکشه و.... دارن دروغ میگن.

13. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

248 ضربدر 12 می شه 2976 نه 6000 تا.
    بله. حق با شماست. من هم به اشتباه افتادم و اصلاً دقت نکردم که ضرب اون عدد در 12 تقریباً می‌شه 3000 دلار نه 6000 دلار. احتمالاً یا اشتباه کرده در محاسبه یا یه مبنای دیگه داشته اون عدد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم اطلاعات، چطوره؟
    نه دوست عزیز. خط شما خیلی هم خط خوبیه. مشکل از اینه که پروفایلت رو روی 2مگ بستن. باید زنگ بزنی پشتیبانی تا درستش کنن.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •